Георги Гвоздейков се сбогува с политиката

Днес пресякох финалната линия, заяви той
26 авг 2024 11:28, Нели Христова
44
Георги Гвоздейков се сбогува с политиката
Снимка: БГНЕС

"Днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите", това написа във фейсбук профила си досегашният министър на транспорта Георги Гвоздейков.

Днес служебният премиер Димитър Главчев представи пред президента Румен Радев състав на служебен кабинет с промени във вътрешното, външното и транспортното министерство. На мястото на Гвоздейков като министър на транспорта и съобщенията ще застане Красимира Стоянова. По-късно пред журналисти Главчев обясни, че проблемите в БДЖ са довели до смяната на министъра.

Ето какво още написа досегашният министър:

За мен беше чест! Благодаря за доверието! Благодаря за подкрепата и възможностите за постигнатите цели през тази една година и три месеца! Както в спомените за спорта от преди, така и днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите. За да бъда коректен към всички, а най-вече към себе си, казвам сбогом на политиката, но не с разочарование! Животът е изпълнен с предизвикателства и със смелост може да ги откриваш всеки ден, следвайки големите цели! Дълбок поклон! Благодаря Ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от Политика
Главчев: Предложените промени в кабинета са в диалог с президента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
9
 
! Отговори
Мдааа преди 3 седмици
Влезна през ПП, обслужи Шиши и Боко, кешира, напуска. Това е и мечтата на политиците от Възраждане, ИТН, Величие, БСП и тн.
17
0
 
10
 
! Отговори
Право на мнение! преди 3 седмици
Опозорен плъх. Този, който поне веднъж е предавал, без колебание ще предаде отново. Липсата на лоялност към Продължаваме Промяната го съсипа! Евтин продажник!
16
0
 
9
 
! Отговори
Гарантирано от ГЕРБ! преди 3 седмици
Гвоздейков може да си мисли че напуска политиката, но политиката няма да го пусне ей така. Сега предполагам че ще последват дела и ще има да обикаля съдилищата следващите 10тина години.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добър министър беше, но грешката си е негова, липсва му лоялност към партията, която му гласува доверие! Той предпочете личния си интерес.
14
0
 
6
 
! Отговори
Лоялност му липсваше преди 3 седмици
И правилно напуска Гвоздейков, след като го изключиха от ПП за продажничество, има ли кой да го вземе ? Предателите не са желани никъде...
13
0
 
12
 
! Отговори
Предател!!! преди 3 седмици
В частният бизнес да имат предвид, който го наеме , че за две соттинки повече ще предаде всичките си работодатели!!!! ...Лоялност - 0, това очаквайте от този екземпляр...Един път предател, цял живот такъв.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Напраи пачки и за внуците и ся се отегля хахахах
11
0
 
15
 
! Отговори
Гвоздейков... преди 3 седмици
...как е "бизнесът" с ГТП-тата, сладка ли е сега властта? Има ли сега келепирче? Ще падат ли пачките? Как е сервилничането на едрия бизнес -> ше ти даде ли оттук нататък някой рушвет да изнудваш хората да купуват само нови коли?! А Гвоздейков, къде ше работиш сега оттук нататък, м? Някой ше те вземе ли на работа толкоз алчен въобще?!
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя успя да вземи комисионите за новите стари вагони и си отива щастлив
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чао Пиронков да не забравиш даси сложиш нов катализатор на колата си )
8
8
 
6
 
! Отговори
стив преди 3 седмици
Колкото и да наливат грешни пари в това скапано БДЖ,докато не го приватизират така ще е ,ще се харчат народни пари ще се краде и ткн.........
7
3
 
11
 
! Отговори
Риспект преди 3 седмици
Велик е! Направи толкува многу за БДЖ.
6
0
 
10
 
! Отговори
Нане преди 3 седмици
Тоя изпепели и локомотивите останали ни от соца.... неУливералите от брюхселса нема ли ни подарят некое влакче да влачи конските вагони втора употреба от германистаня... ===)))
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Bpъщaй oтkpagнaтoтo вegнara, бe eeeйй, тu, c npogълroвaтaтa koнcka rлaвa!
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Взе си 30 сребърника този последовател на Юда! Възмездието е скоро!
3
0
 
20
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 седмици
Гвоздейчо ли си, пирончо ли си? Незнам ти какво мислиш за свършената работа, но българина ще те запомни с лобисткия закон за техническите прегледи. Хубаво захлеби неколко милиончета, ама дали спиш спокойно? Близките ти дали спят спокойно. А, когато дойде време да плащаш сметката на тези милиончета, как ще се чувстваш? Знай че тези пари се плащат. Дали ти, дали твоите близки, но ще се плати сметката. И тогава, да няма ох.....
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Kynuщa napu зa "нoвu" "мogepнu" вaroнu, kouтo nocлe ce okaзвaт cтapu npeбoяgucaнu, тecнu, злe мupuшeщu u бeз kлuмaтuk...
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
предаде своята партия заради министерския пост