Кремъл: Планът на Зеленски да принуди Русия да сключи мир е фатална грешка

Ще има последствия за Киев, заявиха от Москва
25 сеп 2024 14:00, Елка Василева
222
Кремъл: Планът на Зеленски да принуди Русия да сключи мир е фатална грешка
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл нарече днес плана на украинския президент Володимир Зеленски да принуди Русия да сключи мир "фатална грешка", която ще има последствия за Киев, предаде Ройтерс.

Още по темата
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия иска мир, но е невъзможно въпросът да бъде решен принудително.

Зеленски каза вчера пред Съвета за сигурност на ООН, че  "войната няма да бъде прекратена само с преговори", а Русия трябва да бъде принудена да сключи мир.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от Здраве
Полезни храни за мозъка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
Драги руснаци... Като не щете мира - на ви секира.
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 минути
Тръмп е за Ковбоите и Интелектуалците. Тръмп е за стабилността на Америка!... Не е за Световния Комунизъм и Ислямизъм на Путин! Тръмп е с Бялото Братство... Съпругата му е Бяла. Децата му са Бели и са от рода на Исуса Христа! Нашето Българско внуче Америка ще донесе свободата на България. Нашият Бог (((СЛЪНЦЕТО))) бди над нас.
216
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
Лилипутин не иска мир, това е ясно. Навремето и Хитлер не искаше мир. Хитлер и Путин са близнаци.
215
0
 
2
 
! Отговори
До 213 преди 13 минути
Е явно е така щом квичиш тук агент Мръднал
214
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
Недоимперията на РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал, територия - на Златната орда на Чингис хан, население - блатен планктон, расийский език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазия на душевно - болни сатрапи като Сталин и Путин. Вечен крепостен затвор, управляван от кланящи се наФолоса - висяш огроменХУЙ надолу с главата, а гореМъдете в центъра на позлатените царски дворци с откраднато Българско злато от Кремъл в Москва!
213
5
 
2
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 23 минути
Какъв мир бе, Русия е слаба в момента. Без хора, без ракети, без складове, без сармат. Сега е момента за настъпление. Нато да тръгва към Сталинград. Тоя път авчарчето от Урал със снайпера няма да ги спаси.
212
1
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 23 минути
Олаф Шолц : Замяната на руския газ досега ни струва над 100 млд. евроа добро утро
211
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 24 минути
От компанията Кока Кола се обадили на Путин: Здравейте Вова, обаждаме се от Кока Кола и имаме бизнес предложение. Ще ви дадем 2 милиарда долара ако за знаме на русия върнете старото знаме на СССР и някъде напишете "Соса Сола", - Предложението ви звучи интересно - отвърнал Путин - и аз ше го обмисля и ще се консултирам с Медведев. Затворил Путин телефона и се обадил на Медведев: Здрасти, Дима, абе да те питам, спомняш ли си кога ни изтича договорът с Аквафреш?
210
1
 
2
 
! Отговори
Тръмп преди 27 минути
А Тръмп направо се изсмя над Зеленски и лъжливите му брътвежи за въображаема среща в наркоманската му кpaтуна
209
1
 
2
 
! Отговори
Mda преди 28 минути
Отново - вижте празната зала пред Зеленски в речта му преди малко ...толкова за Украйна и какво мисли светът за нея , единствено спонсорите на войната присъстват
208
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 30 минути
Руснаци, яжте много Чесън срещу Путиновата болест и всички лабораторни военни вируси. Чесън не ги лекува, но държи всички ...и Путин и лекари и военни на прилично растояние от Вас!!!
207
3
 
4
 
! Отговори
Мда преди 35 минути
Свършено е с нацистката шайка в Киев и изборът ще е дали да ги убие руска ракета или украински куршум след като избиха народа си за шепа въшливи долари
206
3
 
6
 
! Отговори
Мда преди 36 минути
Хаха , вижте снимките и ТВ емисиите с речта на Зеленски преди малко в ООН ! Полупразна зала , 80 % от делегатите ги няма в залата.Направете си изводите какво мисли светът за тая от peпка Зеленски и за Украйна...просто отворете която искате емисия с речта
205
3
 
5
 
! Отговори
Педераси западни преди 38 минути
Русия ще ви смачка и света пак ще е свободен !
204
6
 
2
 
! Отговори
Джуджака преди 40 минути
Става все по къс . Щом псеееето на Кремъл се разлая
203
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 45 минути
Меркел и Путин в Джамия: - Бабо Меркел, где така? - Отивам на джамия Мустафа. А ти Путин с тая бърза крачка и тая папка в ръка накъде? - За помощи социални, пък после едно спане. - А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска? - Клекнал на килимчето ще се моля на Аллах Акбар - по негова воля, да ми прати много парици и поне още две - три девици. А вие шваби - умен народ ще бачкате за мен и за моя род ... За да има Чукчета по земята!
202
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
Иран посредничи в продължаващи в момента тайни преговори между Русия и йеменските бунтовници хути за въоръжаването им с противокорабни ракети, съобщиха трима западни и регионални източници за случай, подчертаващ задълбочаващите се връзки на Техеран с Москва... Щом може за окрайна, значи може и за хутите..
201
0
 
5
 
! Отговори
Бухал преди 1 час
Как да не е имало комунизъм в африка и южна америка - нали се събираха за асамблеята в софия . Я провери пак - Конго, Етиопия, Бенин , Ангола - там даже българи ходеха да работя, Сомалия, Мозамбик . В Южна америка - Куба не си ли чувал ? Че Гевара, Кастро ?В джунглите *** от 50 години водят война.
200
5
 
6
 
! Отговори
Крундел преди 1 час
русия иска мир, ама не какъв да е, ами руский, където те диктуват, а другите са роби, независимо обикновени руснаци ли са или украинци или някакви други...и какви ли фатални последствия ще има, може би ще го бомбардират...опа, те от три години го правят това
199
6
 
6
 
! Отговори
00-11 преди 1 час
"Планът" зависи от резултата на президентските избори в Щатите през Ноември, Клоуна не решава нищо!!!!