Русия: Ако Западът подцени решимостта ни, ще има фатални последици

Изправяте се пред голяма ядрена сила
25 юни 2024 22:07, Стела Стоянова
198
Русия: Ако Западът подцени решимостта ни, ще има фатални последици
Снимка БГНЕС, архив

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви днес, че ако Западът подцени решимостта на страната му, това може да доведе до „трагични и фатални" последици, тъй като САЩ и техните съюзници се изправят срещу голяма ядрена сила, предаде Ройтерс.

Рябков каза, че Западът подценява „готовността на Русия да отстоява себе си и да гарантира собствените си интереси във всяка ситуация".

„Дори не искам да допускам, че това подценяване може да се превърне в трагично и фатално", заяви той и допълни, че Западът е избрал да се изправи срещу една голяма ядрена сила.

„Има различни начини да се реагира на това - риторични и практически. Разполагаме с ресурсите да предадем сигнали на Запада в областта на ядреното възпиране, дори и при липса на желание от страна на нашите опоненти да водят трезв диалог. Съществува обаче опасност, и тя не може да бъде подценявана, че тяхната страна може да допусне грешка. Ние ще се опитаме да не го направим", каза Рябков.

Той изрази увереност, че постигнатият от Русия напредък в областта на модернизирането на нейния ядрен арсенал ще й позволи да гарантира своята сигурност през следващите десетилетия - период, който според него ще премине под знака на развитието на изкуствения интелект, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: РусияЗападядрена сила
Още от Русия
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А какво става във Вовчанско направление?Кум момента.
25
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руското фашистче никой не го е страх от него
24
7
 
6
 
! Отговори
Русофил преди 1 седмица
Всички евроатлантици които са хомосексуалисти са леви и по същество русофили, те са останките от комунистическите партии и наши кръвни братя. Всички ние сме за еднополова любов и всички бурно ръкопляскаме когато видим двама възрастни мъже да се правят на Брежнев и бай Тошо. Това е символът на комунизма, двама мъже да се мляскат с език и да се правят на Путин и Ким.
23
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Айде пак дрънкат за ядрено оръжия, тия ватенки не разбраха ли, че не са единствени в безаналоговите оръжия. Американците са светлини години в технологията и не се молят на Иран и Северна кУрея.
22
6
 
20
 
! Отговори
дедо ви преди 1 седмица
абе тия в кремъл в коя година живеят , не са ли чули че *непобедимата* червена армия отдавна е доказана измислица ?! ленин и сталин отдавна са умрели а и не сме 1939 г.бе другари , много държави имат ядрени оръжия а и не само . тва че сте многомилионна държава означава само едно - много пушечно месо , а и на никой не му се води безсмислена война породена от болните амбиции на некви изперкали дето се крият по бункери .
21
5
 
15
 
! Отговори
Винаги преди 1 седмица
Видите ли думата "може" руските фашисти пак си упражняват слабо умието за да активират пропагандоните си на Запад.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз съм анонимен русофил, на турски тираджии първа спирка,всеки през мен минава и яко задните ми части те разпарят. На Путин в ердогановоят харем ме те правят, най обожавам да съм омазан с турско семе до уши и да се усмихвам като Путин след среща с Ким Чен Ун.
19
8
 
5
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 седмица
Не всички гейове са евроатлантици НО всички евроатлантици са гейове!И аз се гордея с това
18
9
 
8
 
! Отговори
Русофил преди 1 седмица
Всички русофили са хомосексуалисти, продукт на кръвосмешение между брат и сестра, но не всички хомосексуалисти, плод на кръвосмешение индивиди са русофили, за някой от тях има надежда да станат нормални хора.
17
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 4 Точно колкото останаха за украинците до Крим
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки с проблемите си!
15
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В САЩ нещата са трагични . Огромни магазини затварят врати и то найстина много на брой . Банките са фалирали а правителството ги държи над вода . Данъци и цени растат . В Канада масово изхвърлят хората на улицата . Повишили им двойно вноските и цените растат . Положението при нашите западни господари е наистина много лошо . Трябва да напускаме потъвашия кораб . Трябва да излеземе от членствата за да се спасим . Иначе умираме за 30 години . Освен това запада може да направи някоя голяма война .
14
11
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 1 седмица
Прав беше
13
8
 
12
 
! Отговори
крундел преди 1 седмица
ех това ядрено плашене, все едно "запада" го няма същото - има го, взаимноосигурено унищожение, поне през студената война, в наши дни не е много сигурно точно какво може да стане - виждаме нагледно безаналоговнет оръжията как се представят срещу остарели или бракувани западни...освен това рф има 30-40 основни цели, за разлика от запада, най-много да си докарат изпреварващ удар по ядрените съоражения, ако накарат военните анализатори на запад да повярват, че ще ползват ядрено оръжие.
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За съжаление, яйцата в Русия са вече по-евтини и от украинските в Бг. Там 10 бр сега струват 90 рубли. Смятайте.
11
7
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 1 седмица
Тия се скъсват през ден да заплашват,че са с психиката на ислямски терористи атентатор! Никой не ги заплашва, те нахлуват в чужда държава и после реват, никой да не ги бие. Щом през ден циврят как ако някой го нападне и ще се самовзривят, значи яко ги тресе шубето и хич не са готови някой да ги налази.
10
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Киев превзехте ли го? 860 дни минаха...
9
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Айдееееееееее, тия пак почнаха да плашат гаргите
8
6
 
18
 
! Отговори
западът преди 1 седмица
ако ссср подцени решимостта ни , ше има фатални последици
7
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако Путин подцени решимоста на Запада ще има фатални последици за Русия.