Путин: 2000 украинци са обкръжени в Курск

В момента се правят опити за освобождаване от блокадата
Обновена: 25 окт 2024 10:58 | 25 окт 2024 10:58, Гергана Попова
249
Путин: 2000 украинци са обкръжени в Курск
Снимка: БГНЕС/ EPA

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) правят опити да деблокират обкръжението на своите части в района на Курск, но вече са загубили стабилен контрол над тях. Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю за предаването "60 минути", чийто анонс беше показан по канала "Русия-1", съобщава ТАСС.

Още по темата


Ден преди това Путин съобщи, че около 2 хиляди украински военнослужещи са обкръжени в района на Курск.

„В момента се правят опити за освобождаване от блокадата. Хората, които са обкръжени, дори не разбират, че са обкръжени, защото, съдейки по информацията, която имаме, такова стабилно командване и управление на войските е загубено “, каза руският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от Русия
Навална: Гутериш се ръкува с убиец
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
Цоко преди 4 минути
Да плачат на Байдън после глупаците . Няма да има помощ
235
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
Прав си дай боже втора гражданска война ....
234
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 28 минути
Питане кои ще прибира натовската *** от Курск оставена да гние . Русия ги изгаря други бягат панически предимно натовци и изоставят украйнците голям кеф
233
3
 
1
 
! Отговори
Джуджака преди 1 час
Пак менти
232
0
 
6
 
! Отговори
Славка преди 1 час
От Курск жив германец от ВСВ не се върна!Не чакайте и жива урока да се върне от там!Бог да ги прости!
231
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
МОЖЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ В сащ ДА НЯМА ТРЕТА СВЕТОВНА А ВТОРА ГРАЖДАНСКА.
230
2
 
4
 
! Отговори
ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА преди 2 часа
Около 2000 души от въоръжените сили на Украйна са блокирани в района на Курск, руската армия започна да елиминира тази групировка - ПутинМъртъв копър 18+
229
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Корейците могат да копаят окопи и подземия. Там са много добри. Ще видим.
228
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Въпреки че съм уж широкоскроен човек но взе да ме хваща страх като си представя ако съм урка и насреща ми нордкореец ...
227
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Лошо е че изборите в САЩ наближават а с тях наближава и ТСВ която ми изглежда неизбежна.
226
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
след като главния ахмак ги "тласка" 3 месеца, сега почнаха да ги заграждат и заграждането ще приключи като тласкането с десетки хиляди могиилизирани рашшисти
225
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А руснаците не са ги утилизирали, защото за тях все още е по-добре тия да са живи и да са на руска територия! Както казах - самият факт, че още мърдат означава, че огромен човешки ресурс е зает с тяхната логистика, вместо да ходи и поддържа останалия фронт. Отделно бързата им утилизация би означавало повече руски жертви, докато в момента лека-полека ги правят на тоор с артилерия, бомби и дронове и минимални човешки загуби.
224
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ами има още урконацита защото непрекъснато влизат и то предварително подготвени на запад терористи къде урки къде западни заблудени нацистчета.
223
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Абе сентажийте още не са разбрали, че ситуацията в курска област, след като бяха изградени стабилни отбранителни линии и хохалското настъпление беше спряно, е изцяло в руска полза! Хиляди блокирани "елитни" хохалски военни, стотици единици техника, още поне толкова човешки ресурс зает в логистика от другата страна на границата. И вместо тези сили да се използват в защита на останалата част от фронта, те правят ПР акция на камилата за изборите. Е обратен път назад за тях няма!
222
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Соло ХанТо така и украинските мизерници чакаха ф 16 за да попилеят руснаците пък то се оказа че още при първия полет един даде фира,за другите руснаците се погрижиха никога да не излетят.
221
11
 
4
 
! Отговори
Соло Хан преди 3 часа
Те така копейките изтрепаха украйнците още на първата седмица след влизането им в Курск,а то се оказа че има още и още. Та така ще е и с тия 2000 обкръжени. Сега още три месеца ще ги трепем. Ама то не че щото не можем,ами с.корейците трябвало да се упражняват хахахахах. Пълен смях
220
15
 
2
 
! Отговори
Сът преди 3 часа
Анонимка,кое да видят ентусиастите? Как веллика русия не може да изтласка няколко хохли вече трети месец от Курс и затова вика на помощ с.корейци? И да не е пълен смях,а то си е пълен смях,пуска опорката ,че корейците искали да се обучават?! Хахахах. Я сега да видим кой ескалира войната? Русия или Нато?
219
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Нали знаете как майката котка учи котенцата да ловуват - пуска им полужива миишка да се упражняват. Та така и с руснаците - заградиха 2000 хохала и сега ще пуснат севернокорейците да се упражняват. Жестооко и бруутално, но нека това е пример за всички ентусиасти да воюват с Русия!
218
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
А има и още такива добри новини ама вие си траете най вероятно защото не искате да докарате бг тротинетките евроатлантици съвсем до отчаяние. Украинския Телеграм канал Резидент съобщава за масово напускане на позициите без заповед на цели батальони в Селидово и Горняк,напусналите са били заплашени с незабавна екзекуция ако не се върнат на позициите си.
217
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Курската авантюра няма да добута до изборите във фащ ! Заминаха си 10 бригади ей така .