Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск

Има и други кандидати за вътрешен министър
10 авг 2024 14:55, Инна Ангелова
169
Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се срещна с новия служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева. След срещата пред Стоянов обясни, че от разговора е останал с усещането, че няма да е следващия служебен вътрешен министър и че има политически натиск за това.

"Направи ми впечатление, че днешният разговор протече доста стегнато и професионално. Но останах с усещането и опасението, че бъдещият служебен премиер ще бъде и е подложен на брутален политически натиск относно това аз да не бъда в кабинета на предстоящото служебно правителство", заяви Стоянов пред Нова.

"Усетих, че има и други хора, които евентуално ще бъдат поканени на разговор, като кандидати за поста вътрешен министър", допълни той.

"Получих покана за разговор още в петък и днес се отзовах. Тя пожела да я запозная с анализи относно резултатите на министерството, сравнено със същите периоди за миналата година, направих го - занесох ѝ доклад с цифри. Също така я запознах с приоритетите на министерството, какво сме постигнали, проблемите и какво е тяхното решение", заяви Стоянов.

Калин Стоянов допълни, че е отбелязал какви трябва да са стъпките на страната ни, за да се осъществи пълноправно членство в Шенген.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
11
 
! Отговори
Обектив преди 1 месец
Дори в мандата на едно правителство всеки министър ходи с оставка в джоба. А тук става дума за ново правителство. Явно и след два мандата Калинчо се възприема за незаменим. Още повече след поредица от гафове!!
41
3
 
13
 
! Отговори
Вън от управлението! преди 1 месец
Калин Стоянов заедно с премиера Главчев се изявиха единствено като коментатори или обикновени говорители по време на горските пожари. Никаква организация! Пълен хаос и некомпетентност на тези двамата, които са пжзор за българското служебно правителство!
40
3
 
6
 
! Отговори
И що се отзова? преди 1 месец
Получил "покана" и изприпкал да долага? И що? В качество на КАКВА КОНКРЕТНО тази леля привиква действащ МВР министър? Определена за служебен премиер? Ами Бог с теб, събирай си екип и като застъпиш наряда - управлявай колкото ти се отдаде..... Ама и тоя пич - Ами знаеш че няма да си ти, прояви достойнство бе..... Кажи -"Като искаш среща, заповядай в кабинета ми". Еххххх, няма кадри, ей.....няма кадри
39
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинката на Буци и Шиши постови милиционер.Оле...
38
4
 
5
 
! Отговори
Неможе само непрофес преди 1 месец
. . . днешният разговор протече доста стегнато и професионално. . . ами не може само ала бала и не професионално! Интересно е дали патока става и при брутален натиск иначе какъв специалист е? Това са хората, които ни управляват! Малко натиск и хвърлят пешкира! Един беше казал неможачи! Ще се бориш! За какво получаваш народни пари и не малко?
37
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
как така дпс печели в северозапада кога е имало турци по нашия краи я стига стези измиш-лъо-тини изборите не бяха честни новият министър да се занимава самос купения вот корпоративният е запазена марка на герб
36
3
 
7
 
! Отговори
къде го стяга чепика преди 1 месец
Калинката ако не е министър ще трябва да напусне системата не върви да си бил министър и изведнаж да си само шефче на службичка пък било то и ДАНС.
35
6
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Калин Стоянов президент!!!!!Хорошутката Радев да изчезва
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А, Гвоздейков, който забатачи и БДЖ и всичко, пак ли ще е министър, некадърника?
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се плаши бе Бойко ще те вземе в гербавите редици , там са всички твой бивши колеги, Терзиев, шофьора на Метьо Илиянски и дори депутат ще те направи каквито са и другите. А гербавите избиратели са хора без чест и достойнство, Бокича и магаре да им посочи те ще го направят депутат.
32
5
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Пуудделчето на Шиши - Скимти , Само Че Шиши Не е Фактор в Тази Държава.....Който Не е Разбрал, Ще Скимти Като Пуудделче.....Като Гладна Пуу...ка Ще Скимтти........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калинчо Натегача все "гаси" пожарите и предотвратява взривовете.
30
7
 
6
 
! Отговори
Jojo преди 1 месец
Лично според мен ,независимо на кого е назначение Стоянов до сега си вършеше професионално работата и не виждам причина за смянаната му.
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам кой на какъв натиск е подложен, ама Каличо що си мисли че е НЕсменяем?!
28
3
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Хванал е Тен Като - Адана Кебап- Скоро Ще Прегори- Ще Мирише на Изгорял Кебап....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....Смешшко....
27
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Странно е, че предишният път тази госпожа отказа да е премиер, а сега се съгласи! С колко ли я е купил резидента?! Докато радев е президент, България няма да се отлепи от дъното!
26
2
 
6
 
! Отговори
Петя преди 1 месец
Денков ти ли си се маскирал на Горица бре?Ужас !
25
4
 
4
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Горица,много те е страх от променкаджиите Е що? Те са търчи- лъжи ,не си заслужава да се докарваш на такива
24
6
 
3
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Велможите на гумен брадев не те харесват, нещо си се опънал ,не си играл по сценария на главнокомандващия.
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато ГЕРБ-ДПС и тази тяхна пионка Стоянов са на власт ,няма Шенген, няма еврозона, приеха но частично в Шенген защото Денков беше на власт.ГЕРБ-ДПС бяха 11 години на власт и нищо, само кражби и постни пици.