Белият дом ще санкционира "тайната първа дама" на Русия Кабаева

Владимир Путин никога не е признавал за романтична връзка с нея
26 апр 2022 09:53, Петя Славова
62
Белият дом ще санкционира "тайната първа дама" на Русия Кабаева
Снимка: БГНЕС

САЩ ще наложат санкции срещу "тайната първа дама" на Русия Алина Кабаева, съобщи прессекретарят на Белия дом Джен Псаки. Тя отрече информациите и слуховете, че САЩ умишлено са се въздържали от санкционирането на жената, за която се смята, че е съпруга на Путин.

Още по темата

"Продължаваме да обмисляме санкциите", така Псаки коментира въпросът защо на руския политик и бивша гимнастичка Алина Кабаева все още не са наложени санкции.

"Никой не е застрахован от нашите санкции. Вече санкционирахме президента Путин, но също и дъщеря му и най-близките му приятели също, подготвяме още санкции", увери Псаки, цитиран от БГНЕС.

В САЩ, както и в други страни по света, нарастват призивите за налагане на санкции на 38-годишната златна медалистка от олимпийски игри, както САЩ направиха с двете дъщери от първия брак на Путин.

Руският президент е изключително потаен за личния си живот и никога не е признавал някаква романтична връзка с руската "тайна първа дама", както я наричат ​​в руската и чуждестранната преса.

Преди дни Wall Street Journal съобщи, че американската администрация умишлено не налага санкции срещу Кабаева поради опасения, че Путин ще го възприеме като лична атака. "Това ще се разглежда като "толкова личен удар за Путин, че може допълнително да ескалира напрежението между Русия и САЩ", пише още вестникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
7
 
! Отговори
ЖАЛКО ЗА СЪПРУГАТА преди 2 години
ЖАЛКО ЗА СЪПРУГАТА НА ПУ. ТОЛКОВА ГОДИНИ МУ СЛУЖИ ВЯРНО В ГЕРМАНИЯ И РУСИЯ, РОДИЛА МУ ДЕЦА, И НАКРАЯ ИЗРИТАНА ЗАРАДИ ЕДНА АКРОБАТКА С 30 ГОДИНИ ПО- МЛАДА ОТ ПУТИН.
42
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-48 първо да санкционира сина на дядо байдън,собственика на лабораториите,намиращи се в района на **азов стал**,пък след това и Кабаева.
41
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бг информация съобщи че кабаева се намира в швеция с двете си деца а тя се оказа че е в русия.на кабаева много и пука за ваще недеистващи санкций
40
4
 
6
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
Много им пука от вашите санкции.
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
П0длият, сатрапски, КГБ-ейски поглед, говори повече от всичко
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44 - Всъщност олио и захар липсваха и продължават да липсват в Германия. И петрол и газ също..... От есента може и пшеница да залипсва пак там, а не на изток от Брянск
37
4
 
4
 
! Отговори
До До американофилит преди 2 години
Така е Рублата се върна на старото ниво. Запитал ли си се защо или само крайния резултат е важен. За твоя мозък очевидно няма нужда от повече информация. За нас обаче има. Ако погледнеш с какво рублата се стабилизира то е просто. Банките вдигнаха лихвите на кредитите на руснаците от 2.9% на ипотеки на 17.3%, на потребителските от 4.9 на 20.4%. Резултата е СИЛНО обедняване на хората. Но да рублата се върна. А това че нямат лекарства за кръвно, олио и захар вече почти никъде е*и го!
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До американофилите, Няма, няма ефект, всичко в Русия е ток и жица. Спокойно, руснаците живеят мирно и свободно, никакви притеснения. :)))))
35
3
 
8
 
! Отговори
Im-дртiйУайТБ0Й! преди 2 години
До Анонимен... ВЕЧЕ сме им я сърбали папарката на рашистите-4екистите, след като точно преди 36 годин на днешния ден леко ни поопърлиха с малко радиацийка от домашния им 4эРНОБiЛ съкратил набързо и доста светкавично живота на некой-друг милион от ЕВРО-населението..., тъй че нази никва техна ракетка не мож ни уплаши... 3ЕМЯТА отдавна не е това, която ние хората трябваше да я преобразим, правейки Я най-хубавото място за обитаване, но уви... това така и така до ден днешен не можа да се случи!
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37 "Наистина руснака много забогатя, след като плячкоса пералните, микровълновите печки и тоалетните чинии на Украйна." А русофилите се сгънаха наобратно да ни обясняват колко добре живеят руснаците. Оказа се, че са толкова зле, че даже тръгнали на война, когато видят пералня и гледат да я отмъкнат. За лаптоп да не говорим. Иначе според русофилите в Русия цари благоденствие. Колко бързо всичко става ясно дори и за непосветените, стига да си отворят очите за случващото се!
33
0
 
3
 
! Отговори
Im-дртiйУайТБ0Й! преди 2 години
Goo-Goo-Go-Goo BARABAJAGA, what's her NAME now?!? го изпя навремето бардът Донован, но уатевъ, важното е на гимнастичката со НЕзаконно-родените й 2 щерки + 2 близнацi от таварища ПYTНiКОФФА да си е ОКа там-горе в швейцарската планина, тъй като тия ваабще не може да ги мислим, не ми и пука с добре подПЛАТЕНИте й над 100 милЯрда US$ в с/ката й от същия тоз ГОСПОДin 'ниКОЙ!' така че съм сигурен, че тях никви санкции не мож' ги стигна... все пак всезнайно е, че ПАРЕТЕ не МИРИШАТ...
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Martin Bormann Наистина руснака много забогатя, след като плячкоса пералните, микровълновите печки и тоалетните чинии на Украйна.
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха Кабаева трябва да сменя памрерситена стареца няма да пътува извън раша така че санкците няма да я разтревожат :)
30
5
 
18
 
! Отговори
Martin Bormann преди 2 години
От началото на "санкциите" се е увеличила консумацията на луксозни стоки в Москва като черен хайвер, докато цената на мак-бургера за бедния западен плебей се е утроила бухаха
29
9
 
12
 
! Отговори
Миле Китич преди 2 години
Оно джyджeто е ***! Него жена му не требе...
28
3
 
15
 
! Отговори
Далинали преди 2 години
Остана да санкционират само WC-то Му. УСПЕХ.
27
13
 
12
 
! Отговори
проф. д-р Яни Янев преди 2 години
Под Османска власт българите са живеели много добре! Ама абсолютно добре, това е документиране навсякъде. Кой може да отрече?! Че всеки селянин си е имал земя, ***, къща, прехрана, работа.
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До питам, сменят са муахахахах
25
6
 
7
 
! Отговори
питам преди 2 години
Путин и Кабаева - коя е момичето.
24
7
 
4
 
! Отговори
а бе,русофил преди 2 години
До Историята помни Добре,че граф Игнатиев се сети да поиска от императора 2 млн златни рубли да купи българските войници на Осман паша да напуснат Плевен,че той да се предаде,че щяхте да видите една победа и една задунайска губерния!