Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от Русия
Обмислят в Саудитска Арабия да е втората среща за мир в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
1
 
1
 
! Отговори
силно учудЕна преди 2 седмици
А защо не, Фюте?!
248
1
 
6
 
! Отговори
Фют преди 2 седмици
Чебурашки, това ли е великият воин, вашия идол? Една бункерна мишка, която си мисли, че е безсмъртна.
247
9
 
3
 
! Отговори
Червен каскет преди 2 седмици
Айдееее......Кравария замина!
246
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 2 седмици
Англичаните откъде знаят това, бе???
245
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И високотокчев!
244
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всъщност легендата че някой ще се крие в бункери при ядрена война, е лаишка и несъстоятелна! Че нали при голям ядрен взрив се очакват непредсказуеми земетресения, дори не е изключено от максималната 10 степен по Рихтер! Тия бункери ще се превърнат просто в прясно изкопани гробове... Освен това, който е влязъл в бункера, реално е в капан, и измъкване няма ако дойдат чужди или свои, които искат да го трепят
243
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жужeто явно е решило да използва ядрени оръжия. Ще тресне някой друг Западен мегаполис, след което Москва, Петербург, Ростов и цяла Русия изчезва от картата. Какво ще му помогне бункера като още на другия ден ще бъде разбит бункера му и жужетo обезглавено
242
0
 
9
 
! Отговори
купувайте йод преди 2 седмици
джуджелан се готви за ядрена война.
241
4
 
19
 
! Отговори
ВгъзВграждане преди 2 седмици
Най-сигурен бункер са решетките в Хага. А може и при Злобо Немилович и Ким Ир Сен.
240
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Новини от телеграм фейсбук екс туитър инстаграм и тик ток копирани от жълтият вестник в сайта. До там стигна "журналистиката" 5 години това ли учихте мисири? И пуснат тук от редакцията един *** да маже глупости понеже партенката не хваща.
239
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не, търсиш опорки, ама няма. Свършиха. Русия е в настъпление, а вчера тролеше че имало мирна конференция и си щял да определяш условията от гейпарада.
238
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Слава на Русия! Чакаме братушките с цветя и погачи на Орлов мост!
237
7
 
25
 
! Отговори
Костя Копейкин преди 2 седмици
Търся на изгодна цена памперси за другаря Путин! Може и втора употреба....Спешно!!!
236
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
263 то натото отдавна "праска" и вече опраскано ходи, абрамсите даже бандерите вече не ги искат. А ти като един натовец готов ли си да праскаш? Че като гледам гейпарада и евровизията са те опраскали небинарните
235
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Супер секретна квартира, бункер и разбира се британския таблоид пак е на гребена на вълната и има тайни агенти навсякъде. Хахаха, блажени са вярващите.
234
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Картинката е покъртителна. Явно авторът от Мирър вижда как 10-на руски затворника плюскат от храната на Путин за едната проба. Нищо, забавно е.
233
10
 
11
 
! Отговори
Определено ще му... преди 2 седмици
.... трябва ! Като го запраска нато ще се крие не ами и във миша дупка ще се навре ! Ама чак 2 г няма да му се наложи тюлен група 6 ще го измъкнат доста по рано и или ще го хвърлят някъде във океана или ще го замъкнат във Хага !
232
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ФСБ складират храни, ЦРУ копаят двуметрови трапове.
231
10
 
10
 
! Отговори
Внимание преди 2 седмици
Другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 е заповядала на всички рос0робски ботове да се включат масове с техните ВПНи и да пляскат плюсове и минуси където подобава. Така ще внушаваме фалшиво мнозинство че България подкрепа блатото наречено русия.
230
1
 
8
 
! Отговори
Ковчези тоже преди 2 седмици
да складират в изобилие.