Полицейски гуляй в центъра на София в деня за траур

Висш полицай празнува рожден ден, било "мероприятие с благотворителна цел"
30 май 2009 08:27, Красимир Ангелов
214
Полицейски гуляй в центъра на София в деня за траур
Снимка: БГНЕС

Пищно тържество разтърси София в деня на национален траур за жертвите на жестоката катастрофа край Ямбол.

Оказа се, че шумната тълпа празнува рождения ден на Венци Рангелов, началник на “Контрол на общоопасните средства” (КОС) в СДВР.

Освен полицейските шефове в празненството участваха и много известни публични личности.

Сред тях бяха футболните звезди Христо Стоичков и Борислав Михайлов, Валентин Михов и стрелците Таню Киряков и Мария Гроздева, информира БГНЕС.

В ресторанта бе и сръбската фолкзвезда Мирослав Илич.

На паркинга до НДК бе забелязан и служебният автомобил на вътрешния министър Михаил Миков.

Въпреки това от пресцентъра на МВР поясниха, че в последните дни Миков не е използвал служебното "Ауди" и че не е присъствал на въпросния купон.

От своя страна рожденикът Венци Рангелов поясни, че става въпрос за "мероприятие с благотворителна цел" и парите са предназначени за деца.

"Нищо лошо не правим, нито танцуваме, нито играем, нито... да сте видели един да стане да танцува. Всеки един е съпричастен към това, което се случи. Ние сме съпричастни с това, което стана, но го правим за децата на загиналите си колеги", обяви топполицаят.

Случилото се обаче веднага отключи остри реакции сред българските политици.

"Отвратен съм от случилото се тази вечер в центъра на столицата в деня на национален траур. Направо не ми се говори", коментира столичният кмет Бойко Борисов по повод тържеството.

"На съвестта на БСП лежат десетки хиляди съдби. Едно и също се повтаря от Жан Виденов до Сергей Станишев – 14 убити войничета, сега 16 убити... направо съм отвратен”, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Видяхме шумен гуляй с балони, алкохол и сръбския певец Мирослав Илич", се казва в специална декларация на РЗС.

"Пред ресторанта бяха служебното ауди на Михаил Миков СА 0101 АС заедно с охранителите на вътрешния министър и над 15 други автомобила на висши полицейски шефове. В ресторанта бе претъпкано с пиещи и веселящи се МВР началници – шефът на Граничната полиция Красимир Петров, Николай Янев, шеф на Столичната дирекция на полицията, началниците на Първо, Второ, Трето, Четвърто, Шесто, Осмо и Девето РПУ в столицата”, допълват още хората на Яне Янев.

Dnes.bg припомня, че правителството се обърна официално с молба към всички граждани, общини и политически партии да отменят планираните публични концерти и увеселителни прояви заради националния траур на 29 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Кирил Хрисов преди 15 години
:)
112
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
sega napravo veche nqmam dumi
111
0
 
0
 
! Отговори
nik преди 15 години
ЩО С ЕОТНАСЯ ДО ТОВА КАКВОЕ НАЦИОНАЛЕН ТРАУР, ПО ПРОТОКОЛ ТОВА ЗАПОЧВА СЪС СПУСКАНЕ НАПОЛОВИНА НА НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ НА ПОСТ НОМЕР 1: ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!С това започва и с това се свършва !!!!!!!!!!!! Ти да не мислиш че Първанов и др.влостимащи са прекарали деня на пост и молитви ?И изобщо какъв е смисъла на целия спор и дебат не мога да разбера -нито ще има някакви последствия за тези които са празнували -Някой би ли ми казал , какво наказание се предвижда на Х.Стоичков например ? Или на полицийските шефове празнували рожденния ден на своя колега ?По какъв член и параграф ? Че нарушили етичния кодекс ли ? В България и в полицията и изобщо във всяка обществена сфера -одавна няма нито морал нито етика .За медиите пък да не говорим!!Дай им само сензации и реалити шоута -ала Биг брадър -на някой хареса ли му как Н.Дойнов побутваше събеседниците си та да са в кадър с катастрофиралия автобус .Не забравяйте ,че трагедията за едни -е златна кокошка за други!!
110
0
 
0
 
! Отговори
Жоро Трайперов преди 15 години
Ми защо да не купонясват - нали те и техните близки не са пострадали?
109
0
 
0
 
! Отговори
vase преди 15 години
ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ, ОСТАВКИ,
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
полицай=еничарин
107
0
 
