Високо напрежение: Беларуски войски са разположени по цялата граница с Украйна

Лукашенко твърди, че Украйна държи 120-хилядна армия на полосата
18 авг 2024 14:05, Петър Бойчев
236
Високо напрежение: Беларуски войски са разположени по цялата граница с Украйна
Снимка БГНЕС

Беларуският президент Александър Лукашенко обяви днес, че Украйна е разположила повече от 120 000 войници по границата си с Беларус. В отговор на това Минск е изпратил военни формирования по протежение на цялата си граница, съобщи руската държавна информационна агенция РИА, цитирана от Ройтерс.

Лукашенко, който е съюзник на президента на Русия Владимир Путин, заяви, че беларуско-украинската граница е минирана "както никога досега" и украинските войски ще понесат огромни загуби, ако се опитат да я преминат, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мани ги тия пълтеници от led zeppelin. Миле Китич слушал ле си некогиш да чуеш кво е музика, па кво са танце...па да се звръти некоя лепотица. Ше ги слушам я тия крокодили от led zeppelin
143
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Целият цирк е защити джуджето остаря и му влезе мухата да става велик диктатор . А какво иска всеки диктатор? Да завзема територий и да окупира държави. Това беше плана. Бързо падение на Украйна , подмяна на властта с комунисти . И докато запада се вайка.. атаката на следващите държави - Литва Латвия Естония , Румъния и България. Но за щастие на всички нас плана беше усетен и Украйна беше подготвена за първия удар. От там на татак всичко се обърка за комунистите.
142
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В Българи при соца никога не е имало личности като Владимир Висоцкий или Булат Окуджава, нито като Цой. Лилита и богдани бяха на щат от държавата, а българите слушаха чужда музика - Лепа Брена, гръцко...
141
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В Русия няма чалга и никога не е имало, дори и през упадъка през 90те години когато беше невиждата разруха и когато експериментираха с какво ли не, чалга или аналог на българската чалга никога не е имало. А България е чалгарска нация, чалгари. Какви битълс, какви дип пърпъл, какви блек сабат - кой ги слушаше тия, само малка част, останалото слушаше само сръбско и гръцко, а след 89та масово нинаха на родна чалга. Я питайте сега някой 30 сега каво е това Led Zeppelin как ще се дзвери.
140
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И кво викате kAпейки, държава 25 пъти по-малка в частичен фалит, която я снабдяват със старо НАТО вско оръжие и то не много редовно и понеже па самая могучия е много велика та 900 дена не могат да се справят с един комик, та мани ами и са на тяхна територия вече урките? Мутрофеевна кво ви казва да се оправдавате освен да лаете като куче по каруца на всеки коментар от панелното гето? Козички поне ше ви прати ли или има само за прасчо?
139
20
 
21
 
! Отговори
75 преди 4 седмици
Нито беларуси нито поляци не подкрепят усраинци,бях там и знам точно,в полша в частни магазини има табели Усраинци не обслужваме, Ирландия, германците гледат на тях като на плъхове.
138
9
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
До 141 "Да,бе при 90%селско население и с милиони крави, овци, кози и какво ли още не, въобще не е имало глад" - мда... глад не е имало - само купонна система за по-здравословно хранене. Аман от неграмотни про'с'таци непознаващи историята си.
137
3
 
3
 
! Отговори
До Z преди 4 седмици
Кога е това скоро!? Може ли да бъдеш малко по-обстоятелствен. :):)
136
8
 
11
 
! Отговори
Абе, Историк, преди 4 седмици
преди кой 9ти септември Бг е била индустриална държава??? Ако говориш за 1944 си пълна смешка... По темата - Украйна нахлува в РФ, Беларус имат договори с РФ - нормално е и двете да разположат войски по границата. Дали са 120 000 и папата не знае, ама ако сърбите започнат да събират войски около Калотина, нашите да не мислиш, че ще оставят 3 коли с по двама граничари да я пазят?
135
27
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Целия български народ е за Русия. Питайте навън по улиците хората. Само някой *** от ППДБ в някой гей пиано бар ще ви кажат , че са за Украйна.
134
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
мустакатия му остава само да се пробва в такси-6 :) мисля зрителите ще го аресат
133
20
 
13
 
! Отговори
Z преди 4 седмици
Нато и Ес скоро ще хапнат дървото
132
11
 
10
 
! Отговори
Фитока преди 4 седмици
Пак са му изрязали думите западните медии,че Русия е огромна и още не е започнала истински да воюва,а за Курска област каза,че Украйна се надява Русия да използва тактическо ядрено оръжие,за да се отблъснат съюзниците и,очевидно главно Китай,но колкото и да хвърлят всичко там Русия няма нужда от подобни оръжия да използва там.
131
1
 
13
 
! Отговори
До 143 преди 4 седмици
Ристьо, те вече дадоха отпор Kato се предават масово и по единично.
130
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
тя армията му само това чака и да се влее в рдеиците на ЗСУ, и без това на всички в Беларус им е писнало от тоя комик
129
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 143 Този първо не е достоен , защото е чужд слуга. Второ Нато не е нападнато никой още:) Като нападне бързо ще свърши всичко : ))
128
9
 
13
 
! Отговори
К.У.Р. преди 4 седмици
е вече опечен и готов да се превърне в Курса Украинска Република за ужасТ на кремълските джуджета, коне и катъри.
127
4
 
12
 
! Отговори
Gorskio преди 4 седмици
Димон "ядерная дубина алькаш" Медведев не се е появявал да плаши по телевизията - какво се случва с него, да не би да си организира отбраната на вилата в Мансурово в Курска област?
126
14
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
Правилно! Всеки достоен ръководител е готов да даде достоен отпор на агресивните НАТО-вци!
125
9
 
14
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
Комунистите взеха на баба ми 11 козички, 3 яренца, 5 офчички, 2 агънцета, три кравички и едно теленце, две биволички, 3 прасенца и 15 кокошчици, взривиха и мандричката и я пратиха в ТКЗСто да работи за 32 стотинки на ден!

Спонсорирани публикации