Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
4
 
4
 
! Отговори
someone преди 8 месеца
До Христо Христовоще един болен мозък като тия с тортата и управляващите ни.Ходи и се лекувай докато можеш.
70
0
 
8
 
! Отговори
до НОСТРАДАМУС преди 8 месеца
Евала за коментара кажи им истината те я знаят много добре щото дори и краля-император-слънце "Ум" от Северна корея е завършил образованието си в Швейцария тайно.
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 75.....приятелю....изобщо не си в час!
68
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не случайно Тръмп извика Кисинджър в кабинета си, още в първия ден като президент. А най-великият дипломат в историята на дипломацията тогава му каза: "НЯМА военно решение на проблемът с Русия!" Е, днешните църв*ули са на път да разберат това, по трудния начин!
67
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Че тя Русия вече се провали. Факт! Най-срамно е да убиваш хора с оправданието, че ти сам си си помислил, че те евентуално могат да убият хора. Реално така се случи тази война. Беше започната, защото на Вовa му се сторило, че евентуално могат украинците да направят лошо на Русия. Някога.
66
9
 
18
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 8 месеца
Като капитан съм посетил над 100 държави. На първо място слагам южна корея,след нея се нарежда япония, а след тях Америка и Европа.Руснаците с тяхните 79 процента бедсващи семейства ги слагам под уровена на латиомеранските държави.
65
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 66 Ами нацистите за хора ли ги броиш.А да такива в Украйна няма,но на гробищата ги погребват с Украинското знаме и червено-черното на Десен Сектор
64
19
 
13
 
! Отговори
Велик преди 8 месеца
По- велик, най- велик и накрая Путин! Невероятен лидер!
63
15
 
12
 
! Отговори
истината боли преди 8 месеца
Путин: русофоборсуците се заблуждават, че Русия ще се провали
62
13
 
11
 
! Отговори
Евро банки=крадци преди 8 месеца
Бедна ми бедна Европа. Сега живее с мисълта как да ограби парите на Русия.Винаги живяла Европа на гърба на Русия сега единствено й остава да стъкми оправдание за кражбите на Руски авоари.
61
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Печели ли войната печели я какво ми лаете И то без да използва ядрено оръжие
60
7
 
9
 
! Отговори
Един смахнат преди 8 месеца
Нека прозвучи налудничаво но се извинявам на всички за злобата, която съм изливал в този форум. Колкото до Путин ...ако виждаше хората като хора не би почнал тая война, уви.
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гледам тук се завъртат някой сега Русия добра Путин лош бил ама така е като ви набият канчетата почвате да квичите и още ще омекнете и още нека палачинката се завърти още малко
58
10
 
9
 
! Отговори
Фитьо преди 8 месеца
И Русия си е водеща като САЩ в стратегическите отрасли,,отчасти вече и Китай.Космосът си е "техен",а не немски или японски.Учените им са сред водещите,а че не обръщат внимание на лукса за гражданите си е по принуда - трябва да са готови да защитят ресурсите си срещу останалия свят при война с целия свят,което няма как да се случи.Затова и нямат мерцедеси,но оръжия всякакви.
57
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Най-добре е , всеки да си гледа *** и да се занимава със собствената си къщичка! А Украйна е руска територия с руско-украинско население и мястото им е в Русия.
56
6
 
3
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
До до нали... Кога и къде през социализма са ти на бивали през соца, колко е велик Сталин ве... кухоглавец... ===)))
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тая статия има една цел - щракане и вълнения на кументатурите. Ако отворите някоя преди година пак ще пише същото.
54
4
 
4
 
! Отговори
Нане преди 8 месеца
Докато се чудим, как и кога да приемеме или не юрото, ЕСССР приемал рублата.... ===)))
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 56 Сигурно,ама като те търси Зеленски да се връщаш в Украйна се скатаваш е що тъй като вярваш на неговите "успехи"
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен "Ментето диктатор се прави на приятно разсеян..." Не си много прав! Обаждат му се- Си (когато малкото му пищовче, щръке); Ун (когато го засърби), Окоча, Амунике и другите Яки мъжаги от Африка (постоянно, а на тях лилипута най-се редва). То май тези са единствените!?!?!? Така че започвам да си мисля, че донякъде си прав!