Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от Русия
Обмислят в Саудитска Арабия да е втората среща за мир в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Интересно четиво. Браво на въображението на автора от мирър.
228
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мисирите нищо друго не могат да измислят. Както отбелязах, британският таблоид който през ден пуска слухове за краля и кралицата сега се занимава с Путин. И тукашните мисири понеже нямат един коресподент въобще някъде , преписват всяка глупост която им спуснат от сорта руските ракети свършили Путин умрял и болен от рак едновременно. И накрая някакъв *** тролясен пуснат в коментарите да замазва партенката.
227
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В кгб не се влиза ей така опорко празноглав.
226
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Излишно е. Запасите ще се развалят, Путин е безсмъртен.
225
4
 
12
 
! Отговори
Всички знаем преди 3 седмици
Путин - някогашен ленинградски гаврош, пребиван и сексуално насилван от баща си, израсъл сред улични престъпници, решил да се поправи и влязъл в КГБ, но и там не постигнал кой знае какво, освен да му викат колегите Карлик (Джуджето), Окурок (Фаса) и Бледая Моль (Бледия Молец).
224
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А на Байдън вече му взимат мерките.
223
5
 
11
 
! Отговори
Опасно преди 3 седмици
Както винаги рус0р0бите подкрепят крепостна блатная и мечтаят Европа и САЩ да се разпадне. Това са неудачници без образование или нещо постигнато в мизерния им живот. Те искат страната да се върне обратно под руския ботуш и всички да бъдат равностойно бедни с парче салам в хладилника и раздрънкана лада какъвто беше тогава стандарта. Ще ги познаете, необраснати, миризливи, с мазни шуби копнеищи отново да чувстват камшика на мутрофанова и кремълският плъх.
222
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Тоя таксиджия е такъв слаб покерджия, че даже и демонстративните му блъфове не се вземат насериозно вече.
221
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди няколко години един диктатор в Африка така се беше скрил в бункер по време на война със съседна държава. Обаче направил грешката да складира големи количества консервиран боб. И после, след няколко дни от Генералния Щаб изгубили връзка с него. Ровили, търсели го и го намерили задушен от собствената си ПPЪДHЯ. Дано Путин не е взел боб за бункера си!
220
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нещо хитро е замислено.
219
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
244 а може и да е видял сателитна снимка на гробищата с бандерските флагове. Да , виждат се от космоса вече. Ти също си за там.
218
6
 
2
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 3 седмици
Русофобните коментари тук са на обидно ниско интелектиално ниво.
217
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
242 не само те боли празната фашистка манерка, ами орева света като самолет се заби в пентагона , най охраняваният ти бункер в света.
216
5
 
6
 
! Отговори
До 239 преди 3 седмици
Това къде го прочете? От ТААС които не са се променили от времето на работническо дело което се субсидира от тях, или телеграм, проруски канал който се занимава с изопачаване на истината подкрепан от нациския режим в мосава.
215
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не ни е нужно да го познаваме, той ходи до Крим и Мариупол, ходи в Турция ходи в Китай и къде ли не. А ти не си мърдал от сайта и явно си объркал барон Мюнхаузен който яхал гюлетата от топовете за руснак по поръчка от един който казва "не се месим" и в същото време инсталира тайни затвори на цру в европа.
214
0
 
10
 
! Отговори
Не. преди 3 седмици
Не познавате Путин. Той не се крие в бункери, а вместо това, като истински лидер, ще яхне първата ракета! Ще лети начело на ракетната флотилия, разгърден, красив. Не само че няма да бяга, но дори ще пришпорва ракетата, че да стигне по-бързо. Ще рита с шпорите, ще вика "Дий!" и "Следвайте ме, юнаци!". Красив. Силен. Сексапилен. Яздещ мощната ракета, с ярост в очите, но и със справедлив гняв. Ето това е Путин, истинският лидер!
213
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия вече уби 500 хиляди украински войници, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва?
212
8
 
11
 
! Отговори
Предложение преди 3 седмици
Сега е времето нашите смърънгясали русофили да изпратят по някой буркан лютеница на кремълския диктатор. Сега е момента да вземат фото преди да се покаже озъбен и разтрелян като садам в канавката.
211
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как върви руският наступ към Вовчанск?
210
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Новини от телеграм фейсбук екс туитър инстаграм и тик ток копирани от жълтият вестник в сайта. До там стигна "журналистиката" 5 години това ли учихте мисири?