Таня Георгиева е освободена като заместник-министър на земеделието

Решението е по лични причини
6
Таня Георгиева е освободена като заместник-министър на земеделието
Снимка: БГНЕС

Със заповед на служебния министър-председател Димитър Главчев от длъжността заместник-министър на земеделието и храните е освободена Таня Георгиева, считано от 5 август, съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

В молбата на Георгиева като причина за напускането са посочени лични мотиви.

По-рано през юли Националната асоциация на зърнопроизводителите отправиха изявление, в което изразиха своето неудовлетворение от работата на ресорния заместник-министър на земеделието и храните Таня Георгиева. В изпратена декларация до президента Румен Радев, служебния премиер Димитър Главчев и министъра на земеделието и храните Георги Тахов, асоциацията настоя за нейната незабавна оставка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: МЗТаня Георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бая суджуци е изяла таз другарка ТКЗС-ярка :)))
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ко *** рабти таа ся?
3
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Няма, кой да я вземе. Нищо че е свободна жената.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Арендаторите уволнили тая . И защо ? А защо на арендаторите посредници им викате ,,зърнопроизводители,, ??? Те не са произвели нищо през живота си . Повечето от тях дори не могат да карат трактор . Те са посредници между производителите - земеделците и потребителите минаяайки през още едни посредници каквито са прекупвачите на едро (не тава въпрос за търговци на дребно) Тва са просто едни посредници а са най важни в държавата и не плащат акциз върху дизела .
1
1
 
5
 
! Отговори
34 г, с вишу, безраб преди 1 месец
и мен така ме самоуволниха от общината без причина, ама кат ги питах си измислиха. на другия ден някво кафеникавко дошло на мое място