ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...

Внася проект за промяна в "ЛГБТ закона"
Обновена: 22 авг 2024 21:49 | 22 авг 2024 20:38, Александър Попов
324
ПП: Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти...
Снимка: БГНЕС

Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Това се казва в позиция на „Продължаваме промяната“.

Според ПП приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят“ с несъществуващ проблем и насаждат огромен нов.

„Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не – повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат “нетрадиционно съжителство”?“, заявяват от ПП.

Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии, алармират от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

„Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям“, подчертават от ПП.

Според тях няма смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. „Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище“, посочват от ПП.

Те заявяват, че още другата седмица ще внесат поправка в закона, за да „отменим “нетрадиционата” дефиниция, която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента, не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители“, се казва в позицията на ПП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
8
 
! Отговори
До 83 преди 4 седмици
Разбира се, че се преподава в средното образование, но ти сигурно, не си учил в средното. Сексуално образование има в средните училища, освен ако не искаш децата ти да станат родители на 16 години. Я ходи малко се образовай. Можеш да ги видиш тези, които като теб не са ходили на училище. Ей там в махалата, на 14 години стават родители.
76
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Народния артист Киро кристала) що лъжеш ,най големия тарикат и мушеник ,заблуждава учителите да гласуват за ПП ,тия лъжи не минават ,хората не са глупави ,долу ПП крадците
75
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
най-върлите хомофоби са най-скритите гейове. Да се знае.
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
На деца не се преподава сексуално образование,вие нормални ли сте,за това ли ги пращаме,само да разбера,някой учител да го прави,ще му се случат само хубави неща!
73
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Прав е К. Петков. Учителите сме за него. Копейкин предаде учителите и българите емигранти със законопроектите си.
72
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Правим закон заради някаква си листовка. Точно така - БНТ проверили - ставало въпрос за една единствена листовка в частна гимназия, намерена случайно от дъщеря на активистка за традиционното семейство в медицинския кабинет. Сега ще правим поправка на закона. Ще има протести, контрапротести и т.н. А аз се чудя - само на мен ли не ми пука? Като ми дават листовки в мола или преди избори ги хвърлям в най-близкото кошче. Децата ги уча аз - не чакам някой да им обясни за наркотиците, алкохола, секса..
71
0
 
7
 
! Отговори
Киро преди 4 седмици
Толкова си про зд, че ми се повръща! Твоите домашни с кого ле уважават? Не ще да е чичо Асен!
70
4
 
0
 
! Отговори
до 76 преди 4 седмици
Влез в youtube и виж снимките с червените шортички тип хот пантс на Копейкин. Много го отварят.
69
0
 
6
 
! Отговори
Киро Шмиргела преди 4 седмици
От списъце най-разбира, именува ги, преименува.....
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 73 - Киро е за правилната посока на вятъра. Ако утре духне наобратно, пак ще е за.
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да кажат кога ще има час по Лгбт,да дойдем и родителите да се образоваме!
66
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Възраждане достигна своя връх на обществена подкрепа, на миналите избори. От там насетне започват спускането надолу, надолу.
65
4
 
18
 
! Отговори
Киро Шиндлера преди 4 седмици
В ПП всички са извратени! Асена, Скубрата, Кироооо- на какво учиш дъщерите си, бе? С Лена и Миро троен сандвич ли правиш! Турците мълчат, защото по природа са извратени!
64
1
 
14
 
! Отговори
Хурко преди 4 седмици
Мнението на слуги на Сатаната и с разпрани анали, не е необходимо.
63
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Килърчо е ЗА учители педoфuлu.
62
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
да говориш с възрожденец е все едно да говориш на руло тоалетна хартия.
61
3
 
16
 
! Отговори
Реших преди 4 седмици
На следващите избори ще си пусна възрпжденския вот, защото вкараха този закон. Защо никой друг не се сети.
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Яко грант е паднал за недоволните учители!Всеки се бори за глас,Кирчо умното,пък с поредното неадекватно активно мероприятие!
59
3
 
17
 
! Отговори
Асан преди 4 седмици
Абе хора, що си мислите, че е лошо, че са показани тези в списъка. Щом са имали доблестта да се подпишат, браво; ама що сега всички скачат. Нека родителите знаят и всеки да си направи избора. Ако някой иска да си остави детето да го възпитават в Европейски ценности. Аз лично - мерси, нема нужда!
58
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз знам, че не може всички хора да са интелигентни и образовани. Има и глупави. Ама как може в тая държава да преобладават едноклетъчните и.ди.о.ти...? Да викат евала на някакъв ***, който прокарва закони, върви срещу учители, срещу деца. Май си заслужаваме и копейката, и съдбата.