„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата

Акцентът на игрите не бил спортните достижения
10 авг 2024 11:27, Петър Бойчев
217
„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата
Снимка БГНЕС

Призоваваме представителите на официалните български власти и на Българския олимпийски комитет (БОК) да не участват в закриването на Летните олимпийски игри в Париж. Церемонията по откриването на игрите, както и редица спортни събития, най-вече някои двубои в бокса за жени, показаха, че на тази Олимпиада акцентът изобщо не се поставя върху спортните постижения и силата на човешкия дух, се казва в декларация на партия "Възраждане".

Оказва се, че най-важното нещо за организаторите на настоящите Олимпийски игри е да затвърдят щампите, които господстващата идеология на деня постоянно ни натрапва, а именно – джендърските елементарни клишета, подигравката с християнските ценности, представата, че природните дадености нямат никакво значение и съответно всеки може да се представя за такъв, какъвто се чувства. Ето защо се стига до абсурди, при които състезатели с очевидни мъжки характеристики се представят за жени и на боксовия ринг побеждават без проблем истинските жени.

Вместо да бъде арена на честни спортни двубои, Олимпиадата в Париж се превърна в гротеска, в парад на ненормалностите, в господство на клишето, което едно глобализирано малцинство се опитва да наложи върху хората по целия свят. Някой може да каже, че на такива абсурди не бива да се обръща особено внимание, че те ще изчезнат от само себе си, пишат от Възраждане.

Подобен призив са отправили и  "Наша родина" (Унгария) и "Република" (Словакия)  от "Европа на суверенните нации" - групата, която беше създадена в Европейския парламент (ЕП) по инициатива на "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
7
 
! Отговори
Питанката преди 1 месец
Хайде да видим сега кои политици ще се щракат до медалистите? Досега ни заливат само а димни завеси и опорки, но друго е да се отъркаш до олимпийското злато за селфи! Истината е че в България инвестиции в развитие на детско юношески школи и професионален спорт няма, но лотарии и търкащи индивиди бол. БГ политиците се групират където има лапане, но не са способни да решат нито един обществен проблем. Само създават такива.
54
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Напълно подкрепям! Това не е олимпиада, а в някои видове спорт буквално подигравка с труда на спортистите и спортните деятели, а като цяло и подигравка с традиционните християнски ценности.
53
4
 
9
 
! Отговори
тоя па преди 1 месец
явно дълбоко в себе си иска да продължи олимпиадата хахаха
52
2
 
25
 
! Отговори
мда преди 1 месец
на тоя му дойде времето да отива при волен барабаниста , на тротоара .
51
3
 
15
 
! Отговори
амиииии преди 1 месец
видял копекин че подковават коня и вдигнал крак хахаха баси жалкото човече
50
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
30% от коментарите са изтрити. Това са 30 те процента, които гласуват за Възраждане. А трролът е измамник, типичен представител на краварското измамно управление.
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не повтарят непрекъснато за лошите лесбийки и подобните им всички останали нито се интересуваме, нито ни касае- пак повтаряте ала бала протестите- колко е лоша Европа, ква гейска била а пък робите в БРИКС И ЕВРАЗИЯ без пари, трудова защита и какво ли не са прекрасни и както казвате ако трябва и по 10/12 часа ще работят и в събота и неделя- опорките не искаме емигранти а си вкарвате такива от Индия и от тамошният беден социум- що нали не искате емигранти- ах да трябват ви роби!
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега чакаме и Волгин от трибуната на европейския парламент да призове за същото за да позабавлява колегите си.
47
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По принцип съм за Възраждане, обаче ще гледам закриването. Гледат ми се извращения, за да видя падението на жендърите и да се убедя, че с право винаги гласувам за Възраждане. А и трролът от сайта се нерви здраво и получава сърцетуп от бяс, което също много ме радва.
46
4
 
18
 
! Отговори
Поли преди 1 месец
Диагноза - самовлюбен в себе си манияк ! Опасен за обществото ,камо ли да му се дава власт!
45
4
 
12
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
копейкин , що изпреварваш импексова :) тъкмо тя да го предложи . много са ми смешни е такива като тоя дето от всичко разбират и се опитват да печелят симпатизанти по всякакъв начин от каквото и да е . кво общо има спорта с политиката бе копейкин ?
44
4
 
17
 
! Отговори
Абе на тез от преди 1 месец
Възраждане кога ще им теглим един хубав бой та да се научат да не се обаждат когато не са ги питали ?
43
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбира се че трябва да се бойкотира. Против са само природните аномалии.
42
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези не са добре.
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костадинова да не се връща без оставка в джоба! Предаде българското момиче точно когато имаше нужда от защита. И още не сме я чули дума да каже по въпроса!
40
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейка, всеки си има дистанционно и сам ще си реши дали гледа или да не гледа. Не се бъркайте в живота на хората, защото ви знаем изпълненията и изстъпленията. Убеден съм, че ти "няма да гледаш" закриването, но след това пръв ще го критикуваш. Същото беше и с ваксините. Хората да не се ваксинирали, ама всичките копейки бяхте и с бустери, че как ще изпуснете воаяжите в проклетата, гнила и джендърска Европа! Копейкаджийски простотии!
39
4
 
13
 
! Отговори
Къде е Главчев преди 1 месец
Защо този празноглавец : 1 отиде до парижжжж? И щял да виси там 5 дни до закриване на игрите! Да си плати всички разноски и да отиде при крокодила Кроки!
38
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Aз съм ЗА.
37
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я да видим сега колко ще бъдат присъдинили се към призива на тези, които не ги слуша главата.
36
3
 
5
 
! Отговори
Няма преди 1 месец
Да я закриваме ще си продължава вечно. Тебе кой те натиска да звъниш :)