Георги Първанов: Напът сме народът да ни подгони с тоягите

Последните избори в София показаха, че левите могат, смята бившият лидер на БСП
Обновена: 1 авг 2024 09:18 | 1 авг 2024 09:03, Петър Бойчев
104
Георги Първанов: Напът сме народът да ни подгони с тоягите
Снимка БГНЕС

Идеята за лявото обединение не е слизала от дневен ред и сега на Бузлузджа бе направена важна крачка напред. Гоненията вече са в миналото, слагаме точка и забравяме. Вярвам, че обединение ще има, казва бившият президент и лидер на БСП Георги Първанов в интервю за "24 часа".

Той дава пример с последните избори в София: "Консолидирахме се в движение и бяхме твърде близо до победата." Първанов съжалявал, че Ваня Григорова не се е присъединила към обединението на левите. "Там очевидно има някаква лична обида, огорчение, то е взаимно с част от временното ръководство на БСП", смята Първанов.

"Все пак се надявам, че г-жа Нинова ще остане вярна на моралния си ангажимент с подадената оставка и няма да пречи, по-скоро даже би съдействала. Защото е важно да остане не в тъмната част на историята на БСП", коментира бившият лидер на БСП обединението на левите сили.

Първанов е на мнение, че президентът Радев би сгрешил, ако извади някой малък проект, малка партия, с която да върви напред в сегашната политическа ситуация. "Твърде рано е."

Според Георги Първанов на всяка цена трябва да бъде излъчено правителство в следващия парламент: "Другото просто би било ужасно. Народът ще трябва да ни подгони с тоягите. Защото такова чудо не е било не само в българската, но и в световната политика".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще си мечтаете за тояги като дойде новият народен съд ама ще е само бесилки и горещо олово.
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Говори се че сина на Първанов е в имотната мафия и си присвоява жилища на възрастни самотни жени като след това ги оставя на улицата ако са все още живи. Трябва да се ревизира имотния регистър из основи и да се проследят имената на които се приписват жилищата.
90
1
 
7
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Браво.Ще се окаже че Гоце въпреки че не е активен политик ще излезе най далновидния на къде духа вятъра? Но явно 240 хрантутила в парламента не могат да усетят че чашата на търпение на този народ ще прилее!Това което предстой е детска играчка със станалото През 1997 гд.
89
1
 
11
 
! Отговори
Шегобиец преди 1 месец
Ееех, Гоце, *** хубаво си поживя два мандата като президент, а? По цял ден ден нищо не правеше, само общи приказки. Кеф! Пък сега се загрижи за народа?
88
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е новият Президент на България
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не съм комунист, но гласувах за Първанов през 2009г защото човека беше осъзнал Евро-атлантическото бъдеще на България. В бъдеще бих подкрепил европейски социалисти
86
0
 
10
 
! Отговори
srhsrh преди 1 месец
Трябва да почнем от теб и МаяМа Общата-агент Гоце!! Вие сте за бесилка даже!!! С тояги и камъни ще ви е малко милостиво!!! Повече сте заслужили!!
85
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навремило е!
84
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
достатъчно ви търпяхме над 30 години вие не знаете мярката кога да се махатехванали кокала и не пускат от партия в партия кога всички се изучихте за капиталистив българия няма партии а икон групировки няма ляво няма дясно всичко едалавера затова не гласуваме защото не ви вярваме
83
1
 
14
 
! Отговори
Агент Гоце преди 1 месец
Гоце Tpипера се е загрижил за собствената си чврвена кожа.
82
0
 
13
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 месец
Ако имахме един достоен офицер, отдавна щяхте да сте по стадионите
81
2
 
13
 
! Отговори
Успокой се господине преди 1 месец
това са овце и телета и не носят тояги, а бягат от тояги, защото са пъзльовци и шампиони на страх в ЕС! Така, че докато не умрат всичко ще си е по старому - 500 г. робска психика не се изкоренява за десетилетие!
80
0
 
17
 
! Отговори
. преди 1 месец
Май няма да е с тоягите, а с нещо по-сериозно...
79
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То народ няма. Само диванни оператори на клавиатури и няколко алкохолика, които за едноседмичната си доза са готови да митингуват за всекиго.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоягите няма да вдига никой, но какви страшни фейсбук статуси и постове може да насочи към политическата класа, бедна ви е фантазията.
77
1
 
5
 
! Отговори
ГоцеМоце преди 1 месец
Ето и нещо положително в политиката от последните 5г - тази гаТ вече не я гледаме толко често като преди. -
76
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Гоцко,нема да се плашиш.Не си фактор в политиката.Никой няма да те гони.Харчи си спокойно президентската пенсия.
75
0
 
14
 
! Отговори
баце преди 1 месец
Споко, Гоце.Тоя народ няма акъл за 2 стотинки... никой на никого нищо няма да направи.Вилнейте си на воля.
74
1
 
11
 
! Отговори
По лесно е преди 1 месец
Да си смениш пола отколкото ауспуха на мотора.
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
какво могат левите, всички сте под един процент, така че БСП няма да спечели а ще загуби, всички напуснахте БСП за да правите нови проекти и да я унищожите, Нинова опита да обедини всички, но не успя, оказа се, че ренегатите искат първи места в изборните листи