Риана звучи оптимистично без шамарите на Крис Браун

Talk That Talk на Rihanna вече е на пазара, вижте ревю на албума
21 ное 2011 16:39, Екип на Dnes.bg
0
Риана звучи оптимистично без шамарите на Крис Браун
снимки: Reuters
Новият албум на RihannaTalk That Talk излезе официално днес. Той е шести студиен албум в кариерата на певицата от Барбадос, а водещият сингъл We Found Love с Calvin Harris вече намери широка популярност сред феновете.
 
Talk That Talk e смес главно от R&B, поп и денс поп, но съдържа и много други стилове като хип-хоп, електро и дори - dubstep. Певицата се отдръпва леко от по-мрачното звучене в последните си два албума – Rated R и Loud, и звучи доста по-оптимистично, която промяна критиците веднага подкрепиха. Основна тема в албума като че ли е любовта, която присъства в заглавията на още две от парчетата, а както стана модерно в албума гостуват множество музиканти като Jay Z и Rob Swire от Pendulum.

По-оптимистичното звучене критиците отдават на това, че певицата най-после е загърбила мрачното си минало и скандалите с Крис Браун (Chris Brown) и се е отдала отново на музиката, като не оставя време на своите конкурентки за върховете на попа да я настигнат, след като се изстреля доста нагоре със супер успешния си Loud.

Rihanna 
ft. Calvin Harris - We Found Love



Rihanna - Roc Me Out

Talk That Talk идва с 11 нови парчета в стандартното си издание и с още три бонус трака в специалното издание. Освен вече споменатия хит We Found Love, трябва да отбележим като успешно и едноименното парче  с Jay Z - Talk That Talk, както и You Da One, което беше пуснато като сингъл преди няколко дни и вече се продава доста добре.

Calvin Harris продуцира и още един от траковете - Where Have You Been, който носи традиционното му електро звучене и също не е за изпускане.  Drunk On Love, продуцирано от Stargate, е едно от по-дълбоките парчета в този иначе ведър албум, но след него веднага идва доста по-раздвиженото Roc Me Out, което е продуцирано от Rob Swire и Gareth McGrillen от Pendulum, и много ни напомня на Rude Boy, защото има подобно грубо звучене. 

От парчетата в специалното издание трябва задължително да отбележим Red Lipstick, което е продуцирано от Chase & Status, и използва семпли от класиката на Metallica – Wherever I May Roam.

Rihanna - Where Have You Been

Rihanna - Drunk On Love

Като цяло, както често става на поп сцената, албумът не ни впечатлява особено, но без съмнение има заряда и звученето да се превърне в супер успешен и да затвърди статута на Rihanna на модерна поп икона, и дори кралица на попа в днешно време.

Rihanna - Red Lipstick


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари