Борисов: Едно време ни вкарваха веднага вътре в пожара

Важно е да се запази здравето на хората, коментира той
Обновена: 26 юли 2024 10:09 | 26 юли 2024 10:08, Нели Христова
91
Борисов: Едно време ни вкарваха веднага вътре в пожара
Снимка: БГНЕС

Единственото, което е важно в момента, е да се ограничи да няма пострадали жители на околните места и да се запази животът на пожарникарите. Едно време ни вкарваха веднага вътре в пожара. Който оцелее - оцелее. Сега нищо не налага това да се прави. Антитерористичните звена имат роботи, могат да се вкарат, да се гледа. Ръководството на пожарната трябва да си запази хората. Така или иначе фойерверките гърмят на много празници в държавата, някой път в чудовищни размери, като на нова година. Важно е да се запади здравето на хората.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира снощния взрив в Елин Пелин.

"Кметовете се избират от хората, и ако някой трябва да го укорява или не – са хората, които живеят в Елин Пелин. Не аз", коментира той.

"Конституционният съд има доста съдии от други партии, изявени партийци, членове на висшите им ръководства като например г-н Янаки Стоилов. Не искам това, че с колегите от ПП-ДБ и ДПС подкрепихме Атанасова и Белазелков, да се хвърли какъвто и да е партиен отенък върху Конституционния съд", заяви още Борисов.

"Ние сме дисциплинирана партия, която много години наред е работила в коалиция. Помните - с Реформаторския блок, Патриотичния фронт. Когато съдебната реформа и промяната на конституцията бяха сложени на масата като нещо, което да обедини т.нар сглобка, ние подкрепихме предложенията на Христо Иванов. И сега се надявам те да са били правилни", каза Борисов и допълни, че толкова важни промени трябва много пъти да се премислят.

"Тогава, когато колегите решаваха това за служебното правителство като тема, ние бяхме един много голям, много як блок със 163 депутати. Тогава въобще през главите не им мина, че в един момент, ако не сме така единни и заедно, ще стане проблем в избора в самия парламент", коментира Борисов. Той отново подчерта, че промените са изцяло дело на Христо Иванов и Делян Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Имам много големи съмнения ,че ти някога "си вкарван в пожара" и си гасил дори и огън на Сирни заговезни.
80
0
 
1
 
! Отговори
сиромах преди 1 месец
Абе,няма ли да се намери един почтен пожарникар от времето на човека ,който помни че е прочел Винету и да каже тоя четящият виждал ли е жив огън и влизал ли е някога да гаси,знае ли поне от кой край се хваща шланга?Само един почтен от миналото пожарникар се търси!
79
0
 
1
 
! Отговори
Жалка картинка преди 1 месец
Буцефалий скачай и сега бе. Кой те спира. Май само в леглото с Ристьо и Асенчо мечтаеш да скачаш вече.
78
0
 
2
 
! Отговори
Велес преди 1 месец
..."Борисов: Едно време ни вкарваха веднага вътре в пожара"... Оле боже, и това нещо се опитва да се самоизтъкне... Виждал си и ти пожар, ама на картинка...или във холивудските сериалчета...Аха...
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е Радев да направи Партия и да смачка веднъж завинаги Гербаво-Депесарската мафия. Народът ще го подкрепи.
76
0
 
0
 
! Отговори
Баце преди 1 месец
Минаха години, а бяхме млади..
75
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въпрос! Защо русофилите и русофилистичнитеМисирки в сайта не обичат Бойко? Отговор: Понеже не им дава да маршируват, манифестират и развяват Червени знаменца по площадите на София в името на Ленин и Сталин! А те са свикнали от по времето на Соца! Това е тяхното възпитание! Еххх спомени спомени! Колко свободно Викахме "Ура" .."Ура да жовей Комунизма" по времето на Соца.... така както в Свободата на "СЛОВОТО" в Москва! Да - Истина ... По времето на Соца имаше "СВОБОДА НА СЛОВОТО" Ураааа!
74
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Въпрос! Защо русофилите и русофилистичните *** в сайта не обичат Бойко? Отговор: Понеже не им дава да маршируват, манифестират и развяват Червени знаменца по площадите на София в името на Ленин и Сталин! А те са свикнали от по времето на Соца! Това е тяхното възпитание! Еххх спомени спомени! Колко свободно Викахме "Ура" .."Ура да жовей Комунизма" по времето на Соца.... така както в Свободата на "СЛОВОТО" в Москва! Да - Истина ... По времето на Соца имаше "СВОБОДА НА СЛОВОТО" Ураааа!
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време Мутра нямаше,как да стане кмет на столицата или Министър председател,както и ***,като Цецо Кривата глава да министър на МВР !
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Луканка! Защото снощи правих Кекс, Кекс, Кекс! Съседа ми обра колата, но всичко е точно. Намалиха мойта заплата, но всичко е точно. Откраднаха ми колелото, но всичко е точно. Ударих си кутрето в леглото, но всичко е точно, защото снощи правик Кекс, Кекс, Кекс! На плажа заваля порой!Животът ми е в застой! Майка ми не ме обича, но всичко е точно! Осъзнах безсмислеността на своето съществуване и илюзърността на най-дълбоките си мечти и надежди, но всичко е точно! Защото снощи правих Кекс! Кекс! Кек
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато уж пожарникаря Борисов се прави на премиер, летят стотици милиони за БМВ-та за МВР, службите се занимават само с политически инженеринг и корупция, междувременно държавата изгоря заради неадекватната материална база на пожарникарите. И сега кой е виновен?
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов никога не е виждал пожар на живо. Баща му го уреди да завърши милиционерското и после го назначи разносвач на папки по коридорите на властта.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промените в Конституцията бяха приети с гласовете на депутатите от ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ. Не е съществено кой точно го е предложил, важното е кой ги е гласувал.
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тлъстият похотлив крадец, който 12 години разсипваше Държавата, сега какъв е ?
67
2
 
6
 
! Отговори
Главчо преди 1 месец
Е как бееее. Ти си машина, тикво такава!
66
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бат Бойко, дай газ, изгаси пожара на комунистите запалили мозъците на мисирките в този час. Извънредно положение. Голямо напрежение. ХейТулупи!
65
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бат Бойко, дай газ, изгаси пожара на комунистите запалили мозъците на мисирките в този час. Извънредно положение. Голямо напрежение. Хей ***!
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е същинска зелена муха
63
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хей народе опомни се! Бойко не казва, че едно време са ги вкарвали вътре в пожарите, а казва че по времето на Соца така комунистите са опожарили народа, че той е създал специална пожарна команда да го вади от там и все още не може да го извади от пожара на комунизма!
62
8
 
4
 
! Отговори
герберче преди 1 месец
Как се кефя на омразните коментари срещу Бойко Борисов. Виете, ли? Вийте, вийте на луната...ПАК ЩЕ Е ТОЙ N1! ПАК ЩЕ Е ГЕРБ N1! Чакайте да ви оправят Шарлатаните, Чалгарите, комунистите и сектата на Прокопи! Успех ви желаем! ;-)