Самозапалилата се Лидия остава в критично състояние

"Тя не е луда и не е имала психични проблеми", убедена е сестра й
Обновена: 4 ное 2014 11:35 | 4 ное 2014 09:56,
176
Самозапалилата се Лидия остава в критично състояние
Снимка: архив Булфото

Лидия Петрова, която се самозапали вчера следобед пред сградата на президентството, остава в критично състояние. Това обявиха от „Пирогов“ тази сутрин. Младата жена беше транспортирана в болницата веднага след трагедията с 90% изгаряния. Екипът на проф. Огнян Хаджийски продължава да се бори за живота й.

Състоянието й обаче е без промяна от вчера, съобщиха още от болницата. Оттам припомниха, че Лидия е с изгаряния по цялото тяло и главата, изгорели са и дихателните й пътища и тя е на командно дишане.

Още по темата

Междувременно близките на младата жена отхвърлиха версиите, които се появиха веднага след трагедията пред президентството, че Лидия е психичноболна.

„Тя не е луда, не е имала психични проблеми“, коментира разстроена сестра й в репортаж на TV7. “Имаме съмнение за секта, друго не мога да ви кажа“, каза още жената.

Лидия е била разделена със съпруга си, който се е грижел за 11-годишния им син, става ясно още от предаването. Родителите на младата жена също са разделени, а тя не се е виждала с баща си от години.

Бащата живее на семейни начала с друга жена. Той чул по телевизията за инцидента и казал: „Дали не е Лидия“, разказа жената, с която живее той. „Аз с нея не съм се срещала, въпреки че от 7 години живея с баща й. Тя просто не го търсеше“, разказа още тя. Жената предположи, че може би Лидия е била на страната на майка си и това я е карало да избягва баща си.

„Жалко, жалко“, беше първата реакция и на бащата Петър Петров. Той потвърди, че Лидия не контактува с него и не я е виждал от години. Въпреки това той обясни, че дъщеря му не се е разбирала със съпруга си и вероятно психически проблеми са я тласнали към крайната стъпка.

„Жената си беше много нормална, всичко си й беше в ред. Обичаше много да снима, правеше снимки. Добро момиче, аз не зная защо така стана“, обясни пък съсед на Лидия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
4
 
! Отговори
Зов за Завръщане !!! преди 9 години
Самозапалилата се Лидия която остава в критично състояние била по професия фотограф!!!
27
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжът й я изоставил, взел й е детето, била е самотна, без близки, отделно че и с тази професия сигурно е била и без паридепресия, самота, липса на желание за живот, отчаяние но защо по този болезнен начин? Защо публично? Явно е имала нужда от близък човек, но не е намерила с кого да сподели.
26
5
 
6
 
! Отговори
азззззз преди 9 години
До опорна точка Ми че той Близнашки,Плевнелиев се отчитат при ББ и ЦВ ЦВ Независими са колкото ние сме надминали Швейцария Но каквото си е посял простия народ,това ще жъне Както е казала народната мъдрост ,ум царува ум патки пасе Пасете ,пасете ,та после не се чудете аджаба в един момент,защо сте със събути *** и джихадисти ви оправят барабар с цялата ви рода и вие дори и крещите че искате още и още и още
25
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво ви става бе хора???? Толкова разединени хора като нас българите не съм виждал никаде!
24
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да но Путин няма нищо общо със тази трагедия, не виждам защо се намесва Путин.
23
15
 
8
 
! Отговори
хладен ум до 30 преди 9 години
Не съм против ГЕРБ понеже съм от БСП,ДПС,АБВ и т.н. всички са еднакви, просто Б.Б. е най-нагал.
22
7
 
