Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 9 месеца
алелееее не искам да знам тоя кви ги е вършил на фронта. И сега като нов човек обратно в цивилизацията, чиста работа
97
3
 
7
 
! Отговори
Питащ преди 9 месеца
Някой изненадан?Рускии стандарт!Също някой знае ли дали някога някой ще седне на една маса с уважение към рушкия президент или било кой от управлението?Само питам-кога нормалния свят ще уважава подобна държава?
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само 6 месеца на фронта на предна линия как променят мирогледа на човек. Да го върнат за още 6 и след това ще иска да е монах.
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 101 Това го "чух" от руските генерали, които обясняват как щели да "променят стратегията", което означава, че предната не работи :)
94
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен"До Анонимен 91 Оказа се, че Пейтриътите от 80те години на миналия век ги правят за смях." Това по Freedom tv ли го чу? Много лъжат, да знаеш :)
93
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 91 Оказа се, че Пейтриътите от 80те години на миналия век ги правят за смях.
92
4
 
7
 
! Отговори
Qwerty преди 9 месеца
Няма проблем. Сега ще иде да убие още двама - трима и да се готви за следващата инвазия на Русия...
91
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Сту "Те просто са се скрили хората, иначе са си там и са ОК! :D" За ЗСУ ли говориш, там бандеровските киевски власти лъжат близките на войниците вече година и половина и не им какват къде са любимите им. В бандеровският Райх пропагандата и лъжите са на почит, в ущърб на редовия украинец.
90
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Предвид пълния провал на гръмогласно рекламираното "контранастъпление" на въоръжените сили на Украйна и предстоящото намаляване на финансирането от САЩ, киевският режим е изправен пред много мъгляви перспективи. Зеленски изпраща пратеници във Вашингтон с единствения въпрос: "Какво да правя?"
89
5
 
2
 
! Отговори
Орбан преди 9 месеца
Вместо того чтобы взять себя в руки, они обижаются и набрасываются на тех, кто говорит им правду в лицо. К 2030 году Англия и Франция не будут входить в десятку самых больших экономических стран мира, а Германия будет только десятой. На это нельзя сказать "да", можно только сказать "нет". Мы не хотим быть соросовскими долговыми рабами, мы не хотим быть зоной групповых войн и миром мигрантских гетто.
88
2
 
6
 
! Отговори
Путларах преди 9 месеца
Е, няма лошо! Макар и начинаещ, колега е все пак! Млад е тепърва има да се учи, я виж кадирката как ги вършее съплеменниците!
87
2
 
5
 
! Отговори
Путин преди 9 месеца
Колегата Сатанист си заслужи свободата, с колегата полк. Гундяев го приветстваме като истински патриот, допринасящ за културното безобразие на Русия!
86
5
 
3
 
! Отговори
Ники преди 9 месеца
Това, е доказателство, че Русия си изпълнява стрикно поетите ангажименти. Реално това бяха условията на договорите за наемане на войници от затворите. Идват избори и хората ще гласуват, за тези които са изпълнили обещанията си! После да не се сърдят нашите управляващи.
85
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен "Освен това великия чертеж - Сармат правел разлика между *** и евроатлантици." Хе хе, то и кинжалите бяха чертежи и анимации, пък какво се оказа :) :) :)
84
1
 
4
 
! Отговори
Сту преди 9 месеца
А не, не са изобщо. :D Живи и здрави са си, просто не са се върнали в Русия. Ще ги почакат малко... За това мобилизираха вече 1 милион човека, щото са си живи здрави. И тва, че мобилизираха няколко пъти и то не е истина нали? Те просто са се скрили хората, иначе са си там и са ОК! :D
83
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Санкциите действат - Russian TYPICAL (German Owned) Supermarket: Globus
82
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Более 20 зарубежных брендов готовятся выйти на рынок России NF Group. Среди них ритейлеры из Китая, Южной Кореи, ОАЭ и Турции. Основной профиль брендов - одежда и обувь
81
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Урсула фон дер Лайен на своята X страница: "Десет години достойнство. Гордост. Стремеж към свобода. Студените зимни нощи на Евромайдан промениха Европа завинаги. Днес това е по-ясно от всякога. Бъдещето на Украйна е в Европейския съюз. Бъдещето, за което се бореше Майдан, най-накрая започна".
80
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За вмирисаните поклонници на това жу-же-нце всичко е фейк. Повечето от тез маргинални балъчета дори не пелтечат рушняшки поне да сравнят истинността. Жу-же-то е 2 метра, балъци и ще дойде да ви спаси от сатанистите лично. Освен това великия чертеж - Сармат правел разлика между *** и евроатлантици.
79
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русия вече имаше 4 договора за уреждане на отношенията с Украйна, при Янукович, Минск 1 и Минск 2, споразуменията от Истанбул 2022 когато Русия за няколко дни превзе Киев. Нито един от тези договори не беше спазен от Украйна. Русия ще реши едностранно каква територия да остане от Украйана и как ще се развива бъдещето на тази територия.