Гуцанов: ПП-ДБ имат къса памет

Коментира изказването на Асен Василев
13 сеп 2024 10:48, Инна Ангелова
14
 Гуцанов: ПП-ДБ имат къса памет
Снимка: БГНЕС

“Учудвам се на късата памет на ПП-ДБ, защото те бяха в тази срамна сглобка с ГЕРБ и ДПС и по време на тяхното управление не се взе нито едно евро от ПВУ”, коментира в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "БСП за България" Борислав Гуцанов във връзка с призива на Асен Василев да бъдат приети спешно законите по Плана за възстановяване и устойчивост.

Гуцанов допълни, че последните пари от плана са били взети от служебния кабинет - около един милиард и 250 милиона.

Още по темата
Още повече, че те въведоха определени изисквания за Зелената сделка и ако БСП не се бяхме намесили относно Зелената сделка и либерализация на тока, в момента българските граждани щяха да плащат в пъти по висока цена за електричество", посочи Гуцанов.

Според него, трябва много неща да се направят по ПВУ, но не по този елементарен начин Асен Василев да коментира една седмица преди изборите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: БСППВУсглобка
Още от Общество
В кратък срок ще има национален регистър на педофилите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Аз не виждам някои от вас ,където п...дите в едно гърне с дълга памет.
10
0
 
10
 
! Отговори
Варна преди 4 дни
Гуци е антиреклама на БСП. Всички в морския град знаем завоеванията му - краде са сметка на обикновенните. Срещу пари прави всичко-със своя Калчев върнаха милиони на Домусчиев. Той си е медуза и такава ще си остане.
9
5
 
4
 
! Отговори
Ако ти не помниш ние преди 4 дни
помним...Гуцанов как да получим пари по ПВУ като трябва да се приемат антикорупционни закони, а Шишо от сглобката с *** Банкянски свалиха правителството?? След това не можа да се създаде правителство, защото ,когато ПП-ДБ тестваха парламентарно представените парии с декларацията за антикорупционни закони, те не бяха приети!! Българите обичате схемите, но няма да минат пред Европа! Вервайте!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Гуцю е толкова социалист, колкото дървото е камък. Този е готов да оближе подметките и на най-жалката мутра, само да му подхвърлят някоя стотинка. Другарете твърдо няма да минат бариерата със старите к...и, които изпълзяха от дупките. Може би така е и по-добре.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ПП ДБ също ПиШат Късо, т.е. не самопаметта им е къса...
6
0
 
4
 
! Отговори
Майора преди 4 дни
Гуцанов , прав си , но не и госодата от кослицията на провалите, които си мислят че винагиса прави , а останалите им пречат!
5
3
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 4 дни
БСП са единствената партия с леви идеи,която мисли за народа не случайно десните партии в Бг. които не са толкова десни крадат идеите на социалистите и си ги пришиват за техни заслугиПримерно: увеличението на пенсиите,минималната работна заплата да се увеличава спрямо средната,закона за джендър пропагандата,да не се увеличава тока за битовите клиенти и ред други мерки !
4
2
 
5
 
! Отговори
Видял преди 4 дни
ПП може да имат къса памет, но имат дълъг спирачен път!
3
2
 
7
 
! Отговори
От моя гледна точка преди 4 дни
всички в НС сякаш имат къса памет, освен това са и късогледи. Не виждат какво идва отсреща, да не говорим, че и приоритетите им са меко казано странни. Например, страдаме от енергиен дефицит, но вместо да си достроим централата ние гласуваме да я продадем на друга държава за жълти стотинки. В същото време, без конкурс, избираме фирма, която дори не е предложила оферта с конкретна цена и срокове за изпълнение, за да построи ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЯДРЕНИ реактори... думи нямам брачед всички сте за бесене
2
2
 
10
 
! Отговори
Перниканец преди 4 дни
Гуцата се явява по медиите, та белким избегне срамното 3,5% на изборите...Но просто няма как - това ще е и естествения завършек на живота на столетницата.
1
2
 
7
 
! Отговори
БСП всичко им е късо преди 4 дни
И краставичките, и живота пред електората им, и оставащото им съществуване като партия.