17
 
! Отговори
Хамстер на колело преди 9 години
Все се учудвам, когато някой има против, че нещо било снимано?! Не ви ли е ясно, че има хора за всичко?! Има хора и за снимане и за потушаване на огъня. Хубаво е, че е снимано, за да имат повече хора представа точно какво се случва в България! Тази, която се е запалила е искала точно това!?... Да не мислите, че ако не е снимал, щял е да помогне ли?!За психично-билните е ясно, че сме такива, щом продължаваме да гласуваме за едни и същи като хамстер на въртележка!! Само да се върти колелото...
21
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма съмнение, че това самоубийство е политическо и всеки който се опитва да го неглижира или да изкара жената *** е съучастник на престъпниците управляващи държавата в момента!
20
4
 
11
 
! Отговори
Molombo преди 9 години
До ррррррррТука ще си замине жената :(Лошото е, че никой не знае за какво го е направила и ще се изговорят много версии с всякаква цел за сметка на жената.Засрамете се от трагедия да трупате девиденти.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва ако реална снимка от вчера за какво я публикувате не мога да разбера???????????
18
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва ако е снимка от случилото се....направо нямам думи!!! Човек гори първата ти реакция е да снимаш??????? Нормални ли сте бе хора???
17
11
 
12
 
! Отговори
рррррр преди 9 години
Хайде сега оставки на правителството и общината. Пламен във Варна като се самозапали кмета си замита. Тук кой ще си замине?
16
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ви ли е срам да политизирате една такава лична трагедия! :(
15
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НИЕ СМЕ СЕНЗАЦИОННА ***,КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ФОТОАПАРАТА СА НАСОЧЕНИ КЪМ ЖЕНАТА КОЯТО ГОРИ КАТО ФАКЛА ,АКО ВМЕСТО ДА СНИМАТ БЯХА ХВЪРЛИЛИ ЯКЕТАТА СИ НАЙ МАЛКО 20 ЯКЕТА ЩЕШЕ ДА ИМА ВЪРХУ НЕЯ И ДА ПОТУШАТ ОГЪНЯ ,АМА НЕ САМОЖИВНИКА ГЛЕДА ДА ГО ЗАПЕЧАТА ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕ, ЕДИН,ДВАМА БЯХА ГЕРОИТЕ ЧОВЕЦИТЕ С ГЛАВНО Ч ДЕТО СЕ ВПУСНАХА ДА ПОМОГНАТ
14
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е луда, не е имала психични проблеми и се е запалила пред президентството. Това показва тежкото душевно състояние на жената, а с избора на мястото е искала да покаже причината за това състояние. Това е звучен шамар за бездушието на държавните институции, колкото и последните да търсят други, удобни за тях версии.
13
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баща и не я е виждал от години, дъщеря и живее с баща си. Може ли такава жена да е нормална? Явно жената е имала много серизни психични проблеми за да се случи това...
12
13
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
До 6Значи някой от пишещите тук е виновен за трагичното положение на българите ?! Така ли ?!Значи не политиците, които управляват и съсипват България вече 25 години са виновни, а ние, които си изказваме свободно мнението тук ?!Ние ли ограбихме една държава в цветущо състояние, каквато беше България през 1989 година ?!Ние ли я вкарахме в ЕС и я направихме колония ?Ние ли даваме смешни заплати на хората ?*** !
11
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една от нас. Робиня в "европейска" България. Подложена на тотален геноцид и сигурно живееща в мизерия. Поредното социално-икономическо ритуално самоубийство. Така е като всеки ден ни заливат с новини като тази - здравната вноска 12%, данък 2% за общините, ток - плюс 50%, пенсиите МАЙ ще се увеличат, ама май май не, заплатите ни били високи, болнични няма да има МАЙ, щото много били се увеличили и т.н. и т.н.
10
4
 
19
 
! Отговори
Ники преди 9 години
*** народ = бедна държава...
9
8
 
11
 
! Отговори
2013 преди 9 години
До Анонимен 5: и какво общо имат европейските ценности тук? Погледни твоят предполагаем идол Путин, пък после говори за разделени семейства. Не ви ли срам постоянно да политизирате трагедиите на хората, и то по най-глупавия възможен начин.