Момиче стреля по съученици в гимназия в Русия и се самоуби

Жертвите са две, ранените са в тежко състояние
7 дек 2023 10:53, Елка Василева
56
Момиче стреля по съученици в гимназия в Русия и се самоуби
Снимка: архив, БГНЕС

Стрелба в училище в руския град Брянск близо до границата с Украйна днес завърши с две жертви, предаде ТАСС, като се позова на областното управление на министерството на вътрешните работи.

По предварителна информация ученичка в местна гимназия влязла в сградата на учебното заведение и стреляла няколко пъти с пистолет на баща си. Тийнейджърката, която била в осми клас, ранила шестима свои съученици, след което се самоубила. Впоследствие една от ранените е починала в болница.

Един от ранените е в тежко състояние и е опериран. Останалите четирима пострадали са в средно тежко състояние, каза помощник на руския министър на здравеопазването.

Основната версия на разследването е, че момичето е стреляло по свои съученици заради конфликт с тях, каза за ТАСС източник от правоохранителните органи.
(БТА, Николай Станоев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
8
 
! Отговори
ПО АМЕРИКАНСКИ преди 8 месеца
ОБРАЗЕЦ
5
10
 
17
 
! Отговори
нормално преди 8 месеца
нормално за тази страна. Това безпаричие, това напрежение и безкраен натиск от властта- Трудо се живее в тази страта и като цяло всеки гледа да се спасява и да намери светлото си бъдеще в богатата и тънеща в разцвет Западна Европа или световният хегемон без аналог САЩ. В Русия е трудно да се живее, не би било грешно да се каже даже, че е невъзможно. Русия беше добре и хората щастливи при Елцин. Тогава бяха добре. Сега са по-зле и от времето на Сталин. Жалко, за тази иначе голяа държава и тъжно.
4
7
 
13
 
! Отговори
4000 лева преди 8 месеца
Дрогаре на тези ще се подиграваме ли като на онези в Америка, или савеЦките училищни стрелци са по-добри от капиталистическите?
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Истинската пандемия е агресията. Чудя се в какъв свът ще живеят децата ни след 10-20 години...
2
4
 
10
 
! Отговори
Да обобщим преди 8 месеца
И тия като и ония...
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин е виновен :-)