Прокуратурата не вижда необходимост да разпита Пеевски

“Той е много ловък”, каза Лена Бориславова
1 авг 2024 20:16, Инна Ангелова
69
Прокуратурата не вижда необходимост да разпита Пеевски
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, депутат от ПП-ДБ заяви след заседанието на комисията за проверка на факти и обстоятелства за дейността на Мартин Божанов – Нотариуса, че Прокуратурата никога не е намирала за необходимо да извика Делян Пеевски дори на разпит.

Тя съобщи, че един от писмените въпроси към Делян Пеевски, които ще представят публично, е именно как той си обяснява това, че не е бил разпитван.

“Бяха изнесени данни за връзки между председателя на Върховния административен съд Георги Чолаков и Делян Пеевски, за най-малкото приятелски услуги за запазване на неговия статут, мандат, правомощия на влияние в съдебната система, обжалването на решения на ВСС и др. За нас е изключително важно да можем да зададем по същия начин както на г-н Иванов, тези въпроси и на г-н Пеевски”, каза още Бориславова.

Депутатът допълни, че Пеевски е много ловък, използва епитети и метафори.

“Нека да направи това и в рамките на тази комисия и пред очите на народните представители да отговори на въпросите, които вълнуват българското общество“, призова Бориславова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Кешгейт" по зап преди 1 месец
Кешгейт" по заповед на Пеевски, списъка на всички "касиери в енергетиката които ограбват даржавата".
49
0
 
1
 
! Отговори
Магнетичният дебелак преди 1 месец
Крадците са защитени, те не дават обяснения, защото са заети да създават интриги
48
2
 
9
 
! Отговори
Тая от снимката преди 1 месец
Е за затвора за ДОКУМЕНТНА ИЗМАМА. Тя е фалшифицирала документите на Кирчо със личния си електронен подпис вследствие на което ШАРЛАТАНИНА стана премиер на България. Последствията за страната всички ги видяхме и продължаваме да ги виждаме. Какво стана с върховенството на закона? Или в България няма такова а има върховенството на ПОСОЛСТВОТО.
47
3
 
17
 
! Отговори
Ппп преди 1 месец
Ами всички българи се чудят защо и ти *** не си разпитана. Наглостта и арогантността ти нямат измерение по никоя скала. Като си омазана до дългия си нос и ти с куп провинения, поне замълчи. Иначе целият български народ иска всички вие без значение от партийна принадлежност да бъдете изправени пред безпощаден съд и да си понесете заслуженото. За съжаление нямаме никакъв съд камо ли безпощаден. Как поне малко не ви е срам. На какъв хал е държавата и да ви гледаме и слушаме просто.тиите всеки д
46
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Тази нагла дама да отговори защо не е разпитан за подправяне на подписи и документи. Също така да отговори защо не е подведена под отговорност за фалшифициране на документи.
45
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прасетата Филчев и Цацаров направиха такава свинщина, че и на този и на онзи свят не ги чака нищо хубаво
44
6
 
20
 
! Отговори
А защо преди 1 месец
Не е призован за разпит Бойко Побийко Тарашков- Чинтето!? То ме само за тоя случай, а за цялата му работи по етажите на властта?
43
14
 
26
 
! Отговори
Танас преди 1 месец
На Киро любовницата много ги разбира.
42
5
 
15
 
! Отговори
Ами все едно преди 1 месец
Да разпитваш този, който те храни!Браво на прокуратурата!
41
5
 
1
 
! Отговори
Който не се преди 1 месец
Чувства Православен Българин, дойде време за екскурзия,до като не не е истинал.
40
11
 
11
 
! Отговори
И дъртите събужда преди 1 месец
Като я видят старците по телевизията в кръчмата веднага си поръчват ракия да си вдигнат самолетите
39
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Прокуратурата трябвашехда повдига обвинение срещу Кирил Петков за лъжа в декларачция за гражданство" - Още не е късно. Зорът е, пемот Европа гледат лошо на такива работи...
38
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
" Тя съобщи, че един от писмените въпроси към Делян Пеевски, които ще представят публично, е именно как той си обяснява това, че не е бил разпитван." - Ха ха ха ... Олеле ленче ... Нямате ли адвокати в партията? Подобен въпрос в към свидвтел в съда няма никаква тежест и съдията ше гомотхвърли автоматично...
37
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
30 "Мъжът" на Лена от парапета е мъж на жена си, която му изработи място в политиката и сетне, зам шеф на парламента, край парапета. Миро баджанака е под чехъл и няма думата.
36
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Лена Бориславова трябва са се отнеме правото да работи като юрист, както и да бъде депутат. Иначе става адвокат-фалшификатор и депутат лъжец.
35
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прокуратурата трябвашехда повдига обвинение срещу Кирил Петков за лъжа в декларачция за гражданство. За конфликт на интереси срещу хонорара от 13 000 лв на любовницата на Петков Лена Бориславова и за фалшифициране на подписи в документ, предоставен на държавни органи при назначението на Петков за министър. Но не го направи.
34
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лена що не разкаже как се подправят документи?
33
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно Лена има много обожатели
32
17
 
17
 
! Отговори
Фитока преди 1 месец
Като я гледам хваща окото.
31
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Давай , Ленче! С теб сме!