Рики Мартин: Ще се омъжа, но не точно сега!

Латинозвездата настоява Пуерто Рико да признае гей браковете
Обновена: 27 дек 2010 14:24 | 17 дек 2010 10:29,
80
Рики Мартин: Ще се омъжа, но не точно сега!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Рики Мартин обяви, че няма да се омъжи, докато гей браковете не станат законни в родното му Пуерто Рико.

Изпълнителят на Livin La Vida Loca, който по-рано тази година призна, че е хомосексуалист, е заедно с приятеля си вече три години.

Още по темата
"В момента съм зает, но все още не мислим за брак. Заедно сме вече три години, но може да се каже, че връзката ни е в началото.

За съжаление няма как двамата да се оженим в родината ни. Може да го направим във Великобритания, Испания или Аржентина и да бъде просто символична церемония, но не това е моята цел.

Бих искал всички в страната ни да имат едни и същи права. Не желая да бъда гражданин от второ качество. Искам да се обвържа на острова, където съм се родил и където ще умра", допълни световноизвестният изпълнител, цитиран от Контактмюзик.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Седят Станишев и Кадиев във ваната и си подмятат едно ла*но влиза Яне и вика:-Кво правите бе момичета ? -Ми кво къпем детето !
76
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепям *** но не и лезбосите ! Обосновка : 2х *** = 2х свободни жени за нормалните ! :) 2х лезбос = мъка мъка мъжка мъка ! Траверсите със закон трябва да се забранят !
75
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя обърна резбата от скука!
74
0
 
14
 
! Отговори
hxrhehc преди 13 години
737EUV , [url=sqcyffzrizlc/]sqcyffzrizlc[/url], [link=ahotjlxphcnl/]ahotjlxphcnl[/link], dymknszfjybr/
73
0
 
14
 
! Отговори
Margery преди 13 години
What a joy to find such clear thinking. Tahnks for posting!
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Dvama geizeri prez purvata bracna nost- jako KEKS...Na sutrinta ''muzkaria'' otiva da prepece filiiki za zakuska.Vrusta se...i KVO...''Madamata'' se e izlegnal v bracnoto loze-nadupen kum stenata i krotuva, a po neia/stenata/ se stica edno petno s__rma...K'Vo praIs bre kaluF...ne ti li stigna ciala nost ..., ta sega i zlobarki ...?Ne be milicko...pru_nah:))
71
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
че да приемат толкова драматично тази новина. Във Франция хората просто я приеха за сведение. Ами човекът е свободен да прави каквото си иска, но иска да е в неговата родина Пуерто Рико, а не някъде в Европа...ta kato stigna do tuk...kazi malko i za burkite de...Ne ni go spestiavai...demokrate:))
70
0
 
0
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Кой ще е майката е въпроса тук. Кат гледам ми прилича на активен. най-вероятно Рики два дена ще му е мъж - после оня два дена ще му е жена ...
69
5
 
17
 
! Отговори
анонимка преди 13 години
не мога да търпя вече думата брак между двама пищови това е наи големия успех на Дявола да събира еднополови същества и тои ликува вече но всички тези хора са негови подчинени и Господ ги отлъчва от себе си и ще бъдат наказани рано или късно както тои реши .жалко че толкова млади хора са обхванати от Дявола .Добри певци ,артисти дизаинери на които дасе възхищаваме на успехите им ,не са вече Адам и *** а са само Адамовци и това е заслугата на Сатаната .
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми Пуерто Рико е остров бе Иренче, като се каже острова не значи автомитично UK ;)
67
2
 
19
 
! Отговори
оле преди 13 години
Не разбирам нормални ли са тези,които ненормалното считат за нормално ?
66
2
 
16
 
! Отговори
Irena преди 13 години
"Искам да се обвържа на острова, където съм се родил..."!!!???WIKIPEDIA: "Рики Мартин е пуерторикански певец..."
65
4
 
20
 
! Отговори
sapundjia преди 13 години
da sa zemat s Elton John .malee kvi kavali shte si suchat.
64
6
 
16
 
! Отговори
улук преди 13 години
Всички който пишат срещу гейоdnes.bg/lib/ibgws/ibgwsments/validate/code.phpвете са такива.Ако ми попадне мацката от Ел връзки-Пам-тая с галерията иdnes.bg/lib/ibgws/ibgwsments/validate/code.php Кристинdnes.bg/lib/ibgws/ibgwsments/validate/code.php от CNN ще има страхотен секс.Браковете в Пуерто Рико са Разрешени айде Рики Мартин и си поплачи на свадбата -честито!!!
63
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
GNUSEN P**AL.PUUU
62
2
 
15
 
! Отговори
hahaha преди 13 години
.....cena niamashe da imash hahaha
61
7
 
22
 
! Отговори
1111 преди 13 години
Ето още една 'естествена' сексуалност:Ранно утро в планината. Слънцето свенливо се усмихва зад близкия връх и негов лъч блесва върху покрива на овчарска колиба. От колибата излиза млад здрав овчар, гол до кръста и се протяга на слънчевите лъчи. Край него свенливо се измъква млада овчица. Овчарят я плесва ласкаво по задницата и казва:- Ех, ако можеше и да готвиш..... :D :D
60
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не ги преследва и не им забранява да живеят както искат, но тези техни демонстрации и самоизтъкване намирисват на патология. Нашият свят е изграден по определен модел - двуполовите бракове са в основата му. Гей-браковете рушат точно този модел, т.е. рушат нашия свят. Ние ги допускаме, те ни унищожават. Проблемът име и такъв аспект.
59
2
 
16
 
! Отговори
до 52 преди 13 години
Браво!
58
3
 
37
 
! Отговори
Някаф там преди 13 години
Какво пък ти натрапват на тебе, говориш така, че все едно по цял ден група гейове ти размятат *** пред очите и се шляпат по дупетата... И аз не разбирам гейовете (както предполагам и те мен), но това не дава основание да ги отричаме и заклеймяваме. Като не разбираме нещо, правим закон и го забраняваме. ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ПЪХА ОТЗАД КАКВОТО СИ ИСКА!Не, че нещо ама колкото повече гейове толкова повече жени за нас, какво се мръщите не мога да разбера! :)