Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално, те спортистите не се славят с много акъл, ха ха ха
91
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много неподготвен се изказва този чеченец!Явно е много неориентиран и става за смях!
90
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да взема да се определи тоя спортист към коя страна принадлежи защото така разкрачен става за смях!да му отрежат тогава половината медал и половината пари!!!!пълен АБСУРД!
89
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
общ медал?!!ужас, по-голяма глупост не бях чувал досега!пълна излагация!
88
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименБългарската злоба към успелите е необятна
87
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ббб - чеченците знаеш ли колко се считат за руснаци... Чел ли си Толстой: "Чувството, което изпитваха всички чеченци - от мало до голямо - беше по-силно от омраза. Това не беше омраза, а непризнаване на тия руски кучета за хора и такова отвращение, погнуса и недоумение пред безсмислената жестокост на тия същества, че желанието да ги изтребят, както желанието да се изтребват плъхове, отровни паяци и вълци, беше чувство тъй естествено, както чувството за самосъхранение."
86
48
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютно правилно, подкрепям Мишев. Това е извратено изказване. Тоя да си ходи в матушката.
85
12
 
29
 
! Отговори
Ако човешките преди 1 месец
Аномалии не бяха решили руснаците да не се явяват под своя флаг на игрите, сега, БЕЗСПОРНО медалиста щеше да е руснак.и си е руснак.Но все пак е чест на БГ, че ги допучнаха да се състезават под български флаг.
84
13
 
55
 
! Отговори
Бре преди 1 месец
Момчето е спечелило медал за България. А този журналист какво е направил? - Ще ви подскажа - НИЩО. Но както винаги безполезните вдигат най много шум.
83
10
 
37
 
! Отговори
достойна майка преди 1 месец
Какво трябва да отговори този олимпиец! Той казва истината! А въпросният журналист нали трябва да е безпристрастен! Взе много да се превъзнася и да умува!
82
3
 
49
 
! Отговори
За едно е прав преди 1 месец
журналистът - медалът е връчен на спортист, състезаващ се под българския флаг и под звуците на българския химн. И в статистиката от олимпиадата този медал е записан като българско постижение. Другото са ала-бала приказки - какво твърдели руснаците, какво казал Рамазанов... Медалът е за България! Няма нужда от повече спекулации на политическа тема.
81
13
 
28
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
Сетихте се че е руски, докато човека не ви го каза. Тука се говореше че е Дагестанец.. Но тези хора казват че са и се считат за руснаци, също като чеченците и другите им републики. А и беларусците и украинците, и те така..
80
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма проблем, този журналист да иде той да се състезава на следващата Олимпиада. Тя ще е в САЩ, нищо чудно там глупостта и природната интелигентност да са олимпийски спортове и тогава със сигурност може да донесе медал и той. Няма да го дели с никой
79
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У този "журналист" дали ще каже същото за Карлос Насар (да си ходи у Франция) или за Семен (да си ходи у Харков)? Да де, ама така ще останем съвсем без златни медали. Това ли искате?
78
35
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво е виновна Русия, че Путин е престъпник? На същия принцип и България е виновна, че барисаф и Пеевски, осъдени в цял свят са на свобода . Русия и България са за населението. Скоро ще бъдат погребенията на Путин, лавров, Песков и българските им подизпълнители, КГБ не прощава
77
30
 
14
 
! Отговори
sos преди 1 месец
Украйнската армия бодро крачи към Москва.
76
13
 
30
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Защо русофобията върви с негамотност по български език? Това част от критериите за подбор на грантаджии на "Отворено общество" ли е?
75
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 81 Флекса могат да си го заврат евроатлантиците знаят къде. Ако не бяха изгонили руските олимпийци от олимпиадата същите тези скааапаняци като тоя пишман журналист Мишев, сега Магомед щеше да е окичен с руското знаме и да се изпълняваше руския химн докато е окичен със златото. И това му беше мисълта на дагестанеца. Прочетете последния абзац на статията. Щом не искате да се състезавам за Русия, ще се състезавам за България но посвещавам успеха си и на родината си. Понял, МИШКОВ!
74
3
 
25
 
! Отговори
Константин Мишев преди 1 месец
Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, -------------- сега живее в САЩ.
73
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даааа, а медалът на Насар е българо-френско-ливански. Давай флекса да го делим на три и да не се караме. На Магомедов ще го разделим на две. хахаххахах.