Симпатизанти на ДПС разпънаха 3 палатки пред сараите

Част от привържениците на Доган ще останат там цялата нощ
Обновена: 30 авг 2024 18:45 | 30 авг 2024 18:00, Красимир Ангелов
146
Симпатизанти на ДПС разпънаха 3 палатки пред сараите
Снимка: БГНЕС

Три палатки разпънаха симпатизанти на ДПС, обявили се в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган, край оградата на използвания от него имот в столичния квартал "Бояна".

Още по темата
Част от симпатизантите на Движението ще останат през цялата нощ тук, съобщиха участници в демонстрацията.

Продължава да е засилено полицейското присъствие около резиденцията. Бус на полицията е блокирал входа, където по-рано през деня ескалира напрежението между симпатизанти и полиция.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от Избори 2024
Около 100 млн. лева ще ни струват поредните избори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
10
 
! Отговори
Чалга дивак преди 2 седмици
Доган вече и в хотел няма да го вземат. Ще изкара няколко години в хотела и после uбpuците му ще опънат палатки отпред да му подарят хотела
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Румен Радев е в играта. Дава гръб на Доган. Ще сложат НСО да го пази и това ще е коза му за изборите. Ще реве всеки ден, че държавната охрана пази Доган от Пеевски. Те са артисти от Болшой театър. Когато стане напечено винаги някой иска да убива Доган, да ги стреля или го заплашва. Сценаристите им се изтъркаха. А това с палатките е цирк.
68
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ето, че без Калин Стоянов положението за дерибеите рязко се влоши.
67
8
 
1
 
! Отговори
Кипърчо 1974г. преди 2 седмици
България не е правова държава! Да живее почетния председател доктор Ахмед Демир Доган!Той е гарант за етническия мир в България! Долу предателите!
66
2
 
11
 
! Отговори
ПРИЗИВ преди 2 седмици
Българи,да подкрепим Пеевски! Само той се изправи срещу Октопода,създаден от ДС! Агент Сава трябва да остане в миналото! Трябва реванш за всички злини сторени от комунизма!
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е,в защита на Пеевски и една двуместна палатка няма да се напълни. Майка му, евентуално. Баща му отдавна се отрече от него.
64
1
 
8
 
! Отговори
BG-ALERT преди 2 седмици
Внимание, на политическия радар се задава циклонът Пеевски който с бурните си прокурорски, медийни и полицейски ураганни ветрове ще издуха всякакви палатки и надежди за търсещите правата и свободите на безплатното ползване на чужди имоти.
63
6
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Гласувайте за Шиши - Дали Ще Съберете и 1000 гласа......Тай е Минало...ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не би да му строят нов дом.
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Интересно защо само в Боянския сарай са влезли по заръка на собственика и защо към Росенец няма интерес за момента? Дали не е, за да сключат споразумение? Няма да се учудя ако остане Доган в Росенец срещу нещо, което трябва да подпише или даде на някого. Той е свикнал цял живот с алъш-вериш да живее.
60
1
 
8
 
! Отговори
Мария Магдалена преди 2 седмици
,,Феномена", ,,Момчето" това са определенията на Доган за Пеевски,когато Шиши му плащаше сметките! Сега резняка вижда своя край и обърна палачинката! Пътник е ! Както пишеш по доло го нарече,агент Сава е пътник! Дано не е като ,,Трактора" ,щото все пак е живо същество! Същество сторило огромни злини на България,заслужаващо затвор!
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много народ, как ги побира тези 3 палатки... :)))
58
0
 
10
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 седмици
ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА ---пускаш някого да живее у вас , и след години когато решиш да го изгониш , ТОЙ ТИ ОБЯСНЯВА , ЧЕ ТОВА БИЛО "САМОУПРАВСТВО".....ХА,ХА,ХАААААААААТОВА СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРИЙОМИ НА ПРИЛАПВАНЕ НА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ!
57
0
 
10
 
! Отговори
Къмпингаря преди 2 седмици
3 палатки, да му донесат и един спален чувал и проблемът е решен.
56
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Раздайте им и ятагани , ХА ХА !
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Агент Сава ще бъде съден за самоуправство в чужд имот! Над ти наглата карабина,къса цеф
54
1
 
1
 
! Отговори
Христо Иванов преди 2 седмици
Ееееехх, ако трябваше тия дни да се качвам в оная лодка за да акостирам на Росенец, Пеевски щеше да забоде не знаменце а направо пилон на брега.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Видяха ли избирателите на Дон Доган къде живее- не биле негови сараите- да бе повярвахме им. Биле на собственика на ТЕЦ ВАРНА- Данаил Папазов- а ТОЙ тръгна от една двустайна панелка в жк Чайка във варна- ОБРАХА НАРОДА СИ- ДЕРИБЕИТЕ, МАФИОТИТЕ ОЛИГАРСИТЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ОСЪДЕНИ И В ЗАТВОРА!
52
3
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Вярвайте Си .........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА....Рейтинга на Шиши Вече е 0,00001 %......
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С незаконните си действия- влизане в чужд имот и упорство в ненапускането му, Доган показва, че се смята над законите в България и че всичко тук му е бащиния.Не, вие сте просто един престъпник господине и се дисквалифицирате от изборите.