Данаил Папазов: Ахмед Доган трябва да напусне Сараите

Той не е собственик и няма договрни отношения за имотите в „Росенец“ и „Бояна“
Обновена: 29 авг 2024 17:49 | 29 авг 2024 17:36, Александър Попов
345
Данаил Папазов: Ахмед Доган трябва да напусне Сараите
Снимка: ДПС

Ахмед Доган не е собственик на дружествата Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, които притежават недвижими имоти в „Росенец“ или „Бояна“. Това се казва в писмо на Данаил Папазов.

Повод за коментара на Папазов са появилите се в последните дни в медиите спекулации относно пребиваването на Ахмед Доган в имоти на дружествата „Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, на които Папазов е представляващ и краен собственик чрез фирма „Сигда“.

„Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“ притежават недвижими имоти в парк „Росенец“, област Бургас и квартал „Бояна“ в гр. София. Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне“, заявява Данаил Папазов.

Данаил Папазов е бивш министър на информационните технологии, транспорта и съобщенията от правителството на Пламен Орешарски.

Още по темата
Справка от Имотния регистър на БНР показва, че Папазов ръководи фирмата в съдружие с руския гражданин Георгий Серопян и компанията „Сигда пропърти“

От Община Бургас потвърдиха информацията, като посочиха, че данък сгради и такса смет за имота в парк „Росенец“ се плащат от фирма "Хермес солар". Според Търговския регистър към дата 28-и август тази година, фирмата се води с регистрация в София. Занимава се с алтернативна енергетика, производство на електрическа и топлинна енергия от възобновяеми източници. Собственик е Данаил Папазов, а негови съдружници са Георгий Серопян и фирма „Сигда пропърти“.

„Сигда пропърти“ е регистрирана във Варна, а неин едноличен собственик отново е Данаил Папазов. Това е информация конкретно за собствеността на земята, както и на имението, построено в парк „Росенец“. На негова територия има и други сгради – бунгала и оранжерия, но те са незаконни и се търси фирма, която да ги събори.

Dnes.bg припомня, че част от Централното оперативно бюро на ДПС се събра в Росенец преди дни и взе решение да изключи от партията Делян Пеевски и неговите приближени. Самият Пеевски пък нарече съвещанието като "сбирка на отцепници".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още по темата: Ахмед Доган
Още от Общество
КНСБ ще настоява и за поне 10% ръст на заплатите в бюджет 2025
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
6
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 седмици
Е стига ве Папаз къде ша *** сега челяка,май и ти си човек на Пеевски.
77
3
 
13
 
! Отговори
Агент Сава преди 3 седмици
Пеевски, отроче на ,,Мултигруп" и израснал в ръцете и под крилото на Илия Павлов, вече си иска началническото място. Но на Доганя не му се иска да изпусне юздите така лесно. И сега може би ще видим кой стои зад целия проект ДПС, или по-точно специалната политикоикономическа операция Д(П)С. А както знаем, ДС е поделение на КГБ. На свой ред наследник на КГБ е ФСБ. И кой е шефът--ами да, едно кремълско диктаторче... И сега някой да не е разбрал защо Пеевски е санкциониран по Магнитски?
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Агент Сава е агент на Русия на САЩ и на други . Камчия е руска територия с главен пазач и поставено лице Янка Такева от Самоков . Важната и красива овца на Синдикатите.и учителите Росенец е от времето на СССР територия . Пази се от руски / войници , или цивилни и наемни / българи не се допускат. Това е входа на рафинерията
75
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А има ли кой да разследва защо Тиквата и Сви нята убиха Алексей Петров, приятеля на Доган?
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До сега , за 34г. , кликата на А. Доган , ЗА КОЛКО СТОТИНКИ РАБОТА Е СВЪРШИЛА ЗА НАРОДА В БЪЛГАРИЯ , А ВСИЧКИТЕ ПАРИ И МЕДИИ СА В ТЯХ !Изсякоха всичката гора в България , големи заменки по морето , за куцо магаре , и т. н. ...
73
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Росенец да не е общ ежитие?
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Навремето нали построи и някаква грозна сграда в дръндар, родното си село. Ами, хайде малко там. Не е точно на морето около росенец, но не е далече. Лятото за час е там с колата.
71
1
 
17
 
! Отговори
Честито Р0бе преди 3 седмици
Фишеци и Димни Завеси, а в Същото Време: Министерство на Финансите на НеЛеГиТимно Служебно Правителство - Продаде 3 Милиарда Евро Облигации, т.е. 3 Милиарда от Валутните ни Резерви в Евро и още 1.5 Милиарда Доларови Облигации! Милата ни Родина, България, НЕ е Продавала Облигации в Евро и Долари от 22 години Насам или Държавата ни е в тотален Фалит и Ступор!! По Новините на Националните ни Купети Телевизии - Мълчание!!
70
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всяко нещо си има и КРАЙ , така че и времето на доФтора Доган е дошло . не знам защо го защитавате , след като всичко откраднато от А. Доган и дерибеите му са на народа български .Поне сега Пеевски е прав , за по-късно и той ще си го получи !Най-много трепери Борисов , защото остана без гръб ,... на ТЕЧЕНИЕ Е , НЯМА КОЙ ДА ГО ЗАЩИТАВА ВЕЧЕ !
69
1
 
12
 
! Отговори
Saray Brother лайв преди 3 седмици
Сарай брадър вика Ахмед Доган, да се яви в изповедалната .Ахмед Доган , имаш един час да си събереш багажа за напускане на сараят.
68
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПП-ДБ управляваха само 4.5 месеца. Ако трябва да сме точни - 142 дни. Лъжите на Севда с Жипката нямат край.
67
0
 
19
 
! Отговори
мдамм преди 3 седмици
Значи държавата не може да направи нищо да изгони или спре разни концесии, обаче като се скара мафията, веднага, взимат теца, бегай от сарайте, бягай в чужбина, дубай сърбия, естествено на всички се дава 1 месец преднина, преди да ги "опандизят" и да си изнесат активите насам натам. Мафията си има държава, без значение от партията.
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Интересна работа, нямал нищо общо, а сто години живее в тия сараи. Дали няма някъде други таокива, да взема и аз да се нанеса без да имам нещо общо, пък после ще видим.
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А този господин Папазов сега лице сети че Доган не е собственик там пак някаква измислена сцена е
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДОСКОРО ДОГАН БЕШЕ ПОЛЕЗЕН НА КГБ, ЗАЩОТО ВЛАДЕЕШЕ ЦЕЛИЯ ТУРСКИ ЕЛЕКТОРАТ. НО ВЕЧЕ НЕ. ЗАТОВА СТАНА ИЗЛИШЕН И КГБ МУ БИ ШУТА.
63
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Алоо , Бг-''атлантиците'' , нали Доган -Баце -ПееСки са ''атлантици'' ---''ВЕЧЕ'' ? Защо ревете против тях ?
62
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И тогава Ицо лодкарят за какво ходи там с лодка да се търкаля беше предварително съгласувано между Доган и лодкарят
61
3
 
14
 
! Отговори
хляб и зрелища преди 3 седмици
Кога ще започнат да се самоизбиват?
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пеевски е прав , за дерибеите в ДПС , най-богатите са в ДПС !Електоратът на ДПС не случайно гласува /повече от 40 % / , за герб , взеха и някой лев от Баце , но пренебрегнаха ''д-р'' А. Доган !
59
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Очевидно Доган не е поискал разрешение от Държавна сигурност да изгони ДП . И сега ще страда.