Путин е в чудесна физическа форма и има уникален мозък

Песков: Продуктивността му не спада по никое време на деня
1 авг 2024 21:00, Инна Ангелова
230
Путин е в чудесна физическа форма и има уникален мозък
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че руският президент Владимир Путин е в чудесна физическа форма и има уникален мозък, чиято продуктивност не спада по никое време на деня. Изказването на Песков е от интервю за в. "Комсомолска правда", предаде ТАСС.

"Физически той е много силен мъж, в чудесна форма и с уникално функциониращ мозък. Той борави с толкова голямо количество данни и информация, при това борави с еднаква ефективност, както сутрин, така и след полунощ. Това ще рече, че продуктивността на мозъка му не спада", каза Песков, отговаряйки на журналистически въпрос за тайната на работоспособността на руския лидер. По думите му, тя се крие в "уникалния му талант" на истински работохолик.

Песков продължи с хвалебствията и отбеляза, че това са "уникални характеристики", с които Путин значително превъзхожда голяма част от колегите си по света. "Ето защо с него е много сложно да се провеждат закрити работни съвещания, когато участниците наистина дебатират един с друг, отстояват гледните си точки, тъй като той демонстрира експертни знания в най-неочаквани области", разказа говорителят на Кремъл.
   


"Президентът по принцип трябва да се занимава с общи въпроси, но това не е неговият стил. Той предпочита да навлиза в детайлите. Ако днес се занимава със селското стопанство, той ще знае всички детайли на международната търговия със зърно, как се осъществява тя и прочее. Той ще знае, как се внасят торове. Ако се занимава с обработващата индустрия, той ще ви разкаже за машиностроенето, за това и онова, за едни или други въпроси. Това е уникалното при него. Не мога да ви обясня, откъде идва всичко това, но то е факт", допълни Песков.

Говорителят подчерта още, че Путин води "напълно здравословен начин на живот". Говорейки за себе си Песков отбеляза, че като степен на работоспособност не може да бъде сравняван с Путин, тъй като той не стои пред камерите, за разлика от руския лидер, който "се показва, участва в дискусии, отговаря на въпроси на участници в различни прояви". "Мозъкът му през цялото време е в активен стадий на работа. Налага му се постоянно да говори пред камера, която не прощава грешки", обобщи Песков. / БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
1
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 месец
Жалките руски въшкарници един други се хвалят! Паяци, за нищо не стават!
180
0
 
1
 
! Отговори
Сведущ преди 1 месец
Бившия, вече мъртъв президент Путин беше диагностициран както с рак, така и с шизофрения. В такъв смисъл, да мозъкът му е бил уникален. А двойниците на Путин очевидно са в по-добро здраве- припкат, прегръщат се, по-млади са, че и са по-високи.
179
0
 
2
 
! Отговори
Сведущ преди 1 месец
Верно е. Путин вече е есхумиран, а уникалния му мозък плува в банка с формалдехиден разтвор.
178
0
 
3
 
! Отговори
дедо преди 1 месец
Путин е в отлична форма. Умрял отдавна, за известно време успешно заместване от двойници. Накрая ги хванаха, което наложи да се закупи робот от Китай, който наподобява външността на Путин. Американците видяха и направиха същото с Байдън, но техния робот се оказа евтина имитация, която често показва бтгове.
177
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доброто физическо здраве на Путин не отменя заповидтта за арест, издадена от МСХага. И не гарантира добро психическо здраве.
176
1
 
7
 
! Отговори
въпрос към Пусков преди 1 месец
Путин пасивен или активен мъж е? ха ха ха ха ха
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уникално гладък мозък, да. Няма по-гладък.
174
2
 
7
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
173
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как върви тридневната спецобосрация на Путин? Мие ли вече кълките в Ламанша или е на тежки апове за запичане?
172
3
 
15
 
! Отговори
Първата путка преди 1 месец
В добра форма!!! Бре-бре и други сме виждали, много по-големи и не толкова плешиви.!.
171
5
 
12
 
! Отговори
хехе преди 1 месец
Уникалният мозък забърка Русия в такава военна каша,че по-вероятно е мозъка да е паниран!
170
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
този,кой поред двойник е?
169
22
 
6
 
! Отговори
... преди 1 месец
Запада още си мисли, че начело на Русия е пиянката Елцин, който за няколко милиона щеше да продаде и майка си.
168
2
 
9
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Една (очевидно) неистинска новина, която напълно отговаря на нагласите ми към гомораша и определено би ме зарадвала много повече от здравето и кондициятана капутя: "Днес правителствени делегации на Полша и Тайван ще открият 4 нови гранични пункта по общата полско-тайванска граница. Очаква се церемониите да започнат в точно 12:00 местно време (UTC+6). Така общият брой ГКПП-та става 24 от общо планираните 30, като крайната цел е да има приблизително един на всеки 200 километра от границата."
167
12
 
3
 
! Отговори
Анонимиен преди 1 месец
Тръпи идеНа Украине и ***** мамата и сега ще си дава териториики като добро и послушно псеЖалко жалко жалко ;(
166
8
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Късия има уникално болен мозък. За три години затри милион крепостници - убити и ранени инвалиди.
165
4
 
18
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
За мозъка не съм сигурен
164
10
 
30
 
! Отговори
ТВ преди 1 месец
Мозък на убиец и психопат. Мозък, който не може да създаде нищо полезно нито за света, нито за собствения си народ. Мозък, пълен с параноя и разруха.
163
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха хааа!Най-глупавият политик след Хитлер в човешката история.И ще свърши като него,но много по-зле.И да,кофти е да умре толкова здрав и силен...
162
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уникално жесток убиец- погуби съдбите и на свои и на чужди!