Тръмп поздрави Путин за размяната на заложници

Определи го като “чудесна сделка”
4 авг 2024 08:55, Инна Ангелова
23
Тръмп поздрави Путин за размяната на заложници
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кандидатът за втори президентски мандат Доналд Тръмп поздрави руския президент Владимир Путин за размяната на затворници и го определи като “чудесна сделка”, предаде ДПА.

"Бих искал да поздравя Владимир Путин за това, че сключи още една чудесна сделка", каза Тръмп на предизборен митинг на Републиканската партия в Атланта, щата Джорджия.

"Те освободиха някои от най-големите убийци в света", посочи Тръмп. "Освободиха някои от най-злите убийци. И ние си върнахме нашите хора, но човече, направихме някои ужасни, ужасни сделки. Хубаво е да кажем, че ги върнахме, но това не е ли лош прецедент", обърна се републиканският лидер към симпатизантите си.

В рамките на размяната на затворници Русия и Беларус освободиха 16 души, които наред с другите обвинения излежаваха присъди и заради дейността си като журналисти и активисти. В замяна на Москва бяха предадени 10 души от затвори в различни западни държави.
В размяната участваха няколко държави. Двама известни американски граждани – журналистът от "Уолстрийт джърнъл" Еван Гершкович и бившият американски морски пехотинец Пол Уилън, се завърнаха у дома.

Сделката беше договорена от правителството американския президент Джо Байдън с помощта на Германия и други съюзници.

Тръмп изтъкна собствения си опит за връщане у дома на американски граждани, задържани в чужбина по време на президентския му мандат. "Никога не съм плащал нищо", каза той. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
2
 
! Отговори
един пробит ухо преди 1 месец
яз съм путеноид и правя *** за една цигара.руските затворници отказвали да ги освобождават.Не искат да се връщат в руската ***- в американските затвори им е било по- хубаво. ....това съобщават анонимни източници на руските медии..ха ха ха ха
17
4
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
сделка така говорят убииците по генезис тръмп няма да спре воините не вярваитеи една дума на тези военнолюбци запалват конфликтите по света и после сепишат миротворци лицемери по рождение не се поддаваите на пропагандата им
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доню хвали Путин и блестящата сделка, защото единствената му надежда да стане президент е Путин да изпрати част от освободените убийци на ФСБ в САЩ за да спрат Камала Харис.
15
2
 
6
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Вовата е велик Размени някакви журналисти за хора излежяващи тежки присъди
14
3
 
6
 
! Отговори
Луд за вързване преди 1 месец
На същия митинг Дончо се похвали как блестящо е преминал конгвитивния тест и колко високо IQ имал. Уточни че Камала Харис била луда с неясен произход и с най-ниското възможно IQ. Също така посочи колко умни отговори е дал на теста, който ще си остане медицинска тайна.
13
4
 
8
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Идвай тръмпе и наритвай и нашите корумпета - да поемеме и ние обикновенните хора , гльтка вьздух
12
7
 
8
 
! Отговори
КАРЛУКОВО преди 1 месец
ЛУДДД НА СВОБОДА ТОВА Е ТРЪНП
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Думите на бай Доньо ""Бих искал да поздравя Владимир Путин за това, че сключи още една чудесна сделка"" трябва да се възприемат като хвърлен камък в градината на байДжо. С дуги думи "Президентът Владимир Путин сключи още една чудесна сделка в полза на Русия и в ущърб на Пиндостан".
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един луд човек в една полупразна училищна зала за баскетбол хвали какъв велик мъж е Путин. Тръмп е аут. Затова че нямаше кой да му слуша глупостите Тръмп обвини управата на училището, която не пуснала в залата "хилядите" желаещи да се срещнат с него. На Тръм винаги другите са му виновни. В същия град Атланта Камала Харис успя да напълни цял стадион на митинга на демократите.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до Ястреб, помниш ли как избута някакъв президент на една среща на лидерите на света за да се намести до Путин на първата редица преди години. Най- безцеремонно си го избута. Муахахаха бай Дончо е луд!
8
4
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 2 ако не можеш да го преживееш - начини много: нож, въже... Обади се да дойда да помогна със столчето.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Урсула да си сложи памперс за бабички.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чудесна сделка? Бай Дончо и тук ли намери да си показва чувството за хумор. Не му е мястото най-малкото.
5
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп си е за затвора.Голям де генерат.
4
6
 
4
 
! Отговори
Х преди 1 месец
той обеща да го направи, но го изпревариха и сега много го е яд. :D
3
3
 
4
 
! Отговори
Makpoня преди 1 месец
Ako бeшe paзмянa нa noлoвe, щяx ga ro noзgpaвя u aз...
2
20
 
11
 
! Отговори
Майко мила преди 1 месец
Да поздравяваш човек предизвикал смъртта на стотици хиляди,с война,да е виновен за отвличане на деца и да е обявен за военнопрестъпник ...е тъжно...за света.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гeenuuuu...