0
 
! Отговори
йордан преди 15 години
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyy ве
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Акъл под шапка не вирее!
105
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Полицайте не са българи, те са мръсно кюрди с 5-клас, който от подкупи не знаят кога получават заплата !!! Но са нищо с хората, който ги направиха такива-дъртите ченгета !!!
104
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 15 години
А бе Бойко тъпанарино, а бе *** седесари фашисти и пр. ***. Всеки път правите двойна трагедия от нелепата трагедия. И що си мислите, че някой изобщо ви вярва *** ***. Все нещо ще се намери да е криво в тия дни на трагедия на много семейства в Ямболско. Някой даже може да запита - а бе Бойко снощи дали е Цветелина на куц крак. и понеже отговорът за такъв мъжкар е редно да бъде ДА, то тогава всички вкупом трябва да ревнат - Аууууууууууууууу, ама как, ам сериозно... Ето това сте. Защо не вземете да разровите още кой къде е пил и веселил... Ако отидеш и изкажеш съболезнования - лошо, веднага казват, лицемерие и пр. Ако не отидеш - тогава пък, ето вижте, коравосърдечност.
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Опитвам се да внуша на близките си, че всички сме от ЕДНО ЯЙЦЕ ЖЪЛТЪК. Затова въпроса : Какво прави Класната при близките от БСП полицейски шефове?, е неуместен.
102
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
no comments
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ууууууууууууууууууу-плиткоумници ,как пък всичките им извъртания са толкова плоски - да хванат един умен да им измисля извиненията,че са жалки...
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Повеечето от изброените хора са не само висши офицери от МВР, а освен това -близки до средите на БСПО, много близки! Което ги прави политически ангажирани! Което вече придава съвсем друг нюанс на ситуацията! да, стаията е написана тенденциозно! Но между редовете, като махнем политическите изказвания има факти, които са недвусмислени! Говорим за рефрорма в МВР, а тогава логичният въпрос е: КАКВА РЕФОРМА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ С ХОРА И ОТ ХОРА, КОИТО СИ ВДИГАТ КУПОН, ПРИКРИТ ЗАД ФАСАДАТА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА В ДЕН НА НАЦИОНАЛЕН ТРАУР? АКО ТОВА Е ЛИЧЕН ПРАЗНИК, ВЪПРОСНИЯТ ГОСПОДИН ДА СИ ГО БЕШЕ ОРГАНИЗИРАЛ ЛИЧНО У ДОМА, А НА ДРУГИЯ ДЕН - ОФИЦИАЛНО! ТАКА Е РЕДНО,З АЩОТО ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА НЯКОЯ СЕЛСКА СВАТБА, А ЗА СЪБИТИЕ НА ИЗВЕСТНИ ЛИЦА! ЕЛИТ - УЖ ДЕ, ПОНЕ ТЕ ЗА ТАКИВА СЕ ИМАТ! ЩО С ЕОТНАСЯ ДО ТОВА КАКВОЕ НАЦИОНАЛЕН ТРАУР, ПО ПРОТОКОЛ ТОВА ЗАПОЧВА СЪС СПУСКАНЕ НАПОЛОВИНА НА НАЦИОНАЛНИЯ ФЛАГ НА ПОСТ НОМЕР 1: ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мисля, че коментара по нататък е излишен!
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В дъното на снимката, до балоните е Класната на :) Що да не се повеселят - хубава работа свършиха: опазиха хората на събора, натикаха ги в чували и плеснаха с ръце. Пък и петък вечер е, време за мъже:)
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
прасета
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Новите оправници трябва да закрият полицията .И да я открият с нови хора .Нищо че нямат опит .Сегашните като имат???Помага им в кражбите и золумите
96
0
 
0
 
! Отговори
Bate Stanio Garvana преди 15 години
Разликата е че това са ДЪРЖАВНИЦИ, мъже на високи държавни постове който със своето поведение трябва да ДАВАТ ПРИМЕР на обществото. Никои не може да ми държи сметка какво и кога да правя аз стига да е законно, за това сте прави. Ако си правя купонче в ден на траур моралната цена е за моя сметка но моралната цена на държавното "купонче" е на цялата ДЪРЖАВА, тази държава която обявява траура и отменя всички публични тържества !!! Не се учудвам също така че повечето хора по форумите защитават действията на полицаите, ако беше обратното нямаше да сме в България.
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Каква депресия ....каква меланхолия....ти явно си *** ,но на никой още не му е направило впечатление,не се изказвай неподготвен ,в ден на траур вътрешния министър и още политици да купонясват в центъра на София....за какво говорим....щом за теб това е нормално бръкни си с пръст в *** ,после го *** и гледай в нещо произволно от теб избрано поне 30мин...
94
0
 
0
 
! Отговори
гласоподавател на ГЕ преди 15 години
"На съвестта на БСП лежат десетки хиляди съдби. Едно и също се повтаря от Жан Виденов до Сергей Станишев 14 убити войничета, сега 16 убити... направо съм отвратен, отсече лидерът на ГЕРБ.Ще гласувам за ГЕРБ, защото в следващите 4 години няма да има катастрофи и от чешмите ще потече мед. Само ББ може да разкара от политическата сцена БСП,НДСВ и ДПС - тая лакома триглава хала. Заедно с и Янев най - после ще дойде раят. Ще има високи заплати, по улиците ще има ред и спокойствие, България ще е зона свободна от дрога и няма да се подвизават в красивата ни земя разни сръбски и други мафиоти. Няма да има корупция и всички конкурси няма да се печелят от наши хора.ББ няма да е потресен от нищо, защото в страната ни ще се възцарят мира и любовта между хората. Сутрин ще си казваме "добро утро" , а вечер ще звъним на комшиите и ще им пожелаваме "лека нощ".Някой да е чел Еразъм Ротердамски?