Путин е в чудесна физическа форма и има уникален мозък

Песков: Продуктивността му не спада по никое време на деня
1 авг 2024 21:00, Инна Ангелова
230
Путин е в чудесна физическа форма и има уникален мозък
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че руският президент Владимир Путин е в чудесна физическа форма и има уникален мозък, чиято продуктивност не спада по никое време на деня. Изказването на Песков е от интервю за в. "Комсомолска правда", предаде ТАСС.

"Физически той е много силен мъж, в чудесна форма и с уникално функциониращ мозък. Той борави с толкова голямо количество данни и информация, при това борави с еднаква ефективност, както сутрин, така и след полунощ. Това ще рече, че продуктивността на мозъка му не спада", каза Песков, отговаряйки на журналистически въпрос за тайната на работоспособността на руския лидер. По думите му, тя се крие в "уникалния му талант" на истински работохолик.

Песков продължи с хвалебствията и отбеляза, че това са "уникални характеристики", с които Путин значително превъзхожда голяма част от колегите си по света. "Ето защо с него е много сложно да се провеждат закрити работни съвещания, когато участниците наистина дебатират един с друг, отстояват гледните си точки, тъй като той демонстрира експертни знания в най-неочаквани области", разказа говорителят на Кремъл.
   


"Президентът по принцип трябва да се занимава с общи въпроси, но това не е неговият стил. Той предпочита да навлиза в детайлите. Ако днес се занимава със селското стопанство, той ще знае всички детайли на международната търговия със зърно, как се осъществява тя и прочее. Той ще знае, как се внасят торове. Ако се занимава с обработващата индустрия, той ще ви разкаже за машиностроенето, за това и онова, за едни или други въпроси. Това е уникалното при него. Не мога да ви обясня, откъде идва всичко това, но то е факт", допълни Песков.

Говорителят подчерта още, че Путин води "напълно здравословен начин на живот". Говорейки за себе си Песков отбеляза, че като степен на работоспособност не може да бъде сравняван с Путин, тъй като той не стои пред камерите, за разлика от руския лидер, който "се показва, участва в дискусии, отговаря на въпроси на участници в различни прояви". "Мозъкът му през цялото време е в активен стадий на работа. Налага му се постоянно да говори пред камера, която не прощава грешки", обобщи Песков. / БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не за дълго! Все пак е на 72, вече е старче. То и батко му Байдън на неговите години е бил кукуряк, ама виж го сега...
100
10
 
8
 
! Отговори
AI преди 1 месец
програмите за лицево разпознаване до сега са идентифицирали 7 различни путини през годините
99
5
 
8
 
! Отговори
да бе преди 1 месец
за кой путин става дума 7-8 или колективния
98
5
 
7
 
! Отговори
Само преди 1 месец
не разбрах, за кой от тримата путини се отнася
97
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние истинските джендери, пеераси, скопени 4икибойци, бесовци и сатаняги от олимпийските игри питаме "какво по дяволите става с укронациското контранастъпление"? Превзеха ли вече Крим? А Москва кога?
96
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия действа със супер точни удари по место дислокация в Харков -50 чужди инструктори и наемници. На следващия ден удар по Одеса, 2 влакови композиции с натовка техника -70 чужди наемници и над 50 бронирани машини минус. На другия ден удар по база в град Исмаил, унищожена техника и -200 натовски инструктора и боевики. Правят ви на кайма бе цръвули хахахахахаха. Доволен съм, че русофобите и натовските-джендери ядат дронове "Герань 2" и ОТРК "Искандер М". Направо замириса на печени укронацяги и натовски наемници, дришняци!!!
95
5
 
6
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
А според западната преса Путин беше болен от рак и отдавна е починал
94
11
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! - стожер на славянството!
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** той много умен *** ....е..не много....по скоро.....полу умен
92
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече почти 1 г. израел, америка и цяло нато не могат да превземат територията на Газа, която е с размери 40 х 15 км. Хахахаха, голяма сила нема що!!! Хамас ви направиха за резил, а вие сте тръгнали да воювате срещу Русия))))
91
0
 
3
 
! Отговори
ДО 100 преди 1 месец
Русия изпрати другата половина в Израел . Много си глупав и малък .
90
0
 
7
 
! Отговори
До96 преди 1 месец
Още една чашка,а?
89
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така.
88
1
 
3
 
! Отговори
До 100 преди 1 месец
Е прави го с украинската
87
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Taка нар. украинец няма родина и той много добре знае това. украинеца е руснак, но нацист и той не се бие за родината си, той се бие за чужди ценности. Той не се нуждае от свобода, а просто иска да убива руснаци. Истинските руснаци се бият за родината си, за народа си и за правдата. Всеки вдигнал ръка срещу руския народ ще си понесе накаZаниетO. Сила V правде, а V правде и ПОБЕДА! Враг будет разбит! Победа будет за нами!
86
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е, само уникален мозък може да могилизира половината руска армия, ама тая година половината, догодина цялата)
85
9
 
0
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 месец
Путин е Пич . Жените в Европа започнаха да си слагат на чатала надписа - Аз НЕ СЪМ ПИЧ .
84
5
 
10
 
! Отговори
Ранду преди 1 месец
Остава Песков да каже лоша дума за вожда-късокрак. Нали ще го пратят да изпуши една цигара на балкона.
83
6
 
4
 
! Отговори
Може преди 1 месец
В гр. Николаев Украйна гори летището и хангарите, дали не са били там Ф 16.?!?!
82
6
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Върви лъжец от село на село, та лъже, върви брат му ден по-късно след него, та маже. Лъжецът: Като идвах насам видях едно яйце голямо, голямо, та чак прохода в планината затиснало. Цял ден обикалях и не можах да го обиколя Селяните. Бре, истината ли казваш! Много чудеса сме чули, но такова не смеБрат му: Що е право право. Яйце не видях, но видях една птица голяма, голяма, та засенила с крилата си цялата планина и полето до половина Цял ден по сянка вървях. Селяните. А-а! Това яйце ще да е от тая птица!