Привърженици на Доган се събират пред сараите в "Бояна" и Росенец

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите
Обновена: 31 авг 2024 08:34 | 31 авг 2024 08:30, Анисия Иванова
95
Привърженици на Доган се събират пред сараите в "Бояна" и Росенец
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Остава засиленото полицейското присъствие в района на сараите на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в „Бояна”. Периметърът е разширен и привържениците на Доган вече нямат достъп до входа.

Представители на ДПС вече се събират в района, но единствено Тимур Халилов беше допуснат да се приближи към сградата, съобщава Нова тв.

Заявките за днешния ден са подобни на тези от петък.

И в Росенец се събират привърженици на почетния председател на ДПС. Те казват, че са там, за да окажат мълчалива подкрепа на Доган.

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите, свързани с почетния председател на ДПС в столичния квартал "Бояна" и в парка "Росенец". Това става след като бившият транспортен министър Данаил Папазов заяви, че е собственик на двата имота и поиска Ахмед Доган да ги напусне.

Привърженици на почетния председател на Движението изкараха нощта пред сградите в "Бояна", преди това имаше и пререкания с полицията.

На почетния председател на ДПС вече е осигурена охрана от НСО и МВР, съобщиха снощи от вътрешното министерство. От ведомството допълват, че са извършили проверка по сигнал, изпратен на 28 август от Държавна агенция 'Национална сигурност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от Общество
Свинаров: Политическата трагедия е пълна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Само в БГ може да има толкова нагли и самозабравили се хора. Ние ги научихме че всичко им е позволено и се държат като роми, нищо че са турци. В нормална държава тия щяха да са бити и ритани и щяхме да сме забравили вече. То момчето добре ще ги нагласи, направо им приключи партията за 2 седмици.
57
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган да обясни, какво е имал предвид, когато каза "момчето прекали" и че ставало дума за България. Когато трябваше ДПС да подкрепи правителство на ГЕРБ, единствената стабилна партия в България към този момент и държавата да дръпне напред, Доган заповяда в последния момент, да не се гласува за кабинет "Желязков" , въпреки че ДПС е изпазявала позиция че ще го подкрепи. С което хвърли държавата в политическа криза, още по-голяма от тази, сътворена от ПП,ДБ. Така ли, мисли за България?
56
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е подхода на този етнос. Когато са заплашени се събират на тумби, крещят, заплашват, носят колове и камани.
55
0
 
16
 
! Отговори
НИЕ БЪЛГАРИТЕ.... преди 2 седмици
..НИКОГА НЕ СМЕ МРАЗИЛИ НАШИТЕ МЮСУЛМАНИ И НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА ЕДИН ДОНОСНИК , КОЙТО ЖИВЯ 20-ГОДИНИ НА ГЪРБА НИ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НАРОД С РАЗЛИЧНИ ВЕРСКИ ИЗПОВЕДАНИЯ И ДА ГИ ЛЪЖЕ И ГРАБИ!!!!БЪЛГАРИЯ Е ЕДИННА--КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЦЕЛОСТТА НА НАЦИЯТА!!!ТОВА В БОЯНА ---ДНЕС НЕ Е ДПС , ТОВА СА ДЕРИБЕИТЕ НА ДОГАН-ЕФЕНДИ ,/по руски образец/ ДЛЪЖНИКА НА ПАПАЗОВ И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , БЕЗ РАЗЛИКА ВЪВ ЕТНОС И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ!
54
20
 
0
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 седмици
Да спасим доктор Ахмед Доган! Да запазим Росенец за идните поколения!
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хахахахахаха Баницата изгоря.
52
0
 
10
 
! Отговори
Чичко Гошко преди 2 седмици
Ние от масонска ложа Слънце, нямаме такива проблеми, защото .. крадем добре с всички партии! Агата също краде добре с нас, ама влечението му към чашката му изигра лоша шега.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нямало желание да се събират и да пътуват. Всеки си гледа семейството и хората са уморени. Не им се ходи по протести. Те не протестират за скъпия ток и вода, защо да протестират в защита на Доган? Доган не им е дал един лев. Файда от него нямат. Протестират само дерибеите, че са изпаднали в истерия за парите.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Някой пак е подкарал овцете.
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Деррибеите на агент САВА са в кв. Бояна, не да охраняват по(ро)ч(е)ния им председател, а да пазят блендиранитя апартамент (черната каса) разположен в Сарая пълен с пачки от евро, долари и кюлчета злато. Затова са толкова активни там и искат да окупират Сарая. ДОбре е да се разгледа и сградата за еротични танци, където разни манекенки танцуват на колчета за дерибеите
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Що там, не знаят ли къде трябва да се съберат? Да им подскажа - пред Посолството ще е по-ефективно. Оня Мертен за кво мислите ни е пратен? Пак да ви подскажа - не е да ни помогне, а да ни отслаби и да ни направи послушни слуги.
47
0
 
17
 
! Отговори
до 25 преди 2 седмици
Как така са си негови парите? Като са си негови защо ги укрива? От обръчите от фирми ли забогатя? Или е садил тютюн като горките турци, където стават в 3 часа и цялата си челяд отиват да берат тютюн, а ръцете им до лакти в катран. Един залък хляб не са яли от работа. Вземат малко хляб и сирене по обяд, а то горчи от катрана. Парите ако са законно придобити, няма лошо и няма да ги крие. А щом ги крие може да ги е откраднал 2010-2014 когато управляваше. Трябва да докаже от къде ги има.Армагани,а?
46
1
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 седмици
Ахмеди да не се прай на уплашен и да дири охрана, а да си дири адвокате. Щото може да се наложи да плаща наеми эа 20-се години, и эа двата имота.
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хайде вървете си от там откъдето сте дошли Доган и вие не сте велики кой ви е излъгал
44
2
 
11
 
! Отговори
РАДЕВ, РАШКОВ И КИРО преди 2 седмици
РАЗЦЕПИХА БЪЛГАРИЯ ОТ 2020....РАБОТЯТ ЗА РУСИЯ И ТУРЦИЯ - ДВЕТЕ ПОРОБИТЕЛКИ НА БЪЛГАРИЯ......
43
3
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Това е Сомо Началото , Като Плъзнат Чеерепи и Въълци - Ше Катурнат Цялата Държава.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
42
0
 
15
 
! Отговори
ДЕРИБЕИТЕ СЕ СЪБРАХА преди 2 седмици
НОРМАЛНИТЕ ДЕПЕСАРИ СИ БРОЯТ ЛЕВЧЕТАТА ОТ ПЕНСИЯ ДО ПЕНСИЯ...
41
2
 
4
 
! Отговори
Джо преди 2 седмици
Стига с тези сараи. Кажете какво стана с конфискувания крокодил. Какво му е състоянието ?
40
13
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 2 седмици
След 40 години отново полицията бие тypци.
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган е сътворен от мракобесната ДС, и живее на заем, източнайки държавата с обръчите от фирми, на дерибеите му помече от 30 години.. Българските турци не заслужават това. Властта и богатството деморализират хората.