Mastercard от EasyPay с 0 лв. месечна такса

Спонсорирано съдържание | Обновена: 28 авг 2024 09:05 | 28 авг 2024 08:57, Александър Попов
2

От средата на август 2024 г. EasyPay започва да предлага на клиентите си нова платежна карта със сметка (IBAN). Тя се издава с марката Mastercard и има редица предимства.

Едно от най-важните неща за потребителите е, че няма месечна такса за поддръжка на картата и сметката. Заплаща се единствено еднократна такса от 5,90 лв. за издаването. Притежателите й могат да теглят безплатно неограничено, а също така да внасят до 5000 лв. на месец без такса на EasyPay банкомат.

Mastercard от EasyPay може да се получи  за 5 минути в каса на компанията  без предварителна заявка. Клиентите  могат да следят движенията  по картата си във Viber, ePay.bg и ePay Mobile. Плащанията на ПОС устройства в търговските обекти в България и чужбина и в интернет са без такса.

Може да се използва за онлайн покупки като самолетни билети, резервации на хотели, плащания на ПОС терминали в България и чужбина.

Както дебитните карти, и Mastercard от EasyPay се зарежда чрез превод на заплата или друг вид доходи.

Това е втората карта за платежния оператор, като първата – EasyPay карта, вече има над 300 000 потребители за четири години.


2
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Mastercard взима 2% комисионна от търговците при плащане с карта. Затова все още някои се цупят или не приемат плащания с карти. Другата карта на Изипей която е Bcard не взима комисионна от търговците. По-изгодна е за търговците но не е популярна при хората, 1-2 банки я предлагат, но Mastercard и Visa дават повече екстри и засега убиват конкуренцията, както и вече тука в Изипей.

Спонсорирани публикации