Тайна завера за свалянето на Рая Назарян в НДК?

Имало е представители на БСП, ПП-ДБ, ИТН, „Възраждане“ и отцепници
230
Тайна завера за свалянето на Рая Назарян в НДК?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На тайна среща в НДК е обсъдено свалянето на Рая Назарян от председателския пост на Народното събрание. На нея са участвали представители на ПП-ДБ, ИТН, БСП, „Възраждане“, отцепниците от ДПС, твърди БГНЕС, като се позовава на присъствали.

"Целта на тази среща беше да свалим Рая Назарян от председателския пост, искаме да вкараме друг играч и следващият премиер да не бъде близък до ГЕРБ“, заяви участник в срещата, който в момента е депутат от групата на независимите.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който е един от участниците в заверата, отказа да отговори на въпроса дали ще участва във вот на недоверие на Рая Назарян с аргумента, че няма да подкрепи третия мандат в рамките на това Народно събрание.

На въпрос дали освен ПП-ДБ, БСП, отцепниците от ДПС, ИТН на срещата е присъствал и представител на Президентството, Костадинов отговори: „Не коментирам“.

Попитан защо се събират петък вечер, лидерът на „Възраждане“ отвърна с усмивка: „Кога да ги правим тайните срещи в петък на обяд ли?“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: Рая Назарян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 1 месец
Една арменка дошла от нищото докарана от Борисов,разбуни духовете в държавата.Не може фльорцата да я измъкнеш от кафенето и да я курдисаш на най високия стол в държавата. Това е подигравка с парламентарната ни Република.Тя трябва да се раздели с нахалството си и сама да си тръгне.
193
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рая ще бъде свалена за да бъде министър-председател, а Бойки ще бъде наритан от Радев по този начин.
192
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Салютин Не е ли най-важният пост на Пингвиний I ?
191
1
 
1
 
! Отговори
Салютин преди 1 месец
Арменката се чуди още,как от кафенето с помоща и гаранцията на банкянският,седна на най високият стол в парламентарната ни Република.Не се ослушвай като *** в ***,при наближаваща коледа.Ергенът от Банкя да си запази влиянието над теб,но за нас обикновените хора,ти си натрапница.
190
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ники вече трябва да пътува! Стига вече забавяния.
189
1
 
6
 
! Отговори
Така, така преди 1 месец
Парламента не ви е поп-фолк бардaк.
188
2
 
4
 
! Отговори
BIG CRUNCH преди 1 месец
НА СЕМПЛАТА НАЗАРЯНКА - СЕМПЪЛ СЮЖЕТ...
187
3
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
РАЯ е по- малко ГЕРБ,отколкото ДПС или ПЕЕВСКИ и като проводник на порочни корупционни практики ,не трябва да бъде председател на НС .
186
2
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Да се свали гербавата к***а не е трудно.Обаче да се постигне съгласие за нов председател и съответно бъдещ служебен премиер е направо невъзможно.Ако случайно се получи ще е голям прецедент.
185
7
 
4
 
! Отговори
Ботоксово Чудовище преди 1 месец
На външен вид го докарва, но това че е от ГЕРБ я загрозява. ГЕРБ грози хората. Ако беше от Промяната всички щяха да я уважават и харесват.
184
0
 
3
 
! Отговори
МУТРОС преди 1 месец
Ние не сме държава,а една клоака.Мутрите са готови на всякакви сценарии,интриги и всички вкупом тръгват да разпространяват "решението" за сваляне на русокосата.Никой не пита,никой не изисква от депутатите да работят,да гласуват качествени з-ни.Само се занимават с интриги,от които се възползват и потриват доволно ръце мутрите.
183
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 185 Да кажеш че Рая е чудовище значи тотално си сбъркан! Върви да се лекуваш в Карлуково, маааалоумник! Най-красивата депутатка в НС, не че има много там де.
182
5
 
4
 
! Отговори
Виц преди 1 месец
Влиза Рая Назарян в парламента и отива на лафката, поръчва си кафенце Illy Arabica Selection Brasile с био прясно мляко на обща стойност 78 стотинки, пък дошъл при нея един дебелак и почнал да я сваля "Здравей сладурано, ела да пийнеш това мазно бразилско кафенце в скута ми", а тя отвърнала "Изчезвай! CBИНЯ!" и избягала. По едно време и казали, че това е самият ДП а тя притеснена се върнала обратно, па вече усмихната рекла "Извинявай мечо, не те познах, разбира се че искам да пием кафе"
181
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Да отговори Тя прави само kеkc , добра домакиня е , обича да шета
180
4
 
5
 
! Отговори
Да отговори преди 1 месец
Правила ли е секс с Бойко Борисов.
179
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази не е достойна за поста Председател на Народното Събрание. Много е млада. Емоционално лабилна. Ще иде някой богат чичко паричко и ще му клекне. Тя за това се е направила толкова "убава", такива ги знам много добре. Правят се като компаньонки, за да забършат някой богат баламурник и да му вземат парите.
178
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори и без " завери " Раята дължи оставка на обществото защото на територията на Парламента беше допуснато криминално лице с видими признаци от употреба на наркотици , с непристойно и скандално поведение ,,Симо Тeka q да бъде ползвано за вещо лице в парламентарна комисия , която също беше образувана при съмнителни основания и беше водена очевидно тенденциозно и преднамерено .
177
3
 
2
 
! Отговори
Минка Свирката преди 1 месец
Винаги съм се чудил такива по-арни депутатки дали са правили секс с Бойко. Или пък онази Павела Митова с Тошко. Като се напукат на бело сигурно си правят партийни оргийки, на които Сачева и Теменужка не са поканени.
176
7
 
5
 
! Отговори
Чудно ми е преди 1 месец
Това ботоксово чудовище, неизбирано от абсолютно никого, от къде на къде си е помислило, че поста му принадлежи?
175
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Защото на някои не им понася , когато пък нещо им понася може да става дори в нарушение на закони и всякакви подобни .