Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
21
 
6
 
! Отговори
Bongo преди 1 месец
И КОЙ реши да натурализира този маймун?
111
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много време отделяте на една мишка и какво била изцъркала.
110
2
 
20
 
! Отговори
Who Cares преди 1 месец
Доколкото си спомням и Новиков каза, че сега българите щели да заобичат още повече Украйна. Къде беше Мишев тогава?
109
21
 
8
 
! Отговори
България е преди 1 месец
Добре охранен с копейки Троянски кон на Русия и не само в спорта. Жалки сме. Иска ни се пълен шенген, еврозона и купища помощи, ама от братската дружба не се отказваме. Дали в Европа не се досещат, колко дребни и подли душици сме!
108
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредния жалък грантаджия търсещ своите 5 минути слава.
107
9
 
35
 
! Отговори
Весела преди 1 месец
Тренирал е години в Русия,но за да е на олимпиада идва в България!Той е изграден като спортист в Русия,в България надгражда и я използва като трамплин за олимпиадата.Щеше да е предател ако не посвети част от медала на Русия.Тези хора не са предатели а Мишев педофила е предател!
106
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кой беше химна, който звучеше, когато го наградиха?... това е достаъчно да благодарим на човека!
105
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стана ми ясно ще за стока е още като прочетох, че е работил в радио "Свободна Европа".
104
16
 
5
 
! Отговори
Принцпно е преди 1 месец
болезнено прав - всичкит купени спортисти от различни държави водят до измислени медали наготово. А истината е , че няма нито един етнически българин медалист.
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами председателят на *** Стефито и то ли да ходи в Русия.
102
2
 
20
 
! Отговори
Фактш преди 1 месец
Казал е коректно истината, защото са го питали. Половината плувци медалисти, трениращи в Америка от техни треньори, никой не ги пита чий е медала! Може ли изобщо някой да поставя такъв въпрос?
101
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами да си ходи наистина, да спасява Курск, щом Русия му е в сърцето.Какво се мотае на наша издръжка тука - хрантутник.
100
6
 
14
 
! Отговори
@Бре преди 1 месец
Не е вярно, че агент мишев не е направил нищо. 'найш ли колко пааатккии е издоил. Целта цистерна семенна течност е изял.
99
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Честито! Да живее дружбата между народите!
98
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рамазан се е уплашил, че ако остави златния Медал в България, Путин ще заповяда да му го даде лично! Вие честните Българи, не можахте ли да разберете, че Русофилите няма да позволят един грам злато да влезе на българска земя и всичкото злато стъпило на българска земя ще заминава за Русия! Защо журналистът Константин Мишев пише от Америка, че спечеления златен медал трябва да остане в България? Понеже всеки Българин в българия се бои да каже нещо лошо за златните комунистическиРусофилистици!
97
5
 
39
 
! Отговори
К,ъв преди 1 месец
журналист бе? Ощи от ранните години на СДС се знаеше, че Косето Мишев е агент на ЦРУ, само че от най-некадърните!
96
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рамазанов каза, че искал в Румъния, но не му дали гражданство, затова е дошъл в България, у нас вече е и брат му, вероятно и цялото му семейство, а за случая ми е смешно, всички оплакват Дагестан, как искали независимост, а дагестанецът казва, че медалът е наполовина руски (не дагестански)
95
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОСЬО ПЛЪХА ДА СИ РУПА СИНЕКУРНОТО СИРЕНЦЕ У ЩАТИТЕ И ДА НЕ СЕ МЕША У БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТИ!!!...
94
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а въпросният журналист българин ли е, щом живее в САЩ, двоен аршин
93
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Златния медал който е получил на олимпиядата Рамазанчо, да го раздели на две, едната половинка да остане в България, а другата половинка да отиде в Москва и да я даде на другаря му Путин, за да позлатява дворците на Комунистическа Рус, така както през 60 години на миналия век цялото злато на България замина да позлатява дворците на Комунистите за тяхната Слава и чест към българчетата, че са се уплашили и за да се спасят от второ прочистване в концлагерите в Белене и останалите 43 лагера.