ПП-ДБ предлага Бойко Рашков за шеф на комисията за службите

Депутатите ще гледат и закона за забраната на изделия за пушене
5 сеп 2024 09:18, Петър Бойчев
70
ПП-ДБ предлага Бойко Рашков за шеф на комисията за службите
Снимка БГНЕС

Депутатите ще обсъдят и гласуват проект на решение за избиране на председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения.

Вносители са Николай Денков и Надежда Йорданова от ПГ на „Продължаваме промяната-Демократична България" . Те предлагат начело на комисията да застане колегата им и бивш вътрешен министър Бойко Рашков.

Според приетата програма парламентът ще разгледа на второ гласуване промени в Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за закрила на детето, с вносители депутати от ПГ на ГЕРБ-СДС. Поправките са насочени към опазване здравето на децата до 18-годишна възраст, като се предвижда забрана за употреба, продажба и предлагане на изделия, различни от тютюневи изделия, бездимни тютюневи изделия, нови тютюневи изделия и нагреваеми тютюневи изделия.

„Става дума за ограничаване употребата на вещества, субстанции, течности на базата на растения, билки или плодове, които не съдържат тютюн или никотин, и могат да бъдат консумирани чрез процес на горене, нагряване, изпарение или др., както и растения и вещества, забранени в закона за контрол върху наркотичните вещества.

В дневния ред на заседанието е предвидено и първото гласуване на изменения в Закона за гражданската регистрация, както и в Закона за опазване на околната среда.

Според програмата депутатите трябва да обсъдят и проект на решение за изменение на Решение за възлагане на министъра на енергетиката да проведе преговори с министъра на енергетиката на Украйна за продажба на оборудване, предназначено за АЕЦ „Белене", предложен от Делян Добрев от ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от Политика
ЦИК се опитва да прехвърли навън казуса ДПС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Докога това корумпе ще е техен байрак? Наистина смятат народа за стадо. Пуделът ли е най-добрия пример на поувехналата промяна ПП?
66
0
 
1
 
! Отговори
хехе преди 1 седмица
Отсега тръгнаха с фаулстарт,а как ли ще е на изборите?
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нищо ново не са научили, нищо ново не предлагат, освен старите си корупционерски мечти за завладяване на контрабандата и службите. Наглеците имат само един план за фашизъм и овладяване на държавата и са последователни.
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ква наглост,не стига че окрадиха бюджета на България ,но и нагли че кои сте вие бря за новите избори че имате 4...5 %с не искате ли Рашков за премиер гадове марш на фронта при Путин, слуги на Украйна
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какъв председател, какви служби ? Този го уличиха с пачки, пудели, приятели-спекуланти и пак напира да властва в държавата. Айде, спри се вече, Рашков, срама нямаш ли ?
62
0
 
5
 
! Отговори
Кънчо преди 1 седмица
Хахах тия съвсем изпускаха легена. Човека с 20 те имота, цял живот чиновник и човека твърдящ за чували с пари по Хемус и какво ли още не, но нищо не се доказа така или иначе. Отделно скандала за връзките му с контрабандните босове и секретаря на МВР...ужас. дъртия ченгеджия нагаждач. Отново се опитват да овладеят службите, че да има ала бала, щото иначе нз останаха ли налъми да гласуват за тия наричащи се промяна
61
0
 
4
 
! Отговори
Аз преди 1 седмица
До Бебо Добави и "нагъл, безскруполен ".
60
0
 
5
 
! Отговори
Бебо преди 1 седмица
Всеки българин знае че Рашков е комунист корумпе, а тия продължават да го предлагат на най страшните длъжности.....не мога да ги разбера.
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пудела и той ли ще е там ?
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма ли млади, амбициозни, неопетнени хора, че ПП все стари комунисти предлагат?1
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Б. Рашков, освен да върне кварталните милиционери да гонят кoкoшкapи, нищо друго не може да направи.
56
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
ПП предлагат шефа на шарлатаните да ги пази от арест.
55
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 1 седмица
Бойко Рашков заклет комунист, също като Атанасов. Ето за това губите на избори, защото сте се обградили с бивши на ДС, ограбили държавата, то се вижда и по имотите им. Колко трябва да си късоглед за да не прозреш нещо толкова явно и ясно. После защо губели на изборите???
54
11
 
1
 
! Отговори
За ПП-ДБ преди 1 седмица
Бойко Рашков е символа на борбата с корупцията.
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тези не са сериозни....
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какъв почтен човек само. Истинска икона!
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Още тичайте да гласувате за шайката шарлата още
50
0
 
15
 
! Отговори
ник преди 1 седмица
епа велики са, чудя се каква зависимост имат от тоя дърт комунист...
49
0
 
14
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 седмица
Бойко Рашков шеф на комисията за службите, Живко Коцев шеф на ГДБОБ, Васил Божков шеф на комисията по хазарта, Цветан Василев шеф на БНБ!
48
0
 
20
 
! Отговори
Резидент разединител преди 1 седмица
Виеха неистово срещу Калин Стоянов - смениха го. Вчера смениха шефа на МВР Бургас, който беше награден за изключителната му работа по време на изборите за пресичането на купения вот и борбата с каналджийството. По време на Рамковото МВР стана катастрофата с автобуса в Бургас и мигрантите минаваха както си поискат и не заловиха никакви наркотици внос, лаборатории за производство на синтетична дрога и т.н. . И тези имат безочието да го натресат за някакъв шеф на каквото и да е? Кафяви пудели