Полицейски гуляй в центъра на София в деня за траур

Висш полицай празнува рожден ден, било "мероприятие с благотворителна цел"
30 май 2009 08:27, Красимир Ангелов
214
Полицейски гуляй в центъра на София в деня за траур
Снимка: БГНЕС

Пищно тържество разтърси София в деня на национален траур за жертвите на жестоката катастрофа край Ямбол.

Оказа се, че шумната тълпа празнува рождения ден на Венци Рангелов, началник на “Контрол на общоопасните средства” (КОС) в СДВР.

Освен полицейските шефове в празненството участваха и много известни публични личности.

Сред тях бяха футболните звезди Христо Стоичков и Борислав Михайлов, Валентин Михов и стрелците Таню Киряков и Мария Гроздева, информира БГНЕС.

В ресторанта бе и сръбската фолкзвезда Мирослав Илич.

На паркинга до НДК бе забелязан и служебният автомобил на вътрешния министър Михаил Миков.

Въпреки това от пресцентъра на МВР поясниха, че в последните дни Миков не е използвал служебното "Ауди" и че не е присъствал на въпросния купон.

От своя страна рожденикът Венци Рангелов поясни, че става въпрос за "мероприятие с благотворителна цел" и парите са предназначени за деца.

"Нищо лошо не правим, нито танцуваме, нито играем, нито... да сте видели един да стане да танцува. Всеки един е съпричастен към това, което се случи. Ние сме съпричастни с това, което стана, но го правим за децата на загиналите си колеги", обяви топполицаят.

Случилото се обаче веднага отключи остри реакции сред българските политици.

"Отвратен съм от случилото се тази вечер в центъра на столицата в деня на национален траур. Направо не ми се говори", коментира столичният кмет Бойко Борисов по повод тържеството.

"На съвестта на БСП лежат десетки хиляди съдби. Едно и също се повтаря от Жан Виденов до Сергей Станишев – 14 убити войничета, сега 16 убити... направо съм отвратен”, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Видяхме шумен гуляй с балони, алкохол и сръбския певец Мирослав Илич", се казва в специална декларация на РЗС.

"Пред ресторанта бяха служебното ауди на Михаил Миков СА 0101 АС заедно с охранителите на вътрешния министър и над 15 други автомобила на висши полицейски шефове. В ресторанта бе претъпкано с пиещи и веселящи се МВР началници – шефът на Граничната полиция Красимир Петров, Николай Янев, шеф на Столичната дирекция на полицията, началниците на Първо, Второ, Трето, Четвърто, Шесто, Осмо и Девето РПУ в столицата”, допълват още хората на Яне Янев.

Dnes.bg припомня, че правителството се обърна официално с молба към всички граждани, общини и политически партии да отменят планираните публични концерти и увеселителни прояви заради националния траур на 29 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
DOZNTEL преди 15 години
V4ERA IMA6E I BALOVE NALI, NQKOI DA KAJE NE6TO ZA BALOVETE PO VREME NA TRAUR A????????????????????????????????
132
0
 
0
 
! Отговори
Пес преди 15 години
Ха - ха - ха, ха - ха - ха, става дружна веселба! Виж, на дансинга излиза косажия с нова риза а до него фолкпевица друса апетитна пица нежен музикант отпред бързо врътва му .... тромпет. Тралала, тралала.... и така докрай света!
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
,,Пред ресторанта бяха служебното ауди на Михаил Миков СА 0101 АС заедно с охранителите на вътрешния министър и над 15 други автомобила на висши полицейски шефове. В ресторанта бе претъпкано с пиещи и веселящи се МВР началници шефът на Граничната полиция Красимир Петров, Николай Янев, шеф на Столичната дирекция на полицията, началниците на Първо, Второ, Трето, Четвърто, Шесто, Осмо и Девето РПУ в столицата,Бойко тези да са от първите след изборите.
130
0
 
0
 
! Отговори
Полицай преди 15 години
Това цинично тържество снощи показа пълната липса на морал сред изброените по-горе.Нас,нормалните полицаи,също ни е срам от случилото се,то търси яка метла.Кой обаче ще я развърти,след като толкова висши ченгега са отишли на рожден ден на един началник-група в СДВР ! Какво става ? Мирише на Авгиеви обори...
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия до един са дементирали от алкохол наркотици ку'рви .Да им пикаят на гробовете дано.
128
0
 
0
 
! Отговори
НЕ! преди 15 години
АДМИНИСТРАТОРА ДА ИСКАРА ТАЗИ СТАТИЯ НА ПЪРВИ РЕД!!!ТОВА ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПРОЧЕТЕНО ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА КОЙТО ДА СЕ ОТВРАТЯТ НАЙ НАКРАЯ ЗАЩОТО ПРОБЛЕМЪТ НИ Е,ЧЕ ВЕЧЕ И ТРАГЕДИИТЕ НЕ НИ ТРОГВАТ!!!!ЕЙ ТАМ НЯКАКЪВ СИ *** ПОД 126 КАЗВА : "МИ ТЕ ДА НЕ СЕ РАЖДАТ ТОГАВА ДА НЕ СЕ ЖЕНЯТ ДА НЕ СЕ ОБИЧАТ" ...АБЕ ПИЧ ТИ СИ ЕДНА ГРЕШКА НА ТОЗИ ЖИВОТ ... Я ПОВЕЧКО МИСЛИ И ПОСЛЕ ГОВОРИ!
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Свинееее мръсни.И за да зучи още по силно ще ги нарека DOMUZ.Не ги е срам.Ама това си заслужаваме е тези добре им прочетете имената та да си ги знаете.Хрантутници.
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПРОМЕНИ ДЪРЖАВАТА В РМД.
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докога бе другари .ДОКОГА
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КАТО ЧУЯ ЗА "ПРОМЯНА" ТРЪПКИ МЕ ПОБИВАТ!!!!!! ПРОМЕНИ ДЪРЖАВАТА.....ПО-ТОЧНО Я НАПРАВИ ЧАСТНО РМД.МОНИ КОБУРГСКИ........НЯМА ДА ОБЯСНЯВАМ И СЕГА КАКВО?????БОЙКО ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВА В РЪКОДЕЛИЕ ЛИ.......ХАЙДЕ МОЛЯ,НЯМА НУЖДА.
123
0
 
0
 
! Отговори
Инспектор Дю Дю преди 15 години
Моля Ви другарю Василев, дръжте се прилично и не наричайте хората с по-друго от Вашето мнение ***, фашисти и ***(((((((( Не защитавам ББ, а добрия тон. Има едни такива общовалидни категории в етиката, независимо от религия, раса или политическа принадлежност, като: добро-зло; красиво-грозно; истинско-фалшиво; искрено-лицемерно и т. н. Не мисля, че началникът на КОС при СДВР и останалата компания (и Класната в това число) наистина разбират смисъла и значението им. А може би не им пука?
122
0
 
0
 
! Отговори
Ivan Slavov преди 15 години
Прасета мръсни!!! С държавни и крадени пари гуляят в ден на трау!!! майка им .... Един автобус да беше помлял този ресторант.
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тук един господинчо се опитва да внесе яснота в критиките, тоест само близките до БСП полицаи са ***, аморални, корумпирани, а другите са светлото демократично бъдеще.Други настояват, че лошите от БСП са почти всички, но това се разминава от друга страна с прогнозите, че точно полицейска партия ще спечели всички бъдещи и всякакви избори.Доктор Хаос!
120
0
 
0
 
! Отговори
hum преди 15 години
ami po tazi logika i da ne rajdat i da ne se jenqt i da ne se obi4at i da ne se usmihvat.... a ina4e to si e za traur vseki den....
119
0
 
0
 
! Отговори
kiro преди 15 години
Откъде има пари за такъв рожден ден този Венци ? После се чудиме защо всички мутри притежават законно оръжие, ми тоя Венци как ще дава десетки хиляди лева за такова празненство, или Мирослав Илич му е приятел от детинство и му пее без пари? ***
118
0
 
0
 
! Отговори
madana преди 15 години
До кога това безразличие у хората? Няма ли кой да ги свали тези подлизурковци, няма ли съвет? Защо трябва да сме като роби и да понасяме всичко? До кога искаме да живеете в кофти държава??? Ми ако ставаше дума за някой ваш близък бе хора?? или ако не ни е до главата не ни засяга.... Простотия.. това е ПРОСТОТИЯ!!! Всеки народ си заслужава управляващите това е..
117
0
 
0
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН преди 15 години
Ей мястото е било идеално за АТЕНТАТ!!!Така можеше да свалиме тея *** от власта!!!И без това са достатъчно корумпирани...то с чужди пари и до 100 години се живее.ДОКАТО ХОРАТА ПЛАЧАТ ТЕ ЩЕ МИ ПРАЗНУВАТ!!!!ТУК ТРЯБВА НЯКОЙ ДА СЕ НАМЕСИ А АКО И ТОВА НЕ СТАНЕ ТО ТРЯБВА ЕДИН ХУБАВ МИТИНГ С МНОГО БОЙ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!!!!!!А АКО И ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ ТО НАРОДА Е ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЧЕ ТЪРПИ ВСИЧКО ТОВА!!!!ХАЙДЕ ДА ВИДИМ КОЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
Гласувайте преди 15 години
Гласувайте за по-малкото зло. Вчера вечерта икономист на ГЕРБ, работи в световната банка, направи по канал 1 страхотно представяне на позицията на тази партия в панорамата. Удари в земята Румен Петков (тоя какво точно е "специалист" и малкия мук?) Зададе косвено въпроса з аоткраднатите 5 милиарда със заменките а Румен Петков говореше ГЛУПОСТИ!Не съм Фен на ГЕРБ, но промяната е задължителна. Борбата с тях ще бъде по лесна отколкото с триглавата ламя, ако остане.Смяната е задължителна за да се контролират взаимно поне частично.Гласувайте! Но не за НДСВ, тези дупедавци, БСП и ДПС.
115
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
да бе, цялата държава разбра, че са празнували герберчетата в полицията, само яни янев се дуе, че било бесепе.....божеее......писна ми от седерастки малоумия.....
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
май я подкарахте на максимата ден година храни.