Пеевски осъди атентата в Анкара

Трябва да защитим демокрацията, пише той
23 окт 2024 19:52, Нели Христова
50
Пеевски осъди атентата в Анкара
Снимка: БГНЕС

Като председател на ДПС и председател на ПГ на ДПС изразявам дълбокото си огорчение от новината за терористичната атака, насочена към основното съоръжение на турската аерокосмическа индустрия (TAI) в Анкара. Това посегателство срещу живота и сигурността на невинни хора е удар срещу основните човешки ценности и демокрацията.

Още по темата


Това пише в официална позиция от страна на председателя на ДПС и ПГ на ДПС Делян Пеевски, по повод днешния атентат срещу военен обект в Анкара, при който има жертви. Публикуваме позицията без редакторска намеса:

"Всеки подобен акт на насилие и терор трябва да ни държи нащрек и да ни напомня, че основната ни мисия като политици е да гарантираме сигурността на хората и защитата на цивилизационния ни избор - демокрацията.

От името на всички наши членове и симпатизанти изразявам искрени съболезнования към семействата и близките на жертвите и пожелавам бързо възстановяване на пострадалите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от Избори 2024
Мундров: Тези избори са най-строго проверяваните досега
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
1
 
! Отговори
А.К. преди 3 часа
Ето още едно потвърждение винаги съм казвал, че Пеевски е добър, състрадателен и добър човек с голямо сърце! За пореден път го доказва! https://razkritia/razkritia/teodora-vasileva-blagodarya-na-g-n-delyan-peevski-za-protegnatata-raka-za-spasenieto-na-moeto-dete/232436Това е изключително важна помощ за детето и за родителите му понеже се касае за живота на детенцето и времето е от значение! Не го казвам просто така, а понеже детето ни е с ДЦП и рядко генетично заболяване! Желая здраве, щастие и успехи във всяко начинание на Г-н Делян Пеевски! По начина на управление на ДПС вече
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
По принцип прасетата са интелигентни животни, но това е по-простовато
38
0
 
5
 
! Отговори
Свинята се изока преди 4 часа
Деси Аналова от Конституционния съд ли ти пише изказванията? Много приличат на нейните кухи приказки!ГЕРБ и Новото изчадие се сгодиха!
37
0
 
3
 
! Отговори
Диагноза българин преди 5 часа
Бойко днес излязъл в интервю да обяснява как Пеевски не купувал гласове. И после електората на герб не бил съставен от бавни...
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
На делянчо турция му е по-скъпа от българия
35
0
 
7
 
! Отговори
896 преди 5 часа
Мазненето започна.Тоя чака Сите да гласуват за него.Отваряйте си очите при две ДПСта да не им дишате прахта ,че и да се оправдавате.
34
0
 
7
 
! Отговори
Нит кон нит магаре преди 5 часа
О, шишока вече се преобърна в съдия-самозванец. Като че ли неговото мнение някой иска да чуе или да знае. На всякво буре с лой мерудия.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Путин,защо не осъжда?
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Дадети за да дадеш. Само Варна.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До Диагноза българин Боку неще да е в глобалният закон Магнитски на САЩ.
30
2
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 5 часа
Чакаме го вече зад ъгъла. Какъвто е дебеличък,всеки момент ще му нагласиме я рак,я диабет,я паркинсон,я инфаркт,я удар....
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Браво на Делянчо, новото премиерпе. След Тиквата всичко е възможно
28
0
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 5 часа
Един от основните изпълнители на мръсните поръчки на т. н "задкулисие" и организатор на тормоз и репресии ,с незаконосъобразни действия ,силови методи и в нарушения на всички човешка права на неудобни за тях невинни хора е цинично да споменава дори за демокрация,още по -малко за "цивилизационен избор" .Варварските и психопатски методи и средства ,които използват неговите "държавни маши",за осъществяване на тормоз и репресии от всякакъв характер в техните феодални бастиони ли са демократични?!
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Ке чека да излезе от магнтски май.
26
0
 
8
 
! Отговори
полковник Колев преди 5 часа
" Демокрация" - всеки си я представя както си иска....
25
0
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 5 часа
Никой,за Нищо Не го пита тоя!!-:(
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Пеевски ние на 27.10.2024.ще "осъдим "теб и новото ти начало,с вечните депутати Цонев,амид Бари амид,с бюлетина N 13 .
23
0
 
10
 
! Отговори
bb преди 6 часа
"Демокрацията" за която говориш, ако е като това което ти разбираш, че седи под тази дума, е относително понятие! Твоята "демокрация" е само за определени хора и за тези в които е властта в момента (евентуално)! Ако имахме демокрация, теб нямаше да те има, или щеше да си в затвора. И всички знаем, че не ти пука нито за атентата, нито за хората, така че не се напъвай да не се изпуснеш!
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
На едно мнение са с путин
21
0
 
14
 
! Отговори
BG преди 6 часа
Теб нали те осъдиха по магнитски.защо не си в затвора