Борисов не познава Кожарева, пожела й успех

Ролята на партиите е да спечелят изборите
9 авг 2024 10:29, Инна Ангелова
38
Борисов не познава Кожарева, пожела й успех
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави "въпросната госпожа" Горица Кожарева за номинацията ѝ за служебен премиер и ѝ пожела успех. Депутатът сподели, че мнението на ГЕРБ не се е променило от вчера до днес.

"Ние разбираме управлението да влезеш през официалния вход. Когато непрекъснато влизаш да управляваш през задния вход, който по принцип е за изход, аз не го разбирам", подчерта лидерът на ГЕРБ.

Още по темата
На въпрос сега влиза ли някой през задния вход, Борисов отговори: „Нищо не визирам. Поздравявам г-жа Грънчарова-Кожарева за назначението, щом е събрала доверието на президента от толкова много кандидати. Пожелавам й успех!“.

Борисов посочи, че ГЕРБ разглеждат всяко едно правителство или като управляващо, или като опозиция. Той заяви, че със следващите й ходове ще стане ясно дали заедно с нея във властта ще влезе и някоя партия.

“Лично аз не познавам Горица Кожарева. Когато избирахме Сметната палата, тя беше от квотата на БСП. На мен мнението от вчера до днес не се е променило – служебното правителство, имат своите ангажименти, да си ги изпълняват. Ролята на партиите е да спечелят изборите”, коментира Борисов.

По думите на Борисов, Калин Стоянов по никакъв начин е не предопределил изхода на изминалите избори.
“Припомням, че на едни избори, на които ПП-ДБ победиха, никой не схвана как се появиха едни техни 8%, а после записът ни обясни за ала-балата. Партиите да се съсредоточим върху работата си”, добави още Борисов.
“Не е предлагано на ГЕРБ да заемат министерски кресла в новия служебен кабинет”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя вече трябва да си смени пола, това го искат от американското посолство, за да потвърди непоклатимо коленопреклонно служене на техните интереси.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко никой не познава. Хахахахахаха Хахахахаха
29
0
 
3
 
! Отговори
Писмо до непозната преди 1 месец
Желая Ви успех , госпожо ! Да не се казвате случайно Мата Хари ?!
28
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
смешен!...Уж признавал само правителство,"влезнало през централния вход",а от години вече "печелейки избори" ИЗКАРВА "правителствата си" през "задния вход,който е изход" !...Злобносъщество,многозлобно !
27
0
 
5
 
! Отговори
Господин Борисов преди 1 месец
никой не познава, всичко е точно.
26
0
 
5
 
! Отговори
Ролята ви е преди 1 месец
крадене, крадене и пак крадене. Нашата роля е да ви отсвирим, а ролята на съдбата е, дай Боже, да влезете в затвора.
25
0
 
5
 
! Отговори
Ролята на партиите преди 1 месец
би трябвало да е разумна политика и разумно управление на България в интерес на българския народ. Вместо това те се борят със зъби и нокти да печелят избори, защото после идва голямото печалбарство. Наглеци! Хората се отказаха да гласуват след всички циркове, които раиграхте, но продължавате да бълнувате за спечелване на избори.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом Боко не я познава, значи Кожарева не е евроатлантик.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, мен ме дразни Данчо Цонев да се прави на велик, дразни ме Бойко да внушава, че партията му печели избори, дразнят ме всички арогантни самозабравили се политици. Дразнят ме и всичке женки без опит и квалификация да се издигат в йерархията!Затова ще гласувам!
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 20 октомври пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение в България и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици в България ги е хванала старческата деменция и затова не могат да го проумеят в *** си празни кратуни.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А можеше да е Рая Назарян.
20
1
 
11
 
! Отговори
Бойка калдаръм кадън преди 1 месец
Тя Бойка калдаръм кадъна баща си не знаеше, че е всъщност първият и любовник бай Тошо, та за тая ли ще си признае, че я познава? Нали Бойка калдаръм кадъна официално не познаваше и магнитният си министър на финансите. Какво въобще я питате тая герберокадъна каквото и да е? Естествено, че всичко което изтича от устата и е или лъжа или диктаторски генетичен материал.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов разбра, че ала-бала е сложна наука.
18
0
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 1 месец
Българи, гласувайте! Мислете преди да гласувате! Не ви ли дразни да гледате Данчо Ментата от най-високата трибуна?
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тая дето не я познава й е наредил да стане премиер, защото разбра, че Главчо му носи само щети на ГЕРБ.
16
3
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
такава е ролята ама в българия има други представи за участие във властта 30 годиниедни и същи хора някои с кофти биографии никакъв критерии за нищо и хоратасе отвратиха затова не гласуват ако сега пак са същите отиваме на 20 процентаизб активност и отиваме на избори на пролет
15
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ винаги лъжат. Изборът на президента и силно ограничен до няколко човека, а на практика всички те отказват да са премиер с изключение на някой, на когото Борисов нареди да приеме да е премиер.
14
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Госпожата е работила в Сибанк, банката на Цветелинчето Бориславова, но Баце хич не я познава тая кака хаха
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може да се опознаете, Бойче.Хваща още окото!
12
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце :Не съм чул , не съм видял , не бях там ... Ще се окаже че не познава и Томислав Дончев , Деса Атанасова ,............. и подобни ''НЕПОЗНАТИ'' от герб !