Привърженици на Доган се събират пред сараите в "Бояна" и Росенец

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите
Обновена: 31 авг 2024 08:34 | 31 авг 2024 08:30, Анисия Иванова
95
Привърженици на Доган се събират пред сараите в "Бояна" и Росенец
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Остава засиленото полицейското присъствие в района на сараите на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в „Бояна”. Периметърът е разширен и привържениците на Доган вече нямат достъп до входа.

Представители на ДПС вече се събират в района, но единствено Тимур Халилов беше допуснат да се приближи към сградата, съобщава Нова тв.

Заявките за днешния ден са подобни на тези от петък.

И в Росенец се събират привърженици на почетния председател на ДПС. Те казват, че са там, за да окажат мълчалива подкрепа на Доган.

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите, свързани с почетния председател на ДПС в столичния квартал "Бояна" и в парка "Росенец". Това става след като бившият транспортен министър Данаил Папазов заяви, че е собственик на двата имота и поиска Ахмед Доган да ги напусне.

Привърженици на почетния председател на Движението изкараха нощта пред сградите в "Бояна", преди това имаше и пререкания с полицията.

На почетния председател на ДПС вече е осигурена охрана от НСО и МВР, съобщиха снощи от вътрешното министерство. От ведомството допълват, че са извършили проверка по сигнал, изпратен на 28 август от Държавна агенция 'Национална сигурност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от Общество
Свинаров: Политическата трагедия е пълна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Събрахме се на 18 ноември 1989-та, събота и протеста стигаше от ЦУМ до Пазарджик. Сега се събрали една агитка и си мислят,че са много. Язък където сега имат и коли, и телефони, и пари. Ние нямахме нищо, освен енергия за свобода.
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В договора за наем пише, че Доган ще ползва само един апартамент и две стаи, докато собственикът не реши той са се изнесе. Собственикът реши, Доган да се изнесе и това трябва да стане. Ако е имало предупреждение в посочен в дотовора срок за изнасяне, наемателят трябва да напусне незабавно имота. Ако не е имало такова, а стои в договора, трябва да се даде срок, в който наематели да се изнесе. Собственикът има право незабавно да влезе в другите помещения, които не са дадени на Доган по договора.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Реве, преди 4 години бяха 7000. Сега няма и 70 човека протест. Какви времена бяха едно време. Сега всичко се развали. Един протест не могат да направят като хората. Едно време ние бяхме 150 000. Без социални мрежи, без телефони. Събрахме се на ноември 1989-та, събота и протеста стигаше от ЦУМ до Пазарджик. Сега се събрали една агитка и си мислят,че са много.
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Явно, Доган се е самонастаил и в другите помещения на имота, които не са му дадени по този договор. Собственикът има право да влезе в тях и да предупреди Доан да напусне апартамента и двете стаи дадени му с този договор. С което договорът се прекратява. Има такава клауза в него, че Доган може да ползва помещенията, докато собственикът не реши друго.
34
0
 
11
 
! Отговори
До 32 преди 2 седмици
Не трябва да се руши! Построеното може да се използва за санаториум и дом за стари хора/ деца! Това са уникални сгради!
33
5
 
15
 
! Отговори
БРАВО НА ПЕЕВСКИ!!!! преди 2 седмици
ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ --КАК ИЛХАН КЮЧУК ПРИТЕНДИРА ЗА "ЧУЖДА СОБСТВЕННОСТ" , СПОРЕД НЕГОВИТЕ ПРЕДСТАВИ ЗА ЗАКОННОСТ!!!!!!!!!!....ПЕЕВСКИ ПОКАЗА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ИСТИНСКАТА ЛИЦЕ НА РУСКИТЕ ИЗ МЕ КЯР И ОТ ДПС!!!! БЛАГОДАРИМ ТИ ДЕЛЯНЕ !!!
32
1
 
10
 
! Отговори
Факт преди 2 седмици
НАП да конфискува незаконния имат!
31
0
 
10
 
! Отговори
до 21 преди 2 седмици
Хахахахахаха Викаш направо да бутнат двата сарая и филмът свършва? Хахахахахаха Ами ако отдолу има тунели и други бронирани стаи с имане? Тогава к"вo пра"им? Изплащане държавния дълг с находката ли? Хахахахахаха
30
4
 
6
 
! Отговори
СМЕХ...ЕЙ..СМЕХ преди 2 седмици
АКО ПУСНАТ ТИЯ ВЪШКАРИ "ОТ ДПС" ДА ОКУПИРАТА ЧУЖДАТА СОБСТВЕННОСТ--НАПРАВО ИЗЛИЗАЙТЕ НА ВЪОРАЖЕН ПРОТЕСТ И ПОДКРЕПЕТЕ ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕННОСТТА --ЗАЩОТО ВИ ГОТВЯТ НОВА "КОМУНИСТИЧЕСКА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ , С РАЗНИ НЕОБРАЗОВАНИ ДЕРИБЕИ И ТУРСКИ ***!БЪЛГАРИ , НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ПАК ДА ВИ НАПРАВЯТ " РУСКИ СОЦ-РОБИ НА ТРУДА" --БЕЗ КАПКА СОБСТВЕННОСТ И ЛИЧЕН ЖИВОТ!!!!!!!
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво стана,Пеевски ли ще внася листите или почетния?
28
3
 
21
 
! Отговори
Порно на Държава преди 2 седмици
Един дърт и оглупял крадец останал без имоти заради аверите си крадци и цялото порно на държава се занимава с него вместо да е в затвора. Даже няма кинти и за платени клакьори.
27
4
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Всичко е Законно ..Има Сключен Договор с Родопа за Изкупуване на 300 килограма Сввиинско.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма вече промоции да влизат с тройки във вузовете,а хора с петици да не се класират Сега е демокрация каза Пеевски.
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От неадекватното поведение на МВР полза ще извлече най-вече Доган, който вече изглежда като жертва в очите на обикновените турци. Тези сгради трябва да си ги пази собственика им. Да си наеме охрана и толкоз. Не е работа на полицията да виси дни наред пред тези сараи.
24
1
 
14
 
! Отговори
Парите преди 2 седмици
За сараите на Доган са си негови! Тези фирми и съдружници, като Папазов са пералната чрез която са препрани парите на Соколето! Кой ще търпи над 20 години някой да се разпорежда със собствените му имоти, като със своя собственост? Само съпричастните към укриване произхода на парите , с които да построени сараите!И как така, след толкова нападки и коментари с/ у Доган, никой не каза, че тези сгради не са негова собственост!Плоско и тъпо!
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДС се чисти
22
0
 
11
 
! Отговори
И тези са преди 2 седмици
вече история
21
2
 
11
 
! Отговори
КЪДЕ Е РИСТЮ, БЕ... преди 2 седмици
НАЛИ , БЕШЕ БОРЕЦ ЗА "ПРАВДА И СВОБОДА"....КАКВО СЕ ТАИ , КАТО ЧЕРВЕНА ВЪШКА В ДАМСКИ КЮЛОТИ...ХА,ХА,ХААААААААА.....КОГО ЗАЩИТАВАТ ПП-ДБ, КОГАТА СТАВА ДУМА ЗА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ...ИЛИ СА САМО БОРЦИ ЗА " ПРОМЯНА НА СОБСТВЕННОСТТА", САМО ЗА ТЯХНАТА СМЕТКА..ХА,ХА,ХААААААА
20
2
 
23
 
! Отговори
До 16 преди 2 седмици
Кой е казал, че това е обиск? Собственика си влиза в имота и започва да чисти. Намира някакви стени, които не са по плана на къщата. Влиза да види какво има в имота му. Може да има гауици, снаряди, автоматични пушки, гранати. Може да има всичко вътре. Собственикът може да иска да прави ремонт. Това си е негов имот. Какъв обиск? Какви незаконни действия. Ако иска днес може да закара багери и да бутне двата сарая. Кой ще го спре? Наемателят ли?
19
0
 
9
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 седмици
И като се съберат какво ще платят имота на Собственика ли или ще го принудят да им издаде нот.акт.Ноеото начало е факт и ще има фалити. Надявам се Пеевски няма да поиска да си сменят имената за да им остави барем бизнеса.Имотите ясно взима ги.