Нямало никакви признаци, че Путин е болен

Явявал се всеки ден на публични места
30 май 2022 07:16, Александър Попов
80
Нямало никакви признаци, че Путин е болен
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Руският външен министър Сергей Лавров отрече твърденията, че президентът Владимир Путин е болен, като заяви, че няма признаци, сочещи за някакво заболяване.

Здравето и личният живот на Путин са теми табу в Русия и почти никога не се обсъждат публично.

В отговор на въпрос на френската телевизия TF1 руският първи дипломат заяви: "Не мисля, че здравомислещите хора могат да видят в този човек признаци на някакво заболяване или недъг".

Още по темата
Лавров заяви, че Путин, който през октомври ще навърши 70 години, "се появява на публични места всеки ден".

"Можете да го гледате на екраните, да четете и слушате речите му", каза Лавров в коментар, публикуван от руското външно министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
11
 
0
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
До: номер 41 Ама ти май верно си улав? Ако се правиш на кварталния луд, то ти се удава много успешно, трябва да си голям артист за да изглеждаш естествен! Леле мале, какво е това "булшинството" от тебе???!!! Едно че думата "большинство" е руска, и сътответно в българския език е влязла като русизъм в периода от 1944 г. до 1989 г., съвсем друго че я пишеш погрешно. Няма да се учудя ако пишеш "уфсъ" вместо "овца"! Може ли да има такива хора в България? Сигурно, както каза Бойко Борисов.
37
2
 
13
 
! Отговори
ПРАЩИ, АМИ 44.... преди 2 години
ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА, ШЕ ИЗПРАЩИ И КРИМСКИЯ МОСТ...!
36
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, че пращи от здраве човека. Тези слухове са плод на пропагандата на кибервойната която водят САЩ
35
10
 
12
 
! Отговори
Нищо, нищо... преди 2 години
Сега украинците, като изтрескат Крим, с новите щатски ракети, Путин от рак, може да хване и крокодил , от притеснение.....
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това се казва журнализъм на 21 век. Един ден пишеш че е болен , после умрял , после има двойник и сега че бил жив и здрав. Как пък един свестен журналист не остана, само марионетки. Народа само и слуша и чете и вече всичко прилича на комедия. България има мн природно интелигентни хора и се надявам че булшинството виждат истината..
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма признаци че Путин е здрав, същевременно. К така Пътин ще взема да се гътне някой ден. Може да си представим живота без него какъв ще бъде, когато вече и физически това същество ще изчезне.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 40Аз това нашето не мога да го нарека точно държава и да по-зле сме от мижитурки.
31
7
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
До: номер 41 Абе ти улав ли си или просто се правиш на улав, ей това не мога да разбера??? Ти не четеш ли, не гледаш ли, само заглавията ли четеш?Това е чиста руска пропаганда, оня кон Лавров, който плещи глyпocти и небивалици постоянно е точно обратното на това което установяват от западните тайни служби!Никой не е казал че Путин е умрял, а че и това е възможно. Тоест или е тежко болен и скоро ще умре, или вече е умрял а това което виждаме е негов двойник!
30
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 35 Ако Русия е жалка дуржава не знам българия каква е. Значи ние сме пълни мижитурки. Погледни себе си преди да говориш за другите, умнико.
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера в статия тук беше умрял и имаше двойник. Днес е жив и здрав. Да живее обективната журналистика!
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте Байдън, че той по-съмнителен.
27
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31Русия винаги е била и винаги ще бъде жалка държава. "Империя" "завладяла" сняг и кал, постигнала "военни постижения" с цената на десетки милиони загубени животи, постигнала "технически постижения" с кражби. Русия винаги е била и винаги ще бъде една жалка държава, пропита от водка, кал и завистливи, страхливи и мизерстващи бедни душици.
26
9
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Вижте го само как си държи лявата ръка на снимката! Това е да прикрие Паркинсона. Гаранция че е това! На Хитлер така лявата му ръка е треперила и затова той си я държи отзад, за да не се вижда! Но някой го е издебнал и снимал отзад. Има такива кинокадри на които се вижда лявата ръка на фюрера зад гърба му как трепери! И тоя е същия.
25
9
 
9
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Леле, тоя е като Ленин и Сталин! Здрав, прав, и отвреме навреме сифилис, рак, инсулт, инфаркт, психическо разстройство, замъглено съзнание... Всички без да сме доктори като гледаме физиономията на Путин виждаме че прилича на маска. От ония, силиконовите дето като си я сложи човек си променя самоличността! Имам чувството че ако някой го дръпне ще му я смъкне! И походката, жестовете... абе всичко изглежда странно при него!Определено нещо не му е наред, но не знам какво!
24
5
 
7
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Хемируидите го мъчат! Затова го посещава постоянно чеченеца Кадиров!
23
3
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ са извращение преди 2 години
Цялата работа е да го оплюват максимално най много. Колкото се може повече за да излезе че Украйна не са провокирали по никакъв начин това.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болен е.Има артрит.
21
9
 
9
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Щом Лавров казва, че е здрав, *** е пътник. Конят не лъже само като спи и дори и това не е сигурно.А който види на *** подпухналата муцуна сам може да се сети колко е здрав.
20
3
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Нали е умрял?
19
10
 
8
 
! Отговори
Лично аз преди 2 години
Нямам нищо против гнусното фашистко живот но да умре и съвсем зрдаво. Важното е това да стане скоро.