Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи, заяви той
16 сеп 2024 12:58, Александър Попов
307
Пеевски: Радев показва страх и политическа немощ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски реагира на думите на Румен Радев, който призова "политически спекуланти и самозвани експерти, които никога не са влизали в самолет, да манипулират общественото мнение за катастрофата".

"Когато Пеевски и Плевнелиев дадат толкова за България, колкото са дали ген. Петров и ген. Русев, а не за своя бизнес.

Още по темата
Когато Пеевски и Плевнелиев  рискуват толкова живота си за България, колкото ген. Петров и ген. Русев, тогава да им искат оставките", заяви по-рано Радев.

Последва и отговорът на Пеевски.

"Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ. С поредната трагедия във ВВС,  в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил “крадецът вика дръжте крадеца” трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му.

Най-малкото, което може да направи Радев е да замълчи.

А ортаците му, с които той е обвързан и със семейни назначения и връзки - командващият ВВС генерал-майор Димитър Петров и бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза незабавно да подадат оставки, ако в тях е останала войнска чест и достойнство".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от Общество
За 17 години "Сребърният фонд" събра едва 4 млрд. лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
5
 
26
 
! Отговори
Митра преди 3 дни
НА Тоя прасок мястото му е в ***!
184
29
 
7
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 дни
Ако Пеевски успее да унищожи и Възраждане както ДПС, няма как аз и още 10 000 българи които репрезентирам, да не пуснем своят глас за Ново Начало.
183
3
 
30
 
! Отговори
gg преди 3 дни
бас хващам, че шиши никога не помирисвал дори казарма, камо ли оръжие или не дай си боже военна техника ...хахах, малко като коментаторите на ф1 по тв-то...
182
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Каквото и да си говорим тука, Ново Начало ще е 3-та сила в парламента. Голямото момче е развързало кесията, има схемата за турски и ромски гласове. Наскоро и цяла община Кърджали му се подчиниха, което означава, че ще контролира и вота от Турция.
181
21
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 дни
Аре Боко да се обади на Главчев и още довечера разни шефчета по ВВС да ги няма. Слуги на Рундев - руснака.
180
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Toя geбeлuя нe e тoлkoз n'p'o'c'т, koлkoтo e npegcтaвян! Moжe нapoчнo ga вgura тaka peйтuнra нa Pageв?
179
5
 
17
 
! Отговори
gogo преди 3 дни
а ти д-е-белако... когато 2млн гласуват за тебе, тогава може да даваш оценки и критики ;) по времето на първанов отдавна да си в белене ;)а сега като ви се разцепи т-рската партия, идните избори не вещаят да имате гласност в нс. така че гр-х-ти си, ама само с това ще си останеш : )
178
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Драскачите наети едни и същи бързо лъжат бързо обиждат божкови наемница са
177
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Toя geбeлuя нe e тoлkoз ***, koлkoтo e npegcтaвян! Moжe нapoчнo ga вgura тaka peйтuнra нa Pageв?
176
2
 
18
 
! Отговори
Някой преди 3 дни
Ей пра**се нещастно,в теб ако имаше малко достойнство да си се изнесъл отдавна от България!Що животи и съдби погуби,на що народ откраднахте парите да ги раздаваш сега за гласове и да държиш всички със интригантските си компромати.Евтините вулви от бърдаците имат повече чест от теб.Но всеки си носи кръста за стореното.Народа ще ти покаже на 27.10 къде ти е мястото.
175
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
до 161 думата дерибей е турцизъм,в българския език ,използва се,за хора с излишни килограми,справка българския речник за турцизми,така че човек с едно джезве кокали,не може да се нарече дерибей
174
4
 
24
 
! Отговори
питащ преди 3 дни
Пеевски колкото и да плюеш по президента файда няма. Прочети коментариите как хората ти се смеят на глупостите които говориш. Ако по този начин изпълняваш някоя поръка да ти смъкнат магнитски означава, че не си българин. Но един ден идва видов ден!
173
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До 164 физическите изпълнители,бяха хора от албанската мафия,след поздравите им,беше на лечение в Швейцария,дойде много втален оттам.
172
1
 
21
 
! Отговори
Дивото прасе преди 3 дни
Отчаяно се старае да трупа дивиденти по всяка "гореща" тема, която възникне, много е притеснено от предстоящия ловен сезон!
171
4
 
26
 
! Отговори
Серафим Тодоров преди 3 дни
Странно е как човек, който ходи с охрана до тоалетната, коментира президента на България, който ако му набие два шамара, ще го нокаутира!
170
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
И Румбата май започна да си пробутва приятелчетата. То затова още толкова много военни надолу по веригата му целуват точката.
169
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Пеевски ,за страха на Радев не знам,но ти който се правиш на умник,не разбра хитрия ход на Доган,и знай,след изборите на 27.10. си никой
168
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Пеевски премаза Доган и огромната армия олигарси - крадци около него .. Предстои отстраняването на Радев ,Копейкин ,Борисов които са му много лесни !!!! Познайте, откъде Пеевски има железни доказателства, за тях .СКОРО ще стане много весело ..
167
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
До ИдеалистГовори се, за службите - заради вкараните от Русия пари в тръбата, която така и не беше построена, но парите невърнати
166
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Че какво ми е дал на България Петров, какво ми е дал Русев? И тоя който се изказва го помним като обикаляше в Шоуто на Слави преди години. Аман от шушумиги.