ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
13
 
! Отговори
Не сме изненадани преди 4 седмици
ППДъБъ се оказаха 101% ЛБГРФУКЮ+++
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз искам да знам, ако някой почитател на многополовите се върти около децата ми, не да Боже да им преподава в училище!
95
1
 
1
 
! Отговори
Черният Списък преди 4 седмици
На комунистите и *** лу ците от ДС чели ли сте го?!
94
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако бехаодтсналу пп на власт щеха да приемат законите на ЕС и сащ за геьовете и еднополовите бракове джендари и други ,долу ПП геьовете
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Евгени Минчев си е избрал какво да стане. Английската кралица му е дала титла- лорд. Същото стана и с Елтън Джон. Пеерастията е западно рицарско звание каквито и опорки да се мъчиш да натрисаш
92
0
 
4
 
! Отговори
ПуПуДейБъ + в шок! преди 4 седмици
Неолибера3ията к8и4и истерично и се търкаля по жълтите павета... БЕЗЦЕННО!!! Копейкин пак успя да възпали НПО-та на хранилка в Посолството :) Евроатлантично е нек'си,баце! :)
91
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има разлика между артисти и учители,които възпитават невръстни деца.Не може учителят да изразява личното си мнение по въпроса за еднополови връзки пред крехката детска аудитория.Това би било внушение и манипулация.
90
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нека ви обясня как протича час по сексуално образование. Разделят децата на момичета и момчета в 7ми клас. На момичетата обясняват за овулация, цикъл, как да си водят календарче, че без предпазни мерки води до бебета и болести, дават им по една листовка с 4 превръзки и това е. На момчетата обясняват за презервативи, че ако не ги ползват ще имат проблеми, дават им по една листовка с един залепен кондом и това е. Нищо за ЛГБТ
89
0
 
7
 
! Отговори
Ама Кат Не Ви Аресва преди 4 седмици
кво Чаката - Отивайте си в САЩ - там нали е Разрешено?!
88
0
 
13
 
! Отговори
ТЕЗИ "УЧИТЕЛИ&q преди 4 седмици
ДА СИ ТЪРСЯТ ДРУГА РАБОТА > ПРИМЕРНО ДА ПРЕКОПАВАТ ГРАДИНКИ
87
0
 
9
 
! Отговори
А вдруги ден преди 4 седмици
може да погнем пак някои, дето лъжат за гражданството си. От това ли те е страх, Кире?
86
1
 
17
 
! Отговори
Голям праз преди 4 седмици
В първите дни като се появиха Кирчо и кокорчо, едва ли не им симпатизирах, сега са ми по-противни и от дпс.
85
1
 
19
 
! Отговори
Ценге преди 4 седмици
Абе бате,Що утепахте клетия старец край Аксаково и замазахте следите с парче нов асфалт ?,,,Поне женицата му оживя ли бе, бате.
84
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Евгени Минчев и копейката са гаджета.
83
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Копейките искат Евгени Минчев да стане министър на образованието...
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Oтpuчa явнu фakтu...
81
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Соростаците вън. Орбан изгони "университета" на Сорос. У нас това е НБУ. И за жалост вече и СУ. А киро кандеца е престъпник. Уби човек на магистралата, а спонсорите му ги търси Интерпол.
80
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Идеала за мъж на копейките е Филип Киркоров...
79
2
 
0
 
! Отговори
До 83 преди 4 седмици
Ами разбери! Има училищна програма, то ако имаше сексуално образование все някой щеше да се оплаче. Ама то няма - ни за нетрадиционното, ни за трационното семейство.
78
0
 
6
 
! Отговори
Родител преди 4 седмици
Много искам да присъствам на урок за Лгбт!