Любимката на Путин, защитничка на семейството, се оказа любовница на милиардер

Мария Лвова-Белова има връзка с Константин Малофеев
Обновена: 26 юли 2024 21:31 | 26 юли 2024 21:31, Нели Христова
192
Любимката на Путин, защитничка на семейството, се оказа любовница на милиардер
Снимка: БГНЕС

Твърди се, Мария Лвова-Белова, която има международна заповед за арест заедно с Владимир Путин, е имала афера с магнат милиардер само седмици след като е подчертала важността на "семейните ценности".

Лвова-Белова е издирвана от Международния наказателен съд за отвличане на украински деца. Тя е омъжена за православния свещеник Павел Когелман от 2003 г. и имат десет деца, пет от които осиновени.

39-годишната Лвова-Белова обаче има връзка с Константин Малофеев, собственик на Царград,
ултранационалистическа медия, която подкрепя войната в Украйна, според Верстка, руски опозиционен уебсайт. Не е известно тя да е подала молба за развод.

Сайтът публикува снимка на двамата, хванати за ръце на църковна служба в Екатеринбург. Медията цитира няколко източника, близки както до Лвова-Белова, така и до Малофеев, както и неназовани служители в Руската православна църква и Кремъл, които потвърдиха, че са във връзка.

Лвова-Белова, която не е коментирала доклада на Verstka, се опитва да се представи като традиционна съпруга, отдадена на семейството си. Тя се запознава със съпруга си, когато е тийнейджърка и пее в църковен хор в Пенза, град на 400 мили югоизточно от Москва. Едно от осиновените деца на двойката е тийнейджър от Мариупол, украинския пристанищен град, който беше сринат с земята от руски бомби през 2022 г.

Този месец тя каза пред държавните медии: "Сега е трудно време за страната ни и семейството е мястото, където можете да се чувствате защитени. Семейството е мястото, където можеш да се чувстваш уверен в бъдещето, защото те обичат, те те приемат. За нас основното са семейните ценности. Семейството за мен е мястото, където черпя енергията си, което ме кара да се събуждам сутрин и да разбирам, че не живея напразно.

Малофеев, който беше санкциониран на Запад заради подкрепата му за войната на Русия в Украйна, се разведе със съпругата си миналата година. Двамата се разделиха, след като той каза пред държавните медии, че ще "набие" дъщеря си, ако тя някога реши да се разведе.

Смята се, че връзката му с Лвова-Белова е допринесла за влошаването на отношенията му с патриарх Кирил, глава на Руската православна църква, мощен съюзник на Кремъл. Това ще бъде смущение и за президента Путин, който обяви 2024 г. за "Година на семейството" в Русия.

Критиците казаха, че аферата е пример за лицемерието на руските служители. "Проповядването на ценности, към които вие самите не се придържате, означава да правите хората за глупаци", пише Абас Галямов, руски политически анализатор в изгнание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
12
 
! Отговори
Русороб преди 1 месец
Не само демографски, но и икономически са сривовете на Рассията. Гонят СеСеСеРетата и както изглежда скоро ще ги настигнат.
52
7
 
8
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Съвсем закономерно, това е нормалното състояние на гоморашките блатнами блядами и вещерицами (id est всичките, без изключение), еманация на содомрашкото мравославие, възвишената гоморашка душа и всякаквите им там содомски ценности, възникнали в миазмите от гниенето в блатата, както и в специфичните ями по разградените им дворове :). За повече подробности трябва да се пита мара общата, така де, сладката / захарната, тъпана на содомасковски кремлин :).
51
10
 
6
 
! Отговори
ало ало преди 1 месец
братушките унищожават с ракети хаймарсите и натовските наемници и инструктори, тия амсалаци тръгнали да ми дрънкат за разни бракоразводни дела!
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аа, щом е на милиардер, не се брои! Това може. Важното е да носи пари в къщи.
49
6
 
24
 
! Отговори
е добро утро преди 1 месец
руското лицемерие кодифицирано в православната им руска секта, достоевски говори за него затова и го забраниха скоро
48
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората така и не се научиха, че трябва се гледа какво прави... някой човек, а не какво говори...Затова и в България няма предпоставки за стабилно правителство... Народът тотално е изпростял и не вижда как руските слуги (русофили) денонощно му промиват мозъка с всевъзможни, подли лъжи...
47
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха. Руското лицемерие е основната им ценност.
46
5
 
9
 
! Отговори
нищо ново преди 1 месец
самия путттллер има сума ти любовници и жени и мъже и сума ти незаконни деца, а кучето песскооффф да не говорим никой не му знае лъбовните връзки с жени и мъже, тва са просто московийски плъхове окупирали кремъл и крепостното нещастно руско население, това е
45
6
 
5
 
! Отговори
Те са преди 1 месец
Като защитниците на природата, животните , климата и подобни ,всичко е лицемерно промиване на мозъци...
44
10
 
7
 
! Отговори
Информационна война преди 1 месец
Срещу Русия.
43
1
 
7
 
! Отговори
Кър преди 1 месец
Ванджълък и лицемерие властва по света
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално, от край време рускиня е синоним на лека жена. Безнравствени, нечистоплътни, пълни с болести, а като минат 30 надебеляват.
41
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално, рускиня е синоним на ***.
40
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МАЛКИЯ Е СЯ МЯ ПИТА ЩО *** НЕ СА НА ОЛИМПИАДАТА. И АЗ НЕ ЗНАМ КВО ДА МУ ОТГОВОРЯ. НАЙ ГОЛЯМАТА СТРАНА В СВЕТА С НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРИРОДНИ ЗАЛЕЖИ Я НЯМА НА ТОЗИ ОЛИМПИЙСКИ ФОРУМ. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЩО!?
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е то всички смели защитници на семейството са или с 2 развота или с 3 извънбрачни деца. Кой се изненадва от такива работи?
38
3
 
13
 
! Отговори
Хах преди 1 месец
Абе той и тартора на русия беше казал, че само една гарсониерка имал, обаче движи там едни милярди...
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакай чакай ... Искаш да ми кажеш, че милиардер спи с жена на 39 с която не е женен? Хаххаха! Моля ви се :)
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Твърди се, че украинците продължават контраофазивата
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Зелята пък е любовница на Байдън !
34
6
 
9
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 1 месец
Не просто семейни ценности, а руски семейни ценности, от руския мир.