Привърженици на Доган се събират пред сараите в "Бояна" и Росенец

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите
Обновена: 31 авг 2024 08:34 | 31 авг 2024 08:30, Анисия Иванова
95
Привърженици на Доган се събират пред сараите в "Бояна" и Росенец
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Остава засиленото полицейското присъствие в района на сараите на почетния председател на ДПС Ахмед Доган в „Бояна”. Периметърът е разширен и привържениците на Доган вече нямат достъп до входа.

Представители на ДПС вече се събират в района, но единствено Тимур Халилов беше допуснат да се приближи към сградата, съобщава Нова тв.

Заявките за днешния ден са подобни на тези от петък.

И в Росенец се събират привърженици на почетния председател на ДПС. Те казват, че са там, за да окажат мълчалива подкрепа на Доган.

До месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите, свързани с почетния председател на ДПС в столичния квартал "Бояна" и в парка "Росенец". Това става след като бившият транспортен министър Данаил Папазов заяви, че е собственик на двата имота и поиска Ахмед Доган да ги напусне.

Привърженици на почетния председател на Движението изкараха нощта пред сградите в "Бояна", преди това имаше и пререкания с полицията.

На почетния председател на ДПС вече е осигурена охрана от НСО и МВР, съобщиха снощи от вътрешното министерство. От ведомството допълват, че са извършили проверка по сигнал, изпратен на 28 август от Държавна агенция 'Национална сигурност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от Общество
Свинаров: Политическата трагедия е пълна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА 18. Нема Аллах. Не съществува.
17
3
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Към Хотел Берлин - Да Му Вземете КЕША....Аллаху Екбер ( Аллах е Велик)...ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Както е тръгнало,Соколето ще кандидатства за общинско жилище!
15
16
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 2 седмици
Този обиск е абсолютно незаконен!!! Без заповед на съда, без присъствие на обитаващия жилището/ или негов представител и т н НПК. колега, най- малко доверие имам в МВР и т н - служби! Това си е платен екшън на Пеевси и генерална репетиция за Борисов!
14
2
 
12
 
! Отговори
ТОВА НЕ СА ДПС преди 2 седмици
ТОВА СА РУСКИ ЛА""НА , КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ПРАВОТО НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И ТЪРСЯТ НАЧИН ДА ОКУПИРАТ ИМОТИТЕ НА ПАПАЗОВ! БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА , ТРЯБВА АКТИВНО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТОВА КРЕЩЯЩО БЕЗЗАКОНИЕ НА ХОРА , КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ЧУЖДИТЕ "ПРАВА И СВОБОДИ" И "ПРАВОТО НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ"!!!
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бой наред. Никой няма право да нарушава обществения ред. Какви ми философстват с едно самочувствие по тв.. некаквии селчовциии. Никой няма право да пипа униформен камоли да му говори , какво трябвало да прави. За какви са взеха тея
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ристъо, къде си бе, лодкар. Щяхме да бутаме росенец. Подкарай контра протест. Сега е момента държавата да каже всички вънка и да го бутне и там да направи един парк.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма ли край тая трагедия...
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ваааай! Ваааай! Бате, ми те шa вземат "cичко, бе! Доктор Доган шА излезе по терлици. Хахахахахаха Хахахахахаха Очаквайте по кината: "Милиардерът бедняк" - продуцент Сараи студио. Хахахахахаха Хахахахахаха Скоро.....
9
0
 
11
 
! Отговори
Прогностик преди 2 седмици
Мавродийката и той има блиндирана стая с евраци в имението си за 5 милиона лева...Там кога ще почукате?
8
8
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 седмици
Турският Аскер ....Ше Смаже Гаафурина Шиши.....Шиши ше Стане на Адана Шиши Кебап......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тимур и неговата команда... Прасчо, изяж ги!
6
0
 
22
 
! Отговори
цензура преди 2 седмици
Защо полицаите само седят и гледат как ги блъскат ?! Знаем, че и те могат да блъскат, че и повече. Илхан Кючук като е евродепутат да не е там, да защитава личните интереси на Доган? Да бъде уволнен от Европарламента и да ходи да се блъска на спокойствие. И никакво НСО да охранява Доган. Какъв е той, че да му плащаме охраната. Заплахи имало. Че има хиляди жени, които мъжете или гаджета и т.н. ги заплашват. За тях също ли НСО.
5
2
 
19
 
! Отговори
Къде се преди 2 седмици
Скри шопара? Това туловище не е по- малко виновен от Доган, даже повече! И двамата отдавна трябваше да са осъдени, а терористичната им партия заличена!Кога ще се направи ревизия на Йордан Цонев, Халил Халил, Чакъров и всички останали и бивши от ДПС??? И до 9-то коляно! Бизнесът им е извън БГ!
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган го няма и в двата имота.Те се събират щото имало лични вещи в имотите, които можело някой да изнесе. Е, как така някой ще ги изнесе?Това да не са една чанта вещи? Има данни в Гугъл, че в бронирана стая в Бояна има милиони евро, злато, диаманти и други ценности. Никой, освен службите не може да сложи ръка на тези богатства. Те не са декларирани.Като нищо може да му ги конфискува държавата. Но да държи в чужди имоти тези вещи обяснява, че Ахмет Доган не е имал намерение никога да ги напуска.
3
8
 
5
 
! Отговори
Тимур Халилов преди 2 седмици
...но в бурята ще бъдем пак със тебе, Соколе мой, защото се обичахме!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Явно тези евроатлантици не вярват в способността на институциите да разрешат спор между наемодател и наемател.
1
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДОГАН е велик.