Publicis Dialog отбелязва 15 години на българския пазар

Спонсорирано съдържание | 27 юни 2024 17:12, Красимир Ангелов
Publicis Dialog отбелязва 15 години на българския пазар

Творческа агенция Publicis Dialog, част от Publicis Groupe България, празнува 15 години през 2024 г., вдъхновена от динамичното развитие на услугите и екипа си.

Историята на Publicis Dialog започва през 2008 година, когато обединява в себе си две съществуващи звена на Групата. От самото си начало агенцията включва всички BTL инструменти на едно място. Тя е известна с нестандартно си за тогавашното време портфолио, включващо услуги като директен маркетинг, изграждане на бази данни, създаване на механика и реализация на потребителски промоции, организиране на специални събития, включително т.нар. „road shows“, и промоции в точката на продажба. През 2013 г. достига до впечатляващите 2602 организирани събития и 1 194 288 контакта в десетки населени места и курорти само в рамките на една година.
Story image

През годините Publicis Dialog надгражда услугите и позиционирането си и насочва енергията си в аспекта на творчеството и иновациите с амбицията да създава убедителен CTA (call-to-action) продукт с ясни и силни послания, които насърчават потребителя към активно взаимодействие с продуктите и брандовете. След 2017 г. портфолиото от услуги нараства с т.нар. „shopper marketing“, а впоследствие и с бранд консултиране, изграждане на дългосрочни стратегии за клиенти, ATL и имиджова комуникация.

"Publicis Dialog израсна много през годините и се утвърди като 360-градусова творческа агенция с фокус върху интегрираните комуникационни решения, потребителското изживяване, краткосрочните стратегически кампании, както и създаване на комуникационни решения в точката на продажба. Арсеналът от експертни умения и услуги, който предлагаме, ни помогна да развием бизнеса с дългогодишни клиенти и да спечелим доверието на водещи компании от различни индустрии, за да се превърнем в един от лидерите на пазара.“ – споделя Йордан Кумчев, управляващ директор на Publicis Dialog, част от Publicis Groupe България.

Портфолиото клиенти на Publicis Dialog включва дългогодишна работа с компании като Visa, HP, Coca-Cola, Colonnade, Lindt и др.