Самозапалилата се Лидия остава в критично състояние

"Тя не е луда и не е имала психични проблеми", убедена е сестра й
Обновена: 4 ное 2014 11:35 | 4 ное 2014 09:56,
176
Самозапалилата се Лидия остава в критично състояние
Снимка: архив Булфото

Лидия Петрова, която се самозапали вчера следобед пред сградата на президентството, остава в критично състояние. Това обявиха от „Пирогов“ тази сутрин. Младата жена беше транспортирана в болницата веднага след трагедията с 90% изгаряния. Екипът на проф. Огнян Хаджийски продължава да се бори за живота й.

Състоянието й обаче е без промяна от вчера, съобщиха още от болницата. Оттам припомниха, че Лидия е с изгаряния по цялото тяло и главата, изгорели са и дихателните й пътища и тя е на командно дишане.

Още по темата

Междувременно близките на младата жена отхвърлиха версиите, които се появиха веднага след трагедията пред президентството, че Лидия е психичноболна.

„Тя не е луда, не е имала психични проблеми“, коментира разстроена сестра й в репортаж на TV7. “Имаме съмнение за секта, друго не мога да ви кажа“, каза още жената.

Лидия е била разделена със съпруга си, който се е грижел за 11-годишния им син, става ясно още от предаването. Родителите на младата жена също са разделени, а тя не се е виждала с баща си от години.

Бащата живее на семейни начала с друга жена. Той чул по телевизията за инцидента и казал: „Дали не е Лидия“, разказа жената, с която живее той. „Аз с нея не съм се срещала, въпреки че от 7 години живея с баща й. Тя просто не го търсеше“, разказа още тя. Жената предположи, че може би Лидия е била на страната на майка си и това я е карало да избягва баща си.

„Жалко, жалко“, беше първата реакция и на бащата Петър Петров. Той потвърди, че Лидия не контактува с него и не я е виждал от години. Въпреки това той обясни, че дъщеря му не се е разбирала със съпруга си и вероятно психически проблеми са я тласнали към крайната стъпка.

„Жената си беше много нормална, всичко си й беше в ред. Обичаше много да снима, правеше снимки. Добро момиче, аз не зная защо така стана“, обясни пък съсед на Лидия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
15
 
! Отговори
1 преди 9 години
За да оправдаят своята некадърност, политици и власт имащи ,използват стари комунистически и диктаторски прийоми,който не им е удобен или протестира срещу тяхната некадърност го обявяват за луд и замитат проблема. Да си спомним Лясковец и Варна и това само потвърждава,че живеем в псевдодемокрация.
67
4
 
35
 
! Отговори
До Анонимен 78 преди 9 години
Знаеш ли колко мъже, разведени с жените си ще кажат за бившите си същото? Сестра и е казала Тя не е луда, не е имала психични проблеми, съседът и, който е най-безпристрастен в случая е казал Жената си беше много нормална, всичко си й беше в ред.Не е ли по-добре медията да се поинтересува каква е тази кола, дето я докарала, как е останал кибрита цял и непокътнат и как така никой не е снимал докато сама се била поливала от бидон с бензин (не е лесна работа) и други одобни мътнотии.
66
3
 
3
 
! Отговори
AZ преди 9 години
ne nie horata dase samozapalim,a onia obirdjii triabva dagi podpalim VIJTE SE DO KADE DOKARAHTE BALGARIA BE UPRAVLIAVASHTI,GRESHNO IZVAN ZAKONA UPRAVLIAVASHTIda,kazvat che VSIAKA DARJAVA SI IMA MAFIA,a nashata MAFIA si ima DARJAVA,i tia e BALGARIADO KOGA SHTE PRODALJAVATE TEKA DA NI GRABITE ??????????????????
65
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, ти с минусите от същата секта ли си? Не си добре! Няма да помогнеш с негативната си енергия и неадекватните си минуси на нещастницата в Пирогов. Напротив!
64
7
 
12
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Жалко за жената!Самоубиват се от безизходица, не виждат никаква перспектива пред себе си или за децата си, и може и малодушно да е, но това не ги прави психично болни. Иначе е много лесно - всички дето пречат на лъскавия имидж на политиците (щото се запали под носа на Президента) е психично болен, дали така щяха да твърдят ако го бе направило в Люлин 9? Грях е всички да си заравяме главата и да твърдим, че проблем няма или да го прехвърляме на определена политическа сила.
63
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжа и казва,че е психически неустойчива.Интересно и сестра и казва,това.Дали има лична драма и триъгълник?Сестра и и мъжът и много се поддържат.
62
4
 
33
 
! Отговори
?? преди 9 години
Обърнете внимание че, всички които са я познавали: съсед, сестра, твърдят че, е нормална и нищо и няма! Бащата, който не я бил виждал от седем години казал Жалко, жалко. Авторът обаче не го цитира когато пише за "психически проблеми" а прави някакъв преразказ или умозаключение, неасно чие - на автора или на бащата !Защо авторът не цитира точно какво е казал бащата? Въобще знае ли тои нещо за нея като не я е виждал и чувал 7 години? Защо се правят внушения като се жонглира с думите? Това ли ви е журналистиката? Тука може би става дума за престъпление а вие си играете с думите!
61
30
 
7
 
! Отговори
дедо Зафир преди 9 години
Нормалната жена и майка се грижи за детето си, живее със съпруга си, обича и контактува с родителите си, не се самозапалва да става за съжаление и смях на другите! Безспорно проста селска смахната, луда!
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако наистина някаква секта има пръст в този трагичен инцидент, това означава, че съответните институции трябва да предприемат много решителни мерки и да действат твърдо, когато разчистват България от всякакви хитреци, които уж проповядват някакви идеи, но истинската им цел е да се обогатяват за сметка на наивници, готови да посегнат дори на живота си!
59
3
 
12
 
! Отговори
До реалист преди 9 години
Ти нормален ли си, бе човек? :(
58
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече от сигурно е, че е била психически нестабилна, иначе не би се решила на подобна крайна стъпка. Не знам дали е резултат от секта. Вероятно.
57
37
 
7
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Луда, *** сектантка! Много добра майка е била щом съпруга й се е грижел за детето! Нехайна дъщеря и самозвана фото любителка. Канонизирайте я, могла е да подпали и вас в умопомрачение! Такива трябва да се съдят, ако останат живи след лудите си показни актове! Луда терористка, добре, че не се е запалила в някой МОЛ! Ненормалница! Зарезала дете, мъж, родители с години и тръгнала да нарушава обществения ред ,да се пали!!! Напълно луда!
56
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз искам да попитам, пред Президенството няма ли денонощно видеонаблюдение и защо никой не говори за кадрите от това видеонаблюдение?
55
2
 
10
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
до нормаленОтвличаха се некоректни длъжници и такива от заможни семейства заради откуп. Повечето от тези заможни семейства не бяха натрупали богатството си по честен начин, така, че крадците крадаха от крадци, пфу!
54
4
 
27
 
! Отговори
Тъй, тъй преди 9 години
Много скоро, очаквам да обявят целия НАРОД, за луди или сектанти !!!Лошото е, че тогава, няма да има кой да приглася на опредедлящия НАРОДА ...
53
4
 
20
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Палят се бедните хора, а мизерията е основната причина.Западът ни съзерцава зловещо, продължавайки да налива европомощи в олигарсите ни, довели ни до това дередже и водещи Бъллгария към унищожаване. Това е най- ужасяващият и болезнен начин да сложиш край на живота си, като агонията може да продължи с дни.
52
4
 
10
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Господ да и е на помощ!Ако управляващата ни ДСолигархия смята, че да си безработен или да работиш за 300 лв. не уврежда психиката и не води до една постоянна депресия, много се лъжат! Хората са тотално обезверени! Нима на запад няма луди? Има, но да сте чули или видели някой от тях да се е самозапалил? Или някоя от богатите ни откачалки да се е самозапалила? Палят се бедните хора, а мизерията е основната причина.Западът ни съзерцава зловещо, продължавайки да налива европомощи в олигарсите ни, довели ни до това дередже и водещи Бъллгария към унищожаване. Това е най- ужасяващият и болезнен нач
51
3
 
13
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
В един друг сайт майка и разправя че черната раница с която била - изчезнала,били я принудили да се запали/едва ли не дистанционно/и дори намекна че дъщеря истанала страхлива след атентата в Бургас!?!..представяте ли си накъде тикат случилото се...
50
14
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
До 53В другите медии писаха, че се е запалила, защото: "В основата на трагедията е тежка семейна тайна". Писаха още и: "Това изгаряне е несъвместимо с живота, главата е опечена изцяло, каза проф. Огнян Хаджийски от "Пирогов" ". Сега представяш ли си, дори да я спасят на какво щше прилича с тези тежки изгаряния? Докато е жива мъж няма да види, камо ли семейство да може да направи
49
7
 
5
 
! Отговори
... преди 9 години
Интересно коя е сектата.