Майката на Навални получи тялото на сина си

Изнудват ме, каза тя
Обновена: 22 фев 2024 18:56 | 22 фев 2024 18:39, Стела Стоянова
86
Майката на Навални получи тялото на сина си
Снимка БГНЕС, архив

Майката на Алексей Навални съобщи, че е получила тялото на сина си в руския град Салехард.

"Те ме изнудват, като ми поставят условия къде, кога и как да бъде погребан Алексей", каза Людмила Навалная, съобщи Си Ен Ен.

В същото време екипът на Навални съобщи, че в смъртния му акт пише, че е починал от естествена смърт, пише БТА.

Четиридесет и седем годишният опозиционер умря миналата седмица в наказателна колония в арктическия Ямало-Ненецки автономен окръг на Русия. Семейството му и сътрудниците му твърдят, че е бил убит по поръчка на Кремъл - твърдение, което руските власти отхвърлят.

Припомняме, че майката на най-изявения критик на Путин не бе допусната до моргата в руския град Салехард.

По-късно Навална се обърна лично към руския президент Владимир Путин с искане да получи тялото на сина си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: майканавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой никога не й е отказвал. Трябваше да изготвят експертиза. Изготвиха я и готово. Какво иска още?
14
19
 
6
 
! Отговори
Путински морал преди 6 месеца
Ще убия всеки, който каже истината за мен и няма да дам на никой дори и на майка му трупа му. Защото аз съм путин Първи Къси Отровителят
13
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мир на праха му. Не трябваше да се връща при убиеца си, режима на Путин.
12
18
 
17
 
! Отговори
82-ОМБР преди 6 месеца
Само комплексиран страхливец е способен да убие човек който преди това е осъдил и пратил в затвор на северния полюс,и е абсолюдно уверен в неговата невинност. Страх го е лудия с малките свински очички,че може да умре на трона,и тогава невинният с присъда за екстремизъм да излезе на свобода. Ах какво жалко изчадие,какъв мерзавец и лицемер е този кремълски клолн вовачка!
11
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изведнъж всичко се обърна и той се превърна в розов либерал, борец против "корупцията", против режима на Путин и поддръжник на еднополовите бракове. Тогава, когато популярността му спадна до 2 % и от привърженик на Путин в Чечения, той се превърна в светец-герой, "символ", комиксов
10
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Въпросът ми е, знаете ли кой е Навални?Забравихте ли, че той е съорганизатор на прословутите неофашистки "Руски маршове", в които се събираха неонацисти с голи глави, крещящи анти-имигрантски и анти-чеченски лозунги? Самият Навални се описваше като националист, обявяваше Крим за руски, твърдеше, че Украйна, Беларус и Русия са едно цяло. Сравняваше чеченците и мюсюлманите с насекоми, настояваше да им се отнеме гражданството и да бъдат изгонени. Силно подкрепяше войните в Чечения. Беше против ЛГБТ общностите.
9
18
 
12
 
! Отговори
Точно обратното преди 6 месеца
До Руснак националист: Навални беше никой, въздух под налягане. А Путин е политик от световен мащаб, с който повечето от западните политици не могат да се сравняват изобщо. Жалко за Навални просто като човек, но като опонент на Путин той не струваше нищо. Разлика от небето до земята.
8
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Точно така, номер 5, позволено й било само да види сина си, не и да го прибере. И й е било поставено условие да няма официално погребение. Защо?!!! Нали Русия нямала никакъв интерес да го убива? С какво едно официално погребение на "някой си" Навални ще ги застраши? Ами експертиза от аутопсията къде е?!
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще го погребат до путин и русия.
6
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма ли да е по-добре да пуснете да си гледаме руските телевизии? Тук и не само, от сутрин до вечер ни заливате с новини за Русия.
5
16
 
4
 
! Отговори
Какво следва преди 6 месеца
Ето едно голямо русофобско тумба/лумба завърши. "Къде е тялото на Навални", "Майката на Навални иска тялото му за да го погребе". Ето, получи си го. Ще има погребение в 11 милионна Москва, и когато съберат няколко хиляди на погребението му ще бъде голяма новина.
4
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От сутрин до вечер лягаме и ставаме с майката на Навални. Ако не е тя, ще е Христо Грозев - "дисидентът", който се укрива, без някой да го търси.
3
7
 
5
 
! Отговори
Рашист преди 6 месеца
Ти по добре виж снаха тикви май ги върши с нащо Ице. Навсякъде пишат че са спали в една стая в хотел. Е те рускинчетата не си поплюват. Носи им се славата.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И защо лъжете??? Само й е разрешено да види тялото. Тя лично каза, че властимащите НЕ искат да й го предадат. Защо манипулирате хората????
1
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Въпрос за уркофили: коя западна фирма осъжда Навални и заради коя държава той е в затвора?!?