Офицер от военното разузнаване е ранен при взрива на кола в Москва

Пострадала е и съпругата на служителя на ГРУ
24 юли 2024 14:28, Елка Василева
66
Офицер от военното разузнаване е ранен при взрива на кола в Москва
Кадър: YouTube

Експлозия на кола бомба днес рани офицер от руското военно разузнаване в северната част на Москва, предаде Ройтерс, като се позова на в. "Комерсант".

Още по темата
Руското министерство на вътрешните работи каза, че двама души са били ранени при експлозия, причинена от детонирането на неидентифицирано устройство и добави, че е започнало криминално разследване.

Експлозията е разтърсила автомобила "Тойота", малко след като офицерът и неидентифицирана жена се качили в колата, съобщиха руски медии, които излъчиха и кадри от експлозията.

"Комерсант", един от водещите руски вестници, съобщи, че раненият мъж е служител на Главно управление на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация, известно като ГРУ.

Каналът в "Телеграм" "База", който има източници в руските служби за сигурност, също потвърди, че раненият мъж е офицер от ГРУ.

Според руски медии офицер и съпругата му са били ранени при експлозията. Ходилата на мъжа са били откъснати при експлозията. Взривът е повредил пет паркирани наблизо автомобила.

Агенция Ройтерс отбелязва, че не е успяла да потвърди достоверността на тази информация чрез независими източници.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
3
 
! Отговори
Обаче, преди 1 месец
укропитеците объркали човека стана ясно още по обяд...
53
7
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 месец
такова бъдеше ги очаква всички руски военнопрестъпници и убийци на деца и цивилни...Всички цивилни имат роднини .. които ще отмъстят разбира се.
52
2
 
4
 
! Отговори
съобщение, че извърш преди 1 месец
съобщение, че извършителят на терористичния акт Евгений Серебряков е задържан в Турция. Избягал е със самолет Москва-Бодрум
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди 1 час се получи съобщение, че извършителят на терористичния акт Евгений Серебряков е задържан в Турция. Избягал е със самолет Москва-Бодрум. Така действат професионалистите, а ние кога ще открием убийците на Трактора и Нотариуса?
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Взривеният е 50-годишен Андрей Торгашов, зам. началникът на отдел за сателитни връзки в руската армията. За дамата се предполага, че е жена му, но може да е и любовницата.
49
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На 23.07.2024 в с.Дергачи,Харковска област, С ТОЧЕН УДАР НА РАКЕТА ИСКАНДЕР Е ПОРАЗЕН НАТОВСКИ ПУНКТ ,КАТО ЖЕРТВИТЕ СА НАД 50 НАТОВСКИ ФАШИСТА ОБУЧАВАЛИ АЗОВЦИТЕ ! ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ РЕАЛНИТЕ СЪБИТИЯ ????? ,А СЪЩО И ВЧЕРА,В ОДЕСА С УДАР НА КИНЖАЛ,СА ИЗБИТИ ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ФРЕНСКИ ,И АНГЛИЙСКИ КАДРОВИ ВОЙНИЦИ. ИМА И ИЗВЕЛЕНИЕ НА ИСПАНСКИЯ ПОЛКОВНИК ПЕДРО БАНЬОС. ДО ТУК 1,4 МЛН.ЛИКВИДИРАНИ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ,ЗАЕДНО С НАД 7 000 НАТОВСКИ ВОЕННИ- ОТ 12000( 4000 СА НАПУСНАЛИ ОБРАТНО УКРАЙНА )
48
12
 
4
 
! Отговори
Пако преди 1 месец
Всичко се връща, 6лядь! На много погpeбения да идеш, мн казачок да изиграеш!!!
47
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще пести от обувки
46
16
 
7
 
! Отговори
мухахах преди 1 месец
Бегайте краченца да бегаме!.....охххх, то пък ми няма краченцата! Хаххахахахахха
45
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснак като си отвори устата значи или че ще пие или ще лъже.
44
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другия път да внимава
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук е България, защо се пишат такива новини?
42
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
- Бандеровците отнемат/отвличат децата от родителите, живеещи в населени места, към които се приближава руската армия.
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И половин час по-късно човека се появи и каза " Не съм аз, дори не съм бил на това място когато се е случило и нямам такава кола". Наще журналисти не се научиха за 3 години, да не преписват нито от украинската, нито от руската медия (които са за вътрешна пропаганда) преди да е потвърдено със сигурност за да не се излагат.
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов - надяваме се, да ходи на ръце!
39
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, бе, аз не мога да разбера защо нашите медии водят такава плоска дезинформация с лъжи. Вярно, че официално спряха руските медии, но има как да ги следим и да знаем фактите. Защо толкова плоско лъжете? Като лъжете си мислите, че нещо променяте на фронта или в самата Русия? Не, нищо не променяте, Русия печели войната, руската икономика е стабилна, а Путин има реална поддръжка за която западните и наши управляващи могат само да мечтаят. Това са фактите и всякакви лъжи няма да ги променят...
38
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руската армия настъпва практически по цялата фронтова линия. Укропите извършват терористични актове на руска територия. Цивилизованият свят мълчаливо одобрява.
37
15
 
9
 
! Отговори
УТРЕШНИЯ ВЕСТНИК преди 1 месец
СЛЕД КАТО КАМАЛА ХАРИС СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ПОСЛЕДВА МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ТЪПУТИНАСТИТЕ В УКРАЙНА И МНОГО ОТ ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ БЯХА ВЪРНАТИ В СЪСТАВА НА УКРАЙНА! РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪПУТИНУВЦИ В ТЕРОРУСКАТА БЕШЕ СВАЛЕН!
36
2
 
8
 
! Отговори
Ехаа преди 1 месец
Виновника за взрива е разпознат,той е излетял веднага за Турция и сега се издива от властите. там.
35
7
 
7
 
! Отговори
ТЪПУТИНАСРАНАСТ преди 1 месец
ИЗТРЕПАХА НИИИИИИИИИИИИИИИИ! ДАНО ТМЪНП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ , ЧЕ ИНАЧЕ ЖИВ ТЪПУТИНАСРАНАСТ НЕМА ДА ОСТАНЕ В УКРАЙНА ЦЯЛАТА ОСОБЕНО КРИМ!