Русия: Ако Западът подцени решимостта ни, ще има фатални последици

Изправяте се пред голяма ядрена сила
25 юни 2024 22:07, Стела Стоянова
198
Русия: Ако Западът подцени решимостта ни, ще има фатални последици
Снимка БГНЕС, архив

Руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков заяви днес, че ако Западът подцени решимостта на страната му, това може да доведе до „трагични и фатални" последици, тъй като САЩ и техните съюзници се изправят срещу голяма ядрена сила, предаде Ройтерс.

Рябков каза, че Западът подценява „готовността на Русия да отстоява себе си и да гарантира собствените си интереси във всяка ситуация".

„Дори не искам да допускам, че това подценяване може да се превърне в трагично и фатално", заяви той и допълни, че Западът е избрал да се изправи срещу една голяма ядрена сила.

„Има различни начини да се реагира на това - риторични и практически. Разполагаме с ресурсите да предадем сигнали на Запада в областта на ядреното възпиране, дори и при липса на желание от страна на нашите опоненти да водят трезв диалог. Съществува обаче опасност, и тя не може да бъде подценявана, че тяхната страна може да допусне грешка. Ние ще се опитаме да не го направим", каза Рябков.

Той изрази увереност, че постигнатият от Русия напредък в областта на модернизирането на нейния ядрен арсенал ще й позволи да гарантира своята сигурност през следващите десетилетия - период, който според него ще премине под знака на развитието на изкуствения интелект, съобщи БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: РусияЗападядрена сила
Още от Русия
Каналът, погребал Путин: Готвят усилено двойника му за срещата на ШОС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
3
 
! Отговори
АНКЕТА! ГЛАСУВАЙ! преди 1 седмица
УПЛАШИХТЕ ЛИ СЕ? ДА, НАПРАВО СЕ НACPAX OT ТОЗИ ВЕЛИКАН СТРАШАВЕЛ (палец нагоре) - НЕ, ДЖУДЖЕТО НЕ МЕ ПЛАШИ ИЗОБЩО (палец надолу) ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! ДА СЕ ПРЕБРОИМ КОЛКО ХОРА СА С УПЛАХ ОТ ЗАПЛАХИТЕ.
43
8
 
1
 
! Отговори
"golqma qdrena преди 1 седмица
Украинските ядрени бомби не можете да ги боядисате, камо ли да ги изстреляте. Не плашите абсолютно никого.
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интересно тоя Рябков като се пеняви така дали Путин му е обещал място в бункера
41
7
 
7
 
! Отговори
Путлер преди 1 седмица
По-решителен от Хитлер. Оригиналният националфашист Хитлер се самоуби в бункера си на края на войната . *** е по- решителен и след като вече е разбрал , е загубил войната отива за балсамиране , за да е в стаичката с Ленин.
40
4
 
12
 
! Отговори
абе преди 1 седмица
или путин ( който и да е той ) не е уред или има много лоши съветници които си нямат идея от последиците от такива изявления !
39
5
 
6
 
! Отговори
Днес.РУ преди 1 седмица
Днес РУ гювендийски редакторчета.Последно преди 5 минути публикувахте статия за Путин.Стегнете се бе!Хайде, знам че можете да подобрите рекорда.На всяка минута, по една публикация.Ще ви призная за най- добрите .Дерзайте!
38
5
 
13
 
! Отговори
ало кремъл преди 1 седмица
какво ли няма да каже човек от страх :)
37
4
 
14
 
! Отговори
Решителен преди 1 седмица
Кремълският Жужак решително е решил да не *** вече в бункера . Направил си е външна тоалетна - да се почувства вече и той като обикновения деревянский мужик .
36
6
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Заплахи, заплахи, заплахи! Но само за да изглеждат величествено-заплашително в очите на зомбираното си население. Иначе върховният им вожд е параноичен страхливец прекарващ повечето време в бункера, избягващ близък контакт с хората и умиращ от страх за собственото си здраве. Та какви ядрени оръжия, какви 5 копейки, те се наакват само от мисълта, че някой може да им отговори със същото оръжие.
35
7
 
6
 
! Отговори
Звездопад преди 1 седмица
Най-долнопробните коментари днес, в Бг принципно са на хомофоби, русофили. Отврат.
34
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Даже ги е надценил, ще бъдат благоприятни последици. Само опитайте. Направете първата си грешка. Чакаме с нетърпение. Ще литнат главите ви.
33
6
 
14
 
! Отговори
дедо ви 3 преди 1 седмица
абе тия не знаят ли че всичко бега на запад а не на изток ?! цялата им рода живее на запад а не у мацква , защо ли :) само като си помислите за ядрено оръжие и Сибир заедно със обширните ви степи ше станат на пустиня с повече пясък отколкото във всички пустини взети заедно . сетете се кво ше се случи в населените ви места . студената война мина , не предизвиквайте съдбата . бункери , запаси за години , нищо няма да помогне !
32
5
 
8
 
! Отговори
Звездопад преди 1 седмица
Най - фатално е, че дори ние сме разделени на Русофили и Русофоби. Пропагандата работи. Путин така ни нанася много по -големи щети, отколкото ако пусне някоя бомба.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До дедо ви: това са русофили, те са като селектирана порода *** които е с премахнат мозък и може да се ползва само като донор на органи. Да очакваш мозъчна дейност от русофил е като да очакваш същата дейност от амеба, но амебата на късмет най вероятно ще изкара два пъти повече точки от русофила на тест за интелигентност.
30
3
 
17
 
! Отговори
дедо ви 2 преди 1 седмица
ало кремльовци , през която и да е война по света не съм чул в друга държава освен ссср да е имало канибализъм , Е ТОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ ! та 90% от населението ви живее в мизерия бе за да имате пари за въоръжаване . та как точно ше накарате тези хора да умират са вас ?
29
3
 
11
 
! Отговори
Русофил преди 1 седмица
Днес е славен ден, учени доказаха,че генът за хомосексуализъм и русофилията е един и същ. Това доказва без всякакви съмнения, че лявото се предава по генетичен път и това разкритие може да спомогне на човечеството като позволи ранно откриване на този проблем в ембриона.
28
4
 
6
 
! Отговори
Русофил преди 1 седмица
Днес е славен ден, учени доказаха,че фенът за хомосексуализъм и русофилията е един и същ. Това доказва без всякакви съмнения, че лявото се предава по генетичен път и това разкритие може да спомогне на човечеството като позволи ранно откриване на този проблем в ембриона.
27
4
 
5
 
! Отговори
Доктор Психиатър преди 1 седмица
Всички които чатят мнения тук са потециални мои пациенти.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А какво става във Вовчанско направление?Кум момента.
25
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руското фашистче никой не го е страх от него