Георги Гвоздейков се сбогува с политиката

Днес пресякох финалната линия, заяви той
26 авг 2024 11:28, Нели Христова
44
Георги Гвоздейков се сбогува с политиката
Снимка: БГНЕС

"Днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите", това написа във фейсбук профила си досегашният министър на транспорта Георги Гвоздейков.

Днес служебният премиер Димитър Главчев представи пред президента Румен Радев състав на служебен кабинет с промени във вътрешното, външното и транспортното министерство. На мястото на Гвоздейков като министър на транспорта и съобщенията ще застане Красимира Стоянова. По-късно пред журналисти Главчев обясни, че проблемите в БДЖ са довели до смяната на министъра.

Ето какво още написа досегашният министър:

За мен беше чест! Благодаря за доверието! Благодаря за подкрепата и възможностите за постигнатите цели през тази една година и три месеца! Както в спомените за спорта от преди, така и днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите. За да бъда коректен към всички, а най-вече към себе си, казвам сбогом на политиката, но не с разочарование! Животът е изпълнен с предизвикателства и със смелост може да ги откриваш всеки ден, следвайки големите цели! Дълбок поклон! Благодаря Ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от Политика
Главчев: Предложените промени в кабинета са в диалог с президента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пиронков си отива, проблемите с БДЖ остават! Не започне ли да се плащат почивките на подвижните състави, те ще продължат да спират влаковете ,където им скимне и ще продължават да лъжат, че има техническа неизправност! Другият вариант е, който спре влакът, да бъде уволняван целия подвижен състав!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много късно Пиронков. След като се налапа от авиацията и бдж е време да си бягаш. Айде да не те видим повече никога..
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Г,- Пиронков,с два месеца стаж кото министер политик не се става.
35
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
затова трябва да се мисли преди да се приеме дадено предложение дали човекможе да се справи с този тежък отрасъл
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Че кога си бил в политиката, че да се сбогуваш ?! Всякакви случайници в България като се озоват в служебен кабинет, и вече се мислят за политици. То и затова сме на тоя хал, и като гледам няма никаква светлина в тунела, поне засега.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-интересно бе как престъпника Жоро Тръбата, преквалифициран от крадец на тръби в политически анализатор бранеше Гвоздейков и ни увещаваше какъв професионалист бил.
32
0
 
5
 
! Отговори
Шиши преди 2 седмици
За теб избираемо място в моите листи не се намира!
31
0
 
11
 
! Отговори
ъ преди 2 седмици
Ами сега кой ще бута влаковете? Все пак мъжка сила си трябва. Иначе поздравления за Георги, че не иска да се занимава с неща, за които не става.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ех, това БДЖ! Много костелив орех се оказа.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е, сега спокойно можеш да се возиш на "новите" вагони, пиронков. Да не забравиш комплект бельо, вода и храна за 3 дни. хи хи хи
28
0
 
5
 
! Отговори
Статистик преди 2 седмици
Предаде отбора си, напаса си воловете и сега чао. Бегай, нема да ни липсваш.
27
1
 
9
 
! Отговори
ПреЦедента преди 2 седмици
"...Христо Иванов заяви, че Гвоздейков е "придобит на вторичния пазар" от санкционирания за корупция по "Магнитски" председател на ДПС Делян Пеевски....." Да му имам на Христо Иванов приказките..... Можеше да употреби "футболен език" - "Гвоздейков е направил "трансфер" при създателят и идеен вдъхновител на Конституционното мнозинство, крепител на "Сглобката", виден евроатлантик и демократ, съпредседател на ДПС - г-н Делян Пеевски"
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Раждив гоздей
25
0
 
9
 
! Отговори
Труе преди 2 седмици
В неговия случай е липса на морални устои. Липса на лоялност и всъщност е един безличник, повярвал си, че е ценен сам по себе си...и първоначалното му присъдиняавне към Политическа партия, е само скок към властови висоти...Жалък, но НЕопитен политик. Това не е политик въобще...
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чао, чао! Поне с чест си тръгва, не като Калинчо Стоянов.
23
0
 
7
 
! Отговори
Xxx преди 2 седмици
Взе комисионната и вече може да се откаже
22
0
 
7
 
! Отговори
Чистене на кърлежи преди 2 седмици
ПП като нова партия не са застраховани от инвазия на такиа калинки сато Гвозсейков, Калин Стоянов,, нереализирани никъде, които са алчни и суетни и много бързо им избива на челото всичката им позорност, когато ги облчеш с малко власт....И други такива има, не се заблуждайте...Хубавото е, че се чистят, опозорени, изключени от собствата си партия поради конформизъм, безпринципност и алчност......
21
0
 
8
 
! Отговори
Един Българин преди 2 седмици
Явно дори и Шиши не го иска. Всички отпадъчни материали в политиката отиваха в дпс (Цонев, Бисеров...), но този дори и в дпс не го щат.
20
0
 
13
 
! Отговори
Питам само?! преди 2 седмици
Гвоздьо, Гвоздьо и що не си стоя в ПП-ДБ? Защо стана пионка на Бойко Борисов?
19
0
 
11
 
! Отговори
Отвратен преди 2 седмици
Този ренегат, останал във властта с обяснението, че имал бил да завършва започнати големи проекти, направи ли ги? Оправи ли БДЖ-то?! Жалък предател!!!