Ангел и Моисей напуснаха X Factor на крачка преди финала

Рафи и Александра са големите фаворити на първото издание на шоуто у нас
Обновена: 2 дек 2011 13:21 | 1 дек 2011 10:34, Екип на Dnes.bg
1
Ангел и Моисей напуснаха X Factor на крачка преди финала
Ангел и Моисей бяха най-атрактивни в шоуто; снимки: X Factor

Най-атрактивните и нестандартни изпълнители на X Factor Ангел и Моисей се разделиха с голямата сцена на X Factor на крачка преди финала.

На последните и най-болезнени елиминации те се изправиха срещу единствената останала дама - Александра и в крайна сметка загубиха битката с sms-и. За тях гласуваха 41% от зрителите на шоуто, а певицата получи 59% одобрение.

Така на финала следващата седмица триото Рафи, Богомил и Александра ще се борят за голямата награда да станат първия победител в музикалното риалити и възможност за работа с чуждестранни продуценти.

Снощи се случи логичното. Александра е далеч по-школувания глас, единствената изненада бе че отиде на елиминации за сметка на малкия Богомил. Ангел и Моисей пък са певците, които направиха най-голям скок и станаха любимци на публиката със своите нестандартни и новаторски изпълнения. От улични музиканти те се превърнаха в артисти, които спокойно могат да намерят място и в без това скучноватата ни поп сцена. От тук нататък въпроса е тяхното представяне да не бъде само един фойерверк и като повечето участници от подобни предавания да бъдат забравени за няколко месеца.

Според всички прогнози голямата борба за званието първи X Factor на България ще бъде между Александра и Рафи.

Ангел и Моисей напуснаха X Factor на крачка преди финала


Александра и Рафи (долу) са големите фаворити на шоуто

Ангел и Моисей напуснаха X Factor на крачка преди финала

Ето и изпълнението на Ангел и Моисей от последния им концерт, за което отнесоха критика от Васко Василев, но пък вдигнаха публиката на крака.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи се случи логичното. Александра е далеч по-школувания глас, единствената изненада бе че отиде на елиминации ЗА СМЕТКА НА МАЛКИЯ БОГОМИЛ лиии ?? АЛЕКСАНДРА И РАФИ ли ще се борят ? да бее ... БОГОМИЛ ще спечели !!! рафи и александра са си се борят